Taske95
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.05.2022
- Poena
- 65
Na Temu-u nema carine. Dobio sam ga na flashsale-u za 99dinara i samo mi stigao.@todoss Moja sestra ima a56 odlican telefon, redovna azuriranja, baterija ekran izrada - sve top, jedino je kamera nocu malo slabija. Malo off topic, ali jel su ti naplatili carinu za taj a56 I koliko. Razmisljao sam da narucim onaj infinix note 60 ultra, zver od telefona.
Samsung A56Ovaj a56 za 99 dinara ili infinix?
Preko reklame na fejsu.Jel svi koji ste dobili A56 ste isli preko linka u ovoj temi ili insta i facebook ili nesto cetvrto?
Tako je i os harmony 3.1Treba da dobije i Android 17. Bar je tako obećano.
Ovo je verovatno Jupiter! 🤣 Ma fora!Koji region? Meni na UK nema ništa.
U suštini, najviše što me odbija od 15T pro je to što je nejasno koliku podršku imaju. Nalazio sam infomacije da dobija 5 velikih nadogradnji (do androida 20) i 6 godina ažuriranja. Prvo sam nalazio 3 i 4 godine. Posle 4 i 5,a sada 5 i 6. Posle iskustva sa 13T teško je verovati i u zvanične informacije, a kamo li u nezvanične. Ugovor mi ističe za 7 dana i najverovatnije selim broj u Globaltel bez telefona.Dok čekamo update na hyperOS 3, krenite polako da skupljate parice vi koji razmišljate o upgrade-u, pojavile su se glasine za 17T imaće bežično punjenje, veću bateriju od 15T, neki kažu 6500 mah neki 7000 mah, to su naravno glasine videćemo zvanično u Maju šta nas čeka. Ja ga kupujem čim izadje kod nas u prodaji i ako budu davali neke popuste i poklone (tipa bežični punjač) kao pre. Mene je generalno ovaj moj 13T odlično služio, jedino eto zbog baterije bih ga menjao.
Da, da. Pitanje je i to kakve će dobijati nadogradnje za 5 godina.@todoss Pa znaš kako, nek bude i 3+4 godine ažuriranja ali da to budu punokrvna ažuriranja a ne da nas zakidaju. Kad smo kupili naše 13t dolazio je sa miui sistemom, pa smo odmah dobili punokrvi hyperOS 1 koji se ništa posebno nije razlikovao od miui. Pa smo onda dobili okrnjeni hyperos2 bez nekih noviteta koji su imali noviji modeli, i sada ćemo da vidimo ovaj hyperos3. U suštini meni duža podrška od 4 god i ne treba (ali da to bude ona prava). Nego jel znate vi da smo sa februarskim ažuriranjem dobili opciju da ponovo zaključavamo ekran duplim klikom, kao što je bilo na miui? Evo vam screenshot gde se nalazi opcija
A u bateriji šta kaže, šta ti je u Other, nešto ti jede bateriju.Jutros u 7 skinut sa punjaca.
kakav ti je battery health?Dodje mi da ga polomim, radio sam factory reset nije pomoglo uopste mi nije jasno da se niko ne zali sem mene 😀 nemam nikavu notifiakaciju za battery drain.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari