ako je isto kao na 14u, problem je do fokusa na glavnoj kameri. zbog veličine senzora i svega, tačka sa koje s23 može da fokusira u odnosu na 14u je sigurno tri puta kraća ako ne i više, upravo upoređivao sad sa ženinim s23 i zato možeš da budeš bliže papiru ili šta već hoćeš da skeniraš, dok sa Xiaomijem moraš da lebdiš malo više iznad dok ne uhvati.Da dodam, bilo koja druga app čita normalno. Kako god, kad se sve sabere i oduzme, mislim da ću da ga prosledim dalje. Lično mi S23 više leži, iako je ovaj (hardverski) ispred njega po svemu.
ovo nikad nisam video 🤣 koristiš njihov MI browser ili neki drugi?Ma uhvati meni fabrička aplikacija, ali nikada ne očita dobro. Bukvalno svaki put me pošalje na drugu web stranu, nikad ne očita dobro. 3rd party me smaraju zbog reklama.
Evo pogledaj tri uzastopna skena jednog istog QR koda sa fiskalnog računa mog Samsung telefona koji vodi na stranicu ministarstva finansija, na šta me šalje. Možda ja ne umem da koristim fabrički skener na Xiaomiju a umem na svim ostalim telefonima, evo priznajem i toovo nikad nisam video 🤣 koristiš njihov MI browser ili neki drugi?
za reklame settings > more connectivity options > private DNS > dns.adguard-dns.com i nećeš videti reklame a sve će raditi bez problema. osim igrica ako ti nudi da odgledaš reklamu da bi dobio boost ili nešto.
off topic, izašao ogroman update za kineski 14u, čekamo par dana da dođe na EU.
global i zvanični evropski pitaj Boga kad će 🤣
De posalji mi te QR kodove da probam sa mojim, ja sam na EU rom-uEvo pogledaj tri uzastopna skena jednog istog QR koda, na šta me šalje. Možda ja ne umem da koristim fabrički skener na Xiaomiju a umem na svim ostalim telefonima, evo priznajem i to
Imao sam isti problem, prilikom otvaranja starog naloga sigurno pre više od 5 god stavljen region kina koji ne može da se promeni. napravio novi nalog i morao da čekam ponovo 30+3 dana.Imam Xiaomi 14 na kojem je instaliran Global rom i već drugi put ove nedelje dobijam notifikaciju kao na slici za system repair. Ne razumem šta ga izaziva i zašto je toliko čest. Da li ste vi imali takvih iskustava i kako ste ih rešili?
Druga stvar, razmišljam o prelasku na EU rom i nikako da dobijem opciju podnošenja zahteva za otključavanje bootloadera na xiaomi community aplikaciji, iako imam aktivan nalog bar dve godine i u samoj aplikaciji region mi je podešen na global (kada se ulogujem na xiaomi account preko sajta, stoji da je region China iz ne znam kog razloga).
Razmišljam o njemu najviše. Nego imam dobru kombinaciju blizu mene za 14 ultra. Nov telefon sa garancijom oko 900e. Tj oko 600 kad dam i S21U.
Ja sam bas sad gledao temperature na mom S21 fe (famozni Snap 888), klimatizovana prostorija oko 24C°, browsujem Operom nekih 15-20 min, baterija je na 34C° a CPU na 39C° tako da meni te temp kod tebe nisu nesto prevelike pogotovo ako koristis napolju.Za sada, iskreno, mada vreli su dani napolju (35+), nisu sredili ni bateriju ni pregrevanje. SoT je ≈ 5.5-6h, a temperatura baterije tokom najobičnijih radnji posle 10-15min korišćenja bude 34-37°C. Fotkanje ume da dobaci do 40°C, zavisi koliko se dugo fotka, a neko iole duže snimanje naravno daleko iznad 40.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari