Punjen prije 3 dana, imaš 4,5h sot i još 30% baterije? Izvini, meni je to nerealno dobro. Ili ja ne znam da čitam podatke sa ove slike.Evo kod mene slucaj trenutno
I na sve to jos 1h razgovora + BT aktivan + mix upotreba (wifi pise active oko 41 sat).Punjen prije 3 dana, imaš 4,5h sot i još 30% baterije? Izvini, meni je to nerealno dobro. Ili ja ne znam da čitam podatke sa ove slike.
Ako se koriste viber, whatsap, instagram, brzo se trosi baterija.I na sve to jos 1h razgovora + BT aktivan + mix upotreba (wifi pise active oko 41 sat).
Ovo je prebrutalno dobro i onda mi je cudno da drugi ljudi na temi kazu da su ocekivali da ce baterija biti bolja. Onda ili je do primerka ili do aplikacija (tipa koriscenje soc mreza ili ne, posto umeju da srcu bateriju).
Koriscenje wifi-a dosta stedi bateriju.Imam samo Viber i Whatsap, sve ostalo zavrsavam preko Opere i ona mi najvise baterije pojede. Najcesce je na Wifi (posao + kuca) ostatak su mobilni podaci (kad sam van kuce). Nemam ove zderace baterije kao sto su Instagram, X, Facebook i sl, ako i zatreba nesto, Opera zavrsava stvar. Igirce ne igram, a kameru koristim ponekad kao i samu navigaciju.
Pisao sam vise puta ovde kako sam optimizovao telefon i tako koristim svaki telefon koji imam, Jednostavno palim na telefonu samo ono sto mi treba u tom trenutku i gasim kad zavrsim sa tim. Ako postoji neka automatizacija, to iskoristim da uradim sve jednim klikom. Takodje ako se nalazim ili znam da cu duze biti negde gde je 4G signal slab, ja prebacim na 3G pogotovo ako je tu wifi dostupan.
Nije samo za Xiaomi 14, pre skoro dve nedelje je updejtovan Launcher i sa njim je dosla ova opcija.Na Xiaomi 14 konačno opcija Double Tap To Sleep. Bilo gde da je prazno mesto na Home Screen-u, čega do sada nije bilo. Do sada sam morao da koristim katanačić vidžet da bih zaključao ekran/telefon a dtw/dts kao opcija, radila je jedino na Lock Screen-u (Android 15), TW ROM.
Enjoy!
Pogledajte prilog 513275

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari