A u, ***.Procurele cene nove serije u Evropi
Xiaomi 13 base is equipped with 256GB and starts at a lofty €999
Xiaomi 13 Pro 256GB (base) pricing is even more bonkers €1299
Malo je reći, preterali su
Računaju undercutovali su s23ultru za 200eur i to će sad kao da ide...A u, ***.
Izuvanje za osnovni model kao i Sljamsung. Leelllleeee :O
Pre 3 godine kad sam kupio mi 10 pro, bio je 129000. To mi je bio prvi xiaomi, kupio sam ga u inat zato sto je sljamsung za nase i eu trziste slao djubre od exinosa, sad posle ovog telefona, bi dao i 150000 za nov xiaomi, a sljamsung ne moze da se takmiči sa xiaomi. Ljudi ga kupuju zato sto ne znaju kakav hardver ima, bitno im je imeEno kod nas je najavljena cena za Samsung s23 1000e.
Ako Xiaomi misli da se takmiči sa samsungom sa istom cenom, neće se dobro provesti.
Najbolje da ostanu ovde samo Samsung i IphoneNeka i ostanu tamo onda, da ih ne gledam. I telefone i ljude 😂
Sad ga pretera za Oneplus, telefon koji ide nizbrdo vec godinama.Pa svakako za Xiaomi ne bih dao pare koliko i za Samsung i iPhone, nisu ista klasa. Nisu ni klasa Oneplusa.
Ja i dalje nisam provalio šta je toliko loše kod MIU u odnosu na ostale android skinove?!Idu nizbrdo, ali sistem mi je bolji od MIUI svakako. I taj novi Oxygen/ColorOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari