Ne znam šta mi bi. Dali su mi povoljnije u A1. Hteo sam jednom da kupim flagship telefon. Kažu čovek se uči na tuđem iskustvu, a magarac na svom. Valjda mi je sudbina da nekad ispoljim osobine ove plemenite životinje. 🤣@todoss šta ti bi da daš tolike pare, on je ako se ne varam oko 850€ ? Svakako neka te lepo služi.
Rusijs i Turska su dobile prvo...Napokon krenulo....Xiaomi 13T Prvo Indonesia ROM
Moguce.... Mada na sajtu ne stoji da je tako... A i iskreno to je skroz obrnuti redosled za azuriranje... Ali dobro... Kako god...krenulo je...Rusijs i Turska su dobile prvo...
Za sad samo Indonesia....Dokle li je OS3 ? evo i juni prođe , a ono ništa
onda su nešto gadno zeznuli za evropu pa ne znaju kako da ispraveZa sad samo Indonesia....
Prema pisanju na sajtu MameOs za ovaj model su potpuno izmenili kernel u od osu na ostale modele. Koliko je to tacno ne bih znao.....onda su nešto gadno zeznuli za evropu pa ne znaju kako da isprave
To ni sveti bog nezna...U prevodu ko zna kako će telefon raditi nakon nadogradnje 🙃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari