Šta je novo?

Xiaomi 13/Pro

Neće ga niko kupiti i to je to. Kad kažem niko mislim na alabu prodaju

Procurele cene nove serije u Evropi

Xiaomi 13 base is equipped with 256GB and starts at a lofty €999
Xiaomi 13 Pro 256GB (base) pricing is even more bonkers €1299

Malo je reći, preterali su
A u, ***.
Izuvanje za osnovni model kao i Sljamsung. Leelllleeee :O

Eno kod nas je najavljena cena za Samsung s23 1000e.
Ako Xiaomi misli da se takmiči sa samsungom sa istom cenom, neće se dobro provesti.
Pre 3 godine kad sam kupio mi 10 pro, bio je 129000. To mi je bio prvi xiaomi, kupio sam ga u inat zato sto je sljamsung za nase i eu trziste slao djubre od exinosa, sad posle ovog telefona, bi dao i 150000 za nov xiaomi, a sljamsung ne moze da se takmiči sa xiaomi. Ljudi ga kupuju zato sto ne znaju kakav hardver ima, bitno im je ime

Pa kakav hardver ima S23U?

Negooo, sta se desava sa EU verzijom telefona Xiaomi 13 (da ne pominjem Global jer koliko znam, ROM je prilagodjen Indijskom trzistu)? A ka' ce ne znAmO. . .
Neki nov detalj, mozda, za EU?

EU/global model stize krajem meseca, za vreme MWC. Ako u Kini obican 13 kosta 540e, ovde uz preorder mozda bude "samo" 700e.

Ako neko naleti na info u vezi dc-dimming-a, na obicnom 13, da li uz ukljucenu anti flicker opciju ostaje da radi na 120Hz, neka ovde napise...

Pocetna cena najslabijeg modela $999 koja obicno traje mesec ipo-dva,naspram konkurencije..A gde je pro model koji ce biti 1300..😃

E daj bože da ništa je prodaju globalno. Oni umislili da su u Samsungovom rangu.

Suluda cena za obican 13, ima do jeseni da padne na 600e na KP. I prethodnik je u pocetku imao visoku cenu, sad je valjda oko 450e.

Xiaomi je ranije bio sinonim za kvalitet po nesto nizoj ceni, a sada svaka nova serija sve vise nas neprijatno iznenadi svojom cenom. Doslo vreme da na xiaomi telefone gledamo kao na iphone modele.

Slažem se. Izbezobrazili se i oni. Nema više alternative, svi nabili cene

Oni su svoju milionsku prodaju odradili u Kini, a ovde šta ućare... **** im se.

Neka i ostanu tamo onda, da ih ne gledam. I telefone i ljude 😂

Pa svakako za Xiaomi ne bih dao pare koliko i za Samsung i iPhone, nisu ista klasa. Nisu ni klasa Oneplusa.

Idu nizbrdo, ali sistem mi je bolji od MIUI svakako. I taj novi Oxygen/ColorOS

Dobar je OnePlus 11, prvi posle 3-4god.
Cene su ludacke svakako za sve

Nazad
Vrh Dno