Pored kamera, ekran je bolji i ima dosta veću bateriju. E sad, Ultra bukvalno jede bateriju kad se koriste kamere-a veća rezolucija opet troši bateriju više.Ali sta je tacno bolje osim kamera? Koliko vidim po specifikacijama je samo razlika u kamerama, tj ultra ima jos jednu telefoto i samim tim i bolji zum. I ekran od 6.78 sto je nekom prednost nekom nije. Ostalo je sve isto.
ima EU rom.Upravo iz tog razloga brzog punjaca, dok se okrenes telefon je vec na 100%.
Opcija mi je vrlo korisna jer je vec koristim na Samsung telefonu, a sada mi se ukazala prilika da kupim Xiaomi 14 za jako dobar iznos.
Ako ima neko pouzdan i ozbiljan nek napise odgovor na pitanje. Moze i na privatno
Ista opcija je i na seriji 13, cekirate regular charging i gruvace ga do 100%.Pogledajte prilog 455319Pogledajte prilog 455320
Mislim da je sad jasno koja opcija postoji na Xiaomi 14.
Ako te ne zanima da pomogneš zašto se javljaš?Mrzi me da trazim, ali ima opcija punjenje do 100% ili manje, e koliko je ot manje, probao nisam, a iskreno me ni ne zanima 😂🫣
Kreneš na spavanje i vidiš da treba da napiniš telefon za ujutru, da ne bi stajao celu noć na punjaču jer to ne želiš ti popiješ kafu i pogledaš par klipova na youtube kako bi što teže zaspao i onda i prošetaš malo napolju da se potpuno razbuduš.Telefon ima brzo punjenje. Od 0 do 100 napuni za pola sata. Ako neces do 100 da puni ti onda kad stavis na punjac nakon nekih 15-20 min proveri dokle je stiglo i iskljuci kad dodje do 80. Ne vidim svrhu tog ogranicenja punjenja sa ovako brzim punjacima. Pa neces ga drzati celu noc na punjacu. Stavis ga da se puni, popijes kafu, odgledas mozda neki klip na yt ili prosetas pola sata po svezem vazduhu i telefon je pun.
Sve to ne moras da uradis pred spavanje, vec popodne ili predvece.Ako te ne zanima da pomogneš zašto se javljaš?
Kreneš na spavanje i vidiš da treba da napiniš telefon za ujutru, da ne bi stajao celu noć na punjaču jer to ne želiš ti popiješ kafu i pogledaš par klipova na youtube kako bi što teže zaspao i onda i prošetaš malo napolju da se potpuno razbuduš.
Baš ti je dobar savet i ne vidim svrhu tvoje poruke kad ne razumeš pitanje.
Pitao je da li ima opcija, ne da li ima smisla da je koristi ili šta treba da radi kad stavi telefon na punjač.
Ne znam sta je tvoj problem, da opcija postoji, ali mene to ne zanima, kapiras?Ako te ne zanima da pomogneš zašto se javljaš?
Kreneš na spavanje i vidiš da treba da napiniš telefon za ujutru, da ne bi stajao celu noć na punjaču jer to ne želiš ti popiješ kafu i pogledaš par klipova na youtube kako bi što teže zaspao i onda i prošetaš malo napolju da se potpuno razbuduš.
Baš ti je dobar savet i ne vidim svrhu tvoje poruke kad ne razumeš pitanje.
Pitao je da li ima opcija, ne da li ima smisla da je koristi ili šta treba da radi kad stavi telefon na punjač.
Pogledaj šta si napisao, kad ukapiraš onda se javi.Ne znam sta je tvoj problem, da opcija postoji, ali mene to ne zanima, kapiras?
Svasta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari