Šta je novo?

Xiaomi 14T / 14T PRO

I kod mene vec neko vreme 2.0.103.0, telefon uzet u A1.

1000002396.jpg

Ovo su posledenje verzije

14T: EU verzija 2.0.103.0.VNEEUXM
Global verzija 2.0.102.0.VNEMIXM

14T PRO: EU verzija 2.0.104.0.VNNEUXM
Global 2.0.104.0.VNNMIXM

Ja ubacio onaj PRE-DPP Android 16,nikakvu razliku ne vidim :) 14T PRO
Koristi li neko xeu rom,dal su sredili kameru?

Jel primecuje neko razliku u kameri? Ja ne znam dal se tripujem ali meni kamera deluje pristojno bolja od poslednje update-a u odnosu na 1.0.3.0.

Ljudi kako da vratim opciju da mogu da biram sa koje cu sim kartice da saljem sms?
Ranije je bilo ono pored slanja da biram mts ili yetel...sad salje sve sa mts...a ovu sa yetela koji je esim?

Supruga ima 14tpro
Kupili smo punjac koji je 120w. Kad ga povežemo, lepo napiše da ga puni sa 120w, (ima animacija), ali nešto mi je tu cudno oko brzine punjenja. Za 40 min je napunio samo 39% zar se meni cini, ili je to stvarno sporo? Nije softverski smanjena brzina punjenja. Bez ograničenja je

Supruga ima 14tpro
Kupili smo punjac koji je 120w. Kad ga povežemo, lepo napiše da ga puni sa 120w, (ima animacija), ali nešto mi je tu cudno oko brzine punjenja. Za 40 min je napunio samo 39% zar se meni cini, ili je to stvarno sporo? Nije softverski smanjena brzina punjenja. Bez ograničenja je
Proveri da ti nije uključeno ''pametno punjenje'' i brzinu punjenja stavi na ''najveća brzina''.

Nije ukljuceno pametno punjenje. 1%=1min bas sporo
Na najvecoj brzini je namesteno. Bas cu obratiti paznju sutra

Battery/Charging options/Wired charging mode namesti na Top speed. Meni kad zatreba puni za 20 min od 0 do 100 sa 120W punjacem od 11T Pro.

Ispade mi danas 9T i ekran ode u vecna lovista.

Kupio sam 14T na akciji, 350e.
Odradio update i kod mene je trenutno HyperOs 2.0.2.0, region Slovacka, Android 15.

Pozdrav svima,
Imam problem na mobilnom telefonu Xiaomi 14T Pro. Problem je taj što kada dobijem poruku od operatera kad imam propušten poziv sa nekog broja taj broj telefona nije linkovan (tj. broj telefona nije podvučen). A kad dobijem poruku od operatera da je korisnik ponovo dostupan ili da korisnik više nije zauzet ti brojevi telefona su linkovani.
Jel zna neko kako rešiti da i propušteni pozivi budu linkovani?
Hvala unapred :)

Koristim Chomp i sve je linkovano i povezano sa imenikom.

I ja koristim Chomp app i odlično radi.

Vrh Dno