[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Hvala, skidam upravo.Došlo ovo sve na saudijska arabija region, prvo neki apdejt pa hajper
Hvala, skidam upravo.Došlo ovo sve na saudijska arabija region, prvo neki apdejt pa hajper
Imas... Ali ja probao na 14T pro i razocarao se... Iskreno... Mislim da njegova aplikacija za kameru je i vise nego dobra... Treba ipak biti realanIma li možda google kamera za 14t? Treba da mi stigne telefon, 48000 plaćen, 14t.
Imas 3 gcam na ovom linku,poigraj se malo,sve je objasnjeno.Ima li možda google kamera za 14t? Treba da mi stigne telefon, 48000 plaćen, 14t.
Mislim da je svima jasno da pravila koja je uvela EU su jasna sto se punjaca tice i da skoro svi nadolazeci modeli ce dolaziti bez punjaca. Sto pre to prihvatimo bice nam lakse 😉ja tek sad vidim da 14t ne dolazi s punjačem?
kakav fail...
Ako mislis na prosirenje memorije,sad sam ugasio pa cu da vidim,uvek mi je bila ukljucena.Jeste li probali da isključite memory extension (settings - additional settings)?
Čini mi se da mi se smanjila potrošnja otkako sam to ugasio
Ako mislis na prosirenje memorije,sad sam ugasio pa cu da vidim,uvek mi je bila ukljucena.
Ako sa njom ugasenom dodjem na bar 5-6h SOT-a ja zadovoljan 🤣
Uh, to je bas bas malo. Vrteo sam malo, imao sam za vreme praznika i 34 minuta SOT, imao sam u decembru vise dana sa 5+ sati a nijednom nisam bio na ivici da mi se isprazni telefon.Sa tolikim SOT ja bi pevao,ti si druze jedan od retkih...ja ako izguram 4h,ja na konju 🤣 Ja sam bas nezadovoljan baterijom i nadam se ispravci,ocajna je.
E,sad jedino mi ostaje fabricki reset posle ovog velikog azuriranja,nego me mrzi,sacekacu jos jednu ispravku pa cu onda probati sa tim.
Jel tebi uljucena dodatna "ram" memorija?Uh, to je bas bas malo. Vrteo sam malo, imao sam za vreme praznika i 34 minuta SOT, imao sam u decembru vise dana sa 5+ sati a nijednom nisam bio na ivici da mi se isprazni telefon.
Sta znam. Kapiram da ljudi imaju ozbiljan problem kao i ti cim kukaju toliko. Meni je sasvim korektna baterija. Sutra cu bas da krenem na posao sa punom baterijom i da vidim koliko ce da izdrzi otkako sam HOS2 instalirao.
Licnog sam misljenja da prosirenje ram memorije nikako ne moze uticati toliko ili mozda cak i nikako na potrosnju baterije. Moze dobvesti do povecanja kolicine ram memorije stim sto se onda u tom slucaju downgrejduje - usporava ram memorija jer brzina pridodate memorije nikako ne moze imati brzinu fizicke ram memorije od 12 GB. Pre ce se postici nesto povodom trajanja baterije iskljucivanjem opcija Napredne teksture i AI pokretac slike u opcijama podesavanja Ekrana i svetline. Sto se tice opcija AI pokretac slike tu imaju tri opcije koje nisu uopste toliko neophodne a to su Super rezolucija koja od 720P rezolucije videa vestacki pravi Full HD - ja okom nisam primetio razliku. Druga opcija AI HDR poboljsanje je jasno vecini. Ovde se radi o ukljucenju HDR gde meni licno boje postanu jace, slika ostrija ali tamni delovi postanu jos tamniji. Lica postanu jarkih boja i previse osvetljena. Meni se to nikako ne svidja i zato i to ide na OFF. Treca opcija Memc je nesto nalik video u 60Hz pretvori u 120HZ i pri brzim scenama nema seckanja toliko. Licno opet kazem svoje misljenje nisam uocio toooliko primetnu razliku u praksi i zato i to ide na OFF. Probajte pre ove opcije pogasiti nego prosirenje RAM memorije...Jeste li probali da isključite memory extension (settings - additional settings)?
Čini mi se da mi se smanjila potrošnja otkako sam to ugasio
a kako ostali modeli dolaze s punjačima?Mislim da je svima jasno da pravila koja je uvela EU su jasna sto se punjaca tice i da skoro svi nadolazeci modeli ce dolaziti bez punjaca. Sto pre to prihvatimo bice nam lakse 😉
Nema više punjača za bilo koji model ako je došao legalno u eu.a kako ostali modeli dolaze s punjačima?
nije tačno.Nema više punjača za bilo koji model ako je došao legalno u eu.
A kako do Slovačke ?Xiaomi 14 moze da se nadje nov u Slovackoj za 715 eura, ne kapiram ove cene za 14T model.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari