Šta je novo?

Xiaomi 12 / 12X / 12 Pro / 12 Ultra

Gboard je fabrički. Meni šljaka kako treba, mada sam imao fore da se naviknem na Poco i 10T.

Samsung najbolji na Androidu.

Obe imaju odličnu predikciju.

Da li neko ima problem na 12 pro modelu sa 4G+ mrezom,nikako nece da se poveze na 4g+,vec samo 4g a i to ume da zeza pa izgubi signal.
Mts kartica je u pitanju.

Pokreni speedtest i uđi u netmonster aplikaciju da vidiš imaš li više carriera.
Možda samo ne prikazuje 4G+ ikonicu

Ovaj ******ski telefon mi je upravo pokazao da nemam memoriju i ugasio se u sred fotkanja deteta na moru uz zalazak Sunca, palio se 10 min, kada se upalio slobodno skoro 40GB...

Ukoliko neko bude hteo za par dana kada se vratim, da kupi ovo djubre od mene i ovaj ******ski sat i ******ski telefon, biće prilično zadovoljan ponudom.
Pritom, ću ja nastaviti da plaćam kroz Yettel račun osiguranje za telefon, pa može da ga slobodno skrca negde kada ga ovako iznervira.
Razmišljam se i da ga sad bacim ovde u more ili razlupam o stenu.

💩.

Rešiće ga, ali Xiaomi se još ući sa flagship segmentom, sa tim se treba upustiti u kupovinu. Ova niža liga im je srednje ime.

Nidzo, da li si ikada imao telefon, koji se gasi zbog nedostatka memorije, bum tras, ugasi se? Ja nisam, a imao sam baš svašta.. Oni ne treba da prave ni telefon srednje klase, možda nešto za penzionere..
Juče ga povezao na android auto on se usijao, pokazao mi poruku da je pregrejan, pritom ga držim sa ugašenim ekranom u naslonu za ruku.

*** život pa ja ne znam da sam imao telefon unazad 10 godina da me ovako mrcvario.

Ovaj ******ski telefon mi je upravo pokazao da nemam memoriju i ugasio se u sred fotkanja deteta na moru uz zalazak Sunca, palio se 10 min, kada se upalio slobodno skoro 40GB...

Ukoliko neko bude hteo za par dana kada se vratim, da kupi ovo djubre od mene i ovaj ******ski sat i ******ski telefon, biće prilično zadovoljan ponudom.
Pritom, ću ja nastaviti da plaćam kroz Yettel račun osiguranje za telefon, pa može da ga slobodno skrca negde kada ga ovako iznervira.
Razmišljam se i da ga sad bacim ovde u more ili razlupam o stenu.

💩.
Koliko ga ceniš? :D

Ne moze tako da se gleda na stvari, moguce da tvoj telefon ima neki nedostatak. Ako bacic pogled na temu s22 čovek se žali da je nedostupan a telefon ima pun signal, da ne čuje sagovornika niti da oni njega cuju, pa sigurno niko nece reci da samsung ne treba da pravi telefone.

S22 Ultra, telefon od 1200-1300e a eno ljudi kukaju kako se ni u Xiaomi temama nije kukalo i nabrajalo toliko bug-ova.
Ali kontam muku, kad te telefon iznervira ne mozes da mu verujes vise... nema dalje. Samo dobos i menjaj.

E sad neznam kako laufa na nekom entry level kao Redmi 9A ili slicno posto uvek sam na midrange ili flagship i definitvno je MIUI smoother than others.
Drug ima Redmi Note 11 Pro, CPU nije jak al 120Hz i sistem cine svoje. Nikakav lag.

Za xiaomi.eu: da global rom zna neki put da ima bugs i da laga, zadnji put primetio na Mi10.

Jos jedna od pozadi, koja "skalamerija" 🤣
Pogledajte prilog 354570
Kičerica 😂

168 h da bi otkljucao BL i probao taj xeu, fantazija.....hahaha idemooooo.

Jel koristio neko 12 i 12 pro da uporedi razliku u kamerama?

Prešao sa mi 10 8/256 na 12 pro pre nedelju dana i jedina zamerka za sada mi je slaba baterija u poređenju sa mi 10.

iskreno nisam napravio 3 fotke za nedelju dana tako da nisam merodavan da upoređujem.

sve živo mi je uključeno,možda je i do toga ,nisam jos stigao da se igram sa njim ,možda bude bolje ali zada je to eto jedina zamerka .Ostalo jedina razlika u fluidnosti inače isto s-drugo pakovanje .I mi 10 me služio bez greške i bio je brz ali me je mikrofon zezao par nedelja i prekidali mi se pozivi pa sam bio prinuđen pa tražim alternativu.

Kakva je kamera u poređenju sa Mi 10? Meni je kamera na Mi 10 bila ubedljivo najveća mana. Polu funkcionalna.

Stavio sam danas ovaj Xeu, jedino po pitanju baterije ostaje da se vidi kakva je situacija, ostalo se čini bolje, počev od sitnica, kao što je ta, da mi sad na sim1 radi slanje poruka, što potvrđuje moje sumnje da je u pitanju sw *****, pa nisam hteo da cimam ove iz MTS-a, da mi se ljudi smeju. Telefon radi glatko, nemam više seckanje prilikom reprodukcije većih videa, više nekih finih setovanja, dialer i msg app su Zaomijeve (nisam fan Google-ovih rešenja u ovom segmentu), sve u svemu, ovo je nešto što deluje upotrebljivo.

Tupavi Kinezi..

Stavio sam danas ovaj Xeu, jedino po pitanju baterije ostaje da se vidi kakva je situacija, ostalo se čini bolje, počev od sitnica, kao što je ta, da mi sad na sim1 radi slanje poruka, što potvrđuje moje sumnje da je u pitanju sw *****, pa nisam hteo da cimam ove iz MTS-a, da mi se ljudi smeju. Telefon radi glatko, nemam više seckanje prilikom reprodukcije većih videa, više nekih finih setovanja, dialer i msg app su Zaomijeve (nisam fan Google-ovih rešenja u ovom segmentu), sve u svemu, ovo je nešto što deluje upotrebljivo.

Tupavi Kinezi..
Trebao si odmah to uraditi,da postedis sebe zivaca,nervoze,padanja u iskusenje da ga polomis,itd..Out of the box furaju oni koji ne znaju za bolje,ili ne umeju da promene rom..

@Pavell - iskren da budem, bio sam skeptičan. Pisalo je da je ovaj rom baziran na kineskom (valjda?), a sva ona pregrevanja i gašenja telefona, s početka priče o pregrevanju su bila vezana za kineska izdanja.. T i nedostatak vremena su me kočili da probam, ali da, sad se definitivno kajem što ranije nisam ovo uradio. Mada, dajmo mu malo vremena da krene da brljavi.. :)

Ja prvo što uradim na Xiaomi telefonima jeste flešovanje xeu roma. 😁 Osetno bolji i stabilniji od Global. To mi je must have.

Ja sam jedan od tih koji vozi out of the box global na svim telefonima jer se nikad nisam zagrejao da se malo raspitam šta i kako i uvek mi je to delovalo kao cimanje pa svi podaci,podešavanja,vraćanje svega na staro u telefonu me je uvek odbilo da se upustim u to.
Telefon radi bez greške ali baterija je slaba ,jedini minus za sada .

Vrh Dno