Šta je novo?

Xiaomi 14/14 ultra

Moguće da je to opcija samo za Kinu pa je x15 global rom pročišćen,a taj model nije...Isto kao što u softveru imaš Snimač razgovora u aplikacijama,s razgovor snimiti ne možeš nego je ostalo neobrisano iz kineskog roma🙂

Na x15,global eu verzija softvera.Aplikacija je tu, ali nema Mi Dialera sa kojim je povezana niti može da se instalira.Ne govorim o third party rješenjima za snimanje nego o nativnom koju Xiaomi nije izbacio pa služi samo za ukras...
16614.jpg

Prilozi

• 16612.jpg
    16612.jpg
    61 KB · Pregleda: 41
Taj snimač služi i kao regularan recorder zvuka, nije mu glavna namena snimanje iz Mi Dialer-a.

Kod mene taj nativni/fabrički snimač radi normalno i snima.
Global verzija iz A1.

Da li je neko uzimao Xiaomi 14 iz Kine? Kako radi sa našom mrežom? Pretpostavljam da se google servisi lako instaliraju...

Još je rano za zaključak ali za sada na 14 U sve radi odlično (HyperOS 3).

Zar ne bi trebalo da su Oppo Ultra (Hasselblad) modeli neki kompromis između forsiranja Ai (Vivo) i tog nekog vajb/atmosferičnog pristupa fotografiji (Xiaomi/Leica)?
Mislim, nisam probao Oppo X8 Ultra, ali na osnovu svega što piše @psychofedex (a i nekih semplova sa neta) sam stekao takav utisak.

Pitanje je koliko će 17 Ultra ostati imun na forsiranje Ai fotografije.

Zar ne bi trebalo da su Oppo Ultra (Hasselblad) modeli neki kompromis između forsiranja Ai (Vivo) i tog nekog vajb/atmosferičnog pristupa fotografiji (Xiaomi/Leica)?
Mislim, nisam probao Oppo X8 Ultra, ali na osnovu svega što piše @psychofedex (a i nekih semplova sa neta) sam stekao takav utisak.

Pitanje je koliko će 17 Ultra ostati imun na forsiranje Ai fotografije.
Master mod ima 0 AI-a ali i nekad malo jaci denoise koji ne moze da se kontrolise, ali nije strasno. Mada su ga malo sje*ali sa poslednjim azuriranjem pa cesto ima zeleni tint u ne-dnevnom fotkanju.

Da li je neko uzimao Xiaomi 14 iz Kine? Kako radi sa našom mrežom? Pretpostavljam da se google servisi lako instaliraju...
Google servisi se lako instaliraju ali lose rade. Telefon ne podrzava LTE B20 sto ce recei da van grada ne radi SIM internet, ne moze da se otkljuca butloader, ne podrzava eSIM...

Hvala na odgovoru, pročitao sam skoro celu temu i video za bend 20, e sim nije potreban... Ne znam što bi servisi loše radili.. Hvala u svakom slučaju možda ubodemo i global verziju...

Koliko sam ispratio nisu ni na novijem modelu pustili jos...

Pustili su prvo za 14/Ultra a onda i za 15/Ultra. Ja nemam pojma ni koju tačno verziju telefona imam 😀 Znam samo da sam ovde u temi video da je pušten apdejt, proverio, kliknuo par puta i tek onda je ponuđeno ažuriranje.

14 obican eu, juce sam dobio h3

Edit: izvinjavam se, ipak je global wncmixm. Tako da ne znam za EU

Kakva vam je baterija na hyper os 3 na 14U?
Postoji li neka šansa da dogura do 2 dana uz normalno korišćenje ?

Nazad
Vrh Dno