Šta da ti kažem care, uzmi fon sa xeu romom pa se uveri sam. Fluidniji je od OneUI definitivno.MIUI fluidan, koji vic...
Svaki xiaomi koji sam imao, a imao sam ih dosta (prvi bio mi4) je vukao neki bug, neko ograničenje, neku iritantnu glupost svojstvenu xiaomiu. Bilo xeu rom ili ne. I svaki je proradio kako treba tek nakon flash-a aosp roma.Šta da ti kažem care, uzmi fon sa xeu romom pa se uveri sam. Fluidniji je od OneUI definitivno.
Mi 10 je trenutno 1000h uptime, sve radi savršeno.
Eo konacno sam stigo da pocmem da koristim 12S ultru
Ovo je sve samo ne odlično...(Ma da iz blizek se vidi nepovoljnost istog zbog mog fokusa tj. velikog senzora, onda je macromode prednost)
Pogledajte prilog 354536
Dokazano da nemas pojma. Verovatno ne znas ni da flesujes aosp rom kako treba.Da, to je to. Flešuj slobodno weekly. Ako ti telefon bude radio odlično bez bagova i trzaja ne ažuriraj ništa više do pojave MIUI14 i A13, pošto postoji mogućnost na dirty da pobrljavi neka glupost i upropasti bateriju/fluidnost (kao i kod drugih proizvođača).
Mada ja sam na dirty flash-u na Mi 10 i nikakvih problema nemam.
@Kesa ne lupaj gluposti, velika je razlika. Na Global romu su bagovi normalni uz povremene trzaje i lagovanje interfejsa. Na xeu nema. I taj tvoj aosp rom što forsiraš je đubre jer ubije kameru i 50 drugih korisnih stvari koje MIUI ima, uz krštene phone i messages aplikacije.
Mislim da me nisi razumeo, ali nema veze.Nisam upalio macro da pokazem da nema samo prednost na velikom senzoru
Fotka koju si okačio je pregorena. Pojam fotografije kad ti hajlajtsi odu u belo skroz umesto da se vide boje koje jesu i detalji. To ti je sturo objašnjenje ukratko.Objasni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari