Global rom ima snimač koji se ne pokreće automatski, i obaveštava sagovornika da je snimanje započeto.Da li 12x ima fabricki snimac razgovora kao npr. na MI 9 SE koji sada koristim?
Slicna prica sa Poco F3, barem na stock romu. Nesto bolja situacija je bila na XEU. Ovaj sam bar platio 260e 256/8, ali bih prepizdeo isto da je u pitanju flagship. Ne vredi ni Samsung tih para, za njihov flag, a kamoli Xiaomi.Nidzo, da li si ikada imao telefon, koji se gasi zbog nedostatka memorije, bum tras, ugasi se? Ja nisam, a imao sam baš svašta.. Oni ne treba da prave ni telefon srednje klase, možda nešto za penzionere..
Juče ga povezao na android auto on se usijao, pokazao mi poruku da je pregrejan, pritom ga držim sa ugašenim ekranom u naslonu za ruku.
*** život pa ja ne znam da sam imao telefon unazad 10 godina da me ovako mrcvario.
Sledeci korak je da isprobas neki Aosp custom rom,samo da ubodes neki dobar..Evo da malo ubedim ljude da ne budu ludi kao i ja predju na XEU.
Prvo, proximity senzor, radi jedno 487 puta bolje, kako ne znam ,ali tako je..
Drugo i kada se desi, a desilo se dva puta u ovih par dana da sam video da je upalio ekran, tasteri koji mogu da naprave problem su dosta niže, pa deo ekrana koji dodirujete je zapravo prazan (vidi sliku).
Baterija evo upravo sada od 07h jutros je na 52%, što mi se čini da je bolje, jer sam uvek oko 16h kad zavrsavam s poslom, bio na nekih 20%, doduše uz dosta korišćenja.
Sve prilično dobro radi, do sada nisam imao ništa što bi nazvao problemom, jedino za šta još utvrđujem da li je do telefona ili app, je seckanje video snimaka koji mi stignu preko WA, pa čak i one koje sam ja poslao.Pogledajte prilog 359154
Ne mlati mi se, sa setovanjem svaki čas, ako ovde radi sve kako treba, neću dirati ništa, samo podizati ovaj svežim izdanjima.Aplikacije banke rade normalno,moja banka..Dok aplikacija na primer Rai Pay,od banke nije htela raditi jer ima algoritam u sebi i prepoznaje da je telefonu menjan rom,nije fabricki i nece raditi,iskljucivo zbog zastite racuna klijenta oko bezkontaktnog placanja..To su mi objasnili IT sektor,programeri iz Raiffeisen banke..
Sledeci korak je da isprobas neki Aosp custom rom,samo da ubodes neki dobar..
Meni je na MI 9 SE Global rom, ali imam MIUI Dialer i snimac razgovora.Global rom ima snimač koji se ne pokreće automatski, i obaveštava sagovornika da je snimanje započeto.
Gledaj me.U pravu si potpuno,kad se jednom navikne covek na gestove i na cist ekran bez softverskih dugmica,nema nema nazad..Mada ne bi verovao koliko ima ljudi koji koriste i dalje ona 3 softverska dugmeta za navigaciju,kazu ne bi nikad menjali tako nesto,ja licno ne mogu da ih gledam ocima. 😃
Moze da se skloni donji indikator na fabrickom romu.Na primer na Novoj nece da rade gesture bez donjeg indikatora,sto je jako iritantno.Ako se Nova koristi na Miui romu.
Fabricki ili Poco launcher nije prici Novoj po customizaciji,i to je jedan od problemcica...Gestures rade sjajno na fabrickom kao i na Poco,ali zato ne mozes menjati icon pack,ne mozes dati root dozvolu,da se spuste ikone skroz pri dnu,prvi red ikona.Ima tu jos nekih sitnica na koje se covek navikne ako godinama koristi Novu..
Zanima me da li se moze skloniti donji indikator na fabrickom ili Poco launcheru a da je fabricki rom ili xeu?
Dugo sam na aosp custom romovima gde se moze sve podesiti sto se pozeli,kad mi uskoro stigne 12tpro,muku cu muciti do prvog aosp roma.
+1Gledaj me.![]()
Da li moze da se promeni icon pack sa ikonama i da se smanje ikone (icon size),kao sto moze u Novi?Moze da se skloni donji indikator na fabrickom romu.
Pogledajte prilog 359943
😁👍Gledaj me.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari