@Spanjeli sve to stoji sto se tice modova snimanja i tu xiaomi nema sta da trazi po tom pitanju super steady i jos par modova i iskreno ne ne znamo jos koja su maksimalna podešavanje za 13 ultra ali ne verujem da su se menjala od 13 pro modela. ALI i to debelo ali je stvar da ovde ne razgovaramo o tome šta tebi ili meni odgovara nego o tome da da xiaomi treba javno prozivati za selfi kameru i to je tačno kao kuća ali isto tako treba i protivati samsung za ono što se zna da mogu, proizvode i ne koriste, za ono što im nude drugi dobavljači delova a oni biraju da budu debele cicije. Xiaomiju 13 ultra su trenutni nedostaci slaba selfi kamera, ekran manjeg kvaliteta i optički senzor otiska prsta umesto ultrasoničnog i to je to a što se softvera tiče mislim da je razlika mini minimalna i da su ljudima ostale traume od jezivih MIUI verzija i sada idu i histerično vrište a sve ostalo tipa namerno ograničavanja rezolucije video modova je isto za osudu ali se to ne brinem ker je isto tako i nas dragi samsung tu boljku vukao jos od s20 pa sada do mučnog s23 znači tri generacije su imale jadnu rezoluciji video modova a sobzirom da je ovo xiaomiju tek drugi ultra telefon dajem im maksimum jos jednu generacijuju sa ovim jadnim video modovima a onda rešetanje i njih a ja se iskreno nadam da će to biti sve sređeno sa sledećim ultra telefonom