Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Izgleda da će uskoro krenuti...

Prilozi

• Screenshot_2026-05-14-11-47-00-138_en.hyperosdownloader.jpg
    Screenshot_2026-05-14-11-47-00-138_en.hyperosdownloader.jpg
    87.8 KB · Pregleda: 27
Odkad koristim xiaomi ovo se nikad nije desilo da ovoliko kasni nadogradnja, i to za ne baš jeftiničarski telefon, baš čudno

Već oko mesec dana koristim Honor Magic 8 PRO. Po mom iskustvu, 13T uopšte ne zaostaje za njim. Sad, silne AI gluposti me ne zanimaju, pa tu ne mogu da pravim paralelu. Kamera jeste bolja na Honoru, ali ni blizu razlike u ceni. Zum na hinoru je fantastičan. AI ispegla zum 50x ili 100x, stvarno izgledaju fantastično. Ali svakodnevno korišćenje je prilično slično. Kamera na 13T u 90% slučajeva je odlična i razlika je jedva primetna. Xiaomi prozivaju za bagove, ali mislim da ih Honor ima više. Jedino baterija što je vidno bolja, ali još je nov. Videćemo kako če se ponašati za 2 godine.

@todoss šta ti bi da daš tolike pare, on je ako se ne varam oko 850€ ? Svakako neka te lepo služi.
Ne znam šta mi bi. Dali su mi povoljnije u A1. Hteo sam jednom da kupim flagship telefon. Kažu čovek se uči na tuđem iskustvu, a magarac na svom. Valjda mi je sudbina da nekad ispoljim osobine ove plemenite životinje. 🤣

Nazad
Vrh Dno