Supruga je pre desetak dana uzela A56. Ja lično ne bih menjao moj 13T za njega, najviše zbog softvera. Meni lično više leži Xiaomi-jev softver. Samsung ov baš ne volim. Stvar ukusa...Drugari samo da se javim da sam prodao moj xiaomi 13t star 20 meseci, za 250e pre nedelju dana i kupio samsung galaxy a56 8/256gb za 42k. Nisam planirao, ali me je samsung oduševio na prvu, kad sam ga pozajmio od drugara, tačnije kvalitet izrade, aluminijumski frame i uopšteno njegov izgled. Ekran i kamere su za nijansu bolje, ali softver, AI funkcije i BATERIJA su mnogo bolji! Znači svi oni AI noviteti za koje smo mi zakinuti na 13t modelima, nalaze se ovde na samsungu, (circle to search, napredniji editori u galeriji, prepričavanje članka na netu jednim klikom itd), veća customizacija za teme i always on, itd. Baterija prebaca dan! Ja sam 13t poslednjih mesec dana punio dvaput dnevno, a nikada nisam igrao igrice, to me ne interesuje. I to je najveći razlog zašto sam prelomio i kupio drugi telefon, sve ostalo sam mogao da progutam. Jedina mana kod samsunga je sporije punjenje, treba mu sat i 50 min da se napuni, doduše punim ga sa xiaomi punjačem, nisam hteo da dokupljujem, mislim da ne smeta. Pozz
Nema veze, će prodamo opet ako bude nekih problema 😂a i sa baterijom si se bas usrecio... sacekaj malo, pa ces videti![]()
Je li EU? Ja sam dobio na US.Meni ne stiže ništa na 13T, probao sa US i UK regionom.
I ja isprobao razne ali ništa, pušten je pre neki dan. Ima da se skine fastboot verzija ali sačakaću OTA, nije žurbaMeni ne stiže ništa na 13T, probao sa US i UK regionom.
Proveri odmah posle. Možda bude i 2.2.
Meni se ne uključuje automatski noćni mod ako je isključen u podešavanjima.. Užasno me to nervira! Probajte sad da slikate nešto napolju i videćete da se noćni mod uvek sam uključuje, i javite mi jel se i vama to dešava.
Nebo hoće da dotera AI. A što se tiče nadogradnje, nema nekih velikih poboljšanja kao prošla. Verujem da je ovo priprema za HyperOS 3.@todoss hm, nije ni meni pre, ali eto sad mi baš prosvetli nebo (slikao sam ulično svetlo). Moguće da nešto mene algoritam zeza u kameri, resetovaću je u podešavanja i izbrisati keš memoriju pa ću da probam. Uključivao sam i neke automatske fokuse u podešavanja kamere što su dodali, možda je i zbog toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari