Upravo će ga taj "kockasti" - iPhone-oliki dizajn i kompaktne dimenzije prodavati. Na tržištu toga slabo ima.Običan 13 hmmm ništa posebno na prvu loptu, sem tog kockastog dizajna.
Jel vidiš ti tu konfekcijsku ultra šljašteću lajsnu kod Xiaomi-a, umesto da su je više matirali nego jabuka i ne bodu oči ovom kopijom oni su je zasijali i napravili od sebe najveću Xiaomi ciganiju, izvin'te braćo Romi.Sličan dizajn kao kod jabuke, nadam se da će ove leather varijante biti globalno.
Pa ako je 12T pro 825€ kod nas, očekuj da ovi mogu biti samo više od toga, jer T serija je nižeg ranga.E ako posle pojavljivanja Vivo X90 Pro+ koji je 1000eu, doduše napolju, Xiaomi 13 Pro bude skuplji od 800eu onda su stvarno prsli kao oblanda. Možda ga sredinom decembra dočekamo u Yettelu za 58.000 😃.
12T Pro ne računam u telefon kome je realna cena 820eu, nosio sam ga 15 dana i zavalio najsretniji na svetu za 550eu. Bez obzira što je Mi Srbija osnovni reper za cene kod nas njih zaobilaze i oni sa dubljim džepom jer odvaljuju cene van svakog normalnog kriterijuma. Mi Srbija koja prošlogodišnji 12 Pro daje na novogodišnjoj akciji za 95.000 skidajući mu cenu sa 130.000, ma daj pa nema veće sprdačine od ovoga kada je Mi Srbija u pitanju. Mada je moj komentar za 13 Pro bilo čisto zezanje, mislio sam da se dalo prepoznati zaključkom da bi mogao da se pojavi u Yettelu za 58 soma.Pa ako je 12T pro 825€ kod nas, očekuj da ovi mogu biti samo više od toga, jer T serija je nižeg ranga.
Bez maske 35 soma manje.Pogledajte prilog 367232
Ovo bi bio odličan preorder. 😁 Ako ne bude 200k hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari