Jel ti radi opcija feedback - povratne informacije u meniju podešavanja? Ili izbacuje odma kao kod mene
Ne znam za druge stvari ali mislim da na kineskim modelima nemaš e-sim ako ti je potreban uopšte.Da li je neko uzimao Xiaomi 14 iz Kine? Kako radi sa našom mrežom? Pretpostavljam da se google servisi lako instaliraju...
Bukvalno se restartovao za 1min. 🙄Sa Hyper OS 3.Pogledajte prilog 517522
Nikada do sada nisam video update za tel od 6.4GB. Mašala
Master mod ima 0 AI-a ali i nekad malo jaci denoise koji ne moze da se kontrolise, ali nije strasno. Mada su ga malo sje*ali sa poslednjim azuriranjem pa cesto ima zeleni tint u ne-dnevnom fotkanju.Zar ne bi trebalo da su Oppo Ultra (Hasselblad) modeli neki kompromis između forsiranja Ai (Vivo) i tog nekog vajb/atmosferičnog pristupa fotografiji (Xiaomi/Leica)?
Mislim, nisam probao Oppo X8 Ultra, ali na osnovu svega što piše @psychofedex (a i nekih semplova sa neta) sam stekao takav utisak.
Pitanje je koliko će 17 Ultra ostati imun na forsiranje Ai fotografije.
Google servisi se lako instaliraju ali lose rade. Telefon ne podrzava LTE B20 sto ce recei da van grada ne radi SIM internet, ne moze da se otkljuca butloader, ne podrzava eSIM...Da li je neko uzimao Xiaomi 14 iz Kine? Kako radi sa našom mrežom? Pretpostavljam da se google servisi lako instaliraju...
Sve ovo za 500e?
Svaka cast i sutni se nogom u guz*cu, ne znam koga si prevario al svaka castI jos nekoliko maskica i stakala.
Prosle nedelje dobio za X14, EU verzijaUzet u Yetelu, upravo skida...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari