Kako je "uvek funkcionisalo" realno apsolutno nema veze. Nikakavo objasnjenje nije bilo na sajtu, oni ga cak ni upravo sada nemaju kao link vec "trazite preko googla" posle poziva tehnickoj podrsci. Dakle ja sada odem na njihovu stranicu i oni mene ne obavestavaju o promociji, nigde. Nikakvu cedulju sa linkom nisam dobio, nista. Nije bilo obavestenja ni pri kupovini o "posebnim uslovima promocije" samo je preko glavne slike "trinaestice" bio zuti sticker da je poklon Mi Buds i *kolicine su ogranicene. Iskreno, ja ovo tumacim kao da su kolicine za preorder sa poklonom i popustom ogranicene, a ne da su slusalice ogranicene i da se naknadno "jure" i da je preorder poklon lutrija. I na sve to, tresnjica, i dalje nece da mi prihvati registraciju, da li nisu svoju bazu prodatih uredjaja mergovali u taj sajt ili sta, ne znam. Ono, nije jedna stvar vec sve zajedno.
Imamo potvrdu da je Yettel odradio sve kako treba, obavestili, dali link, registracija radi. Da je tako, i da samo treba da sacekam slusalice, to je potpuno u redu. Ali nije tako, vec se osecam kao da neko hoce da me zavuce i da mi daje polovicne informacije i "bagove" na sajtu ne bi li mi za koji dan rekao "izvinite, sve kolicine su podeljene". To je ono sto me nervira i sto necu trpeti. Ovaj fon sam uzeo jer mi bas treba, stari je za lovista, a hteo sam nesto posteno da uzmem. Od 12S na ovamo iscekujem prvo njega global, cvrc, pa sa 13 sacekao 3 meseca da izadje global. Naravno domace trziste katastrofa, aj kao ovaj preorder je donekle imao smisla medjutim i to sad ispade "rat race". Necemo tako.