Šta je novo?

XFX izbacio ATi HD4000 Seriju

brzak_misa

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
301
HD4870HD487AYDF1354x312.jpg

http://www.xfxforce.com/en-gb/products/graphiccards/HD%204000series.aspx

Poslednja izmena:
Standard.

Osim što je crni PCB na 4870... A tek 4850 kako izgleda... Brutal.

Poslednja izmena:
Znam al je o5 stock turbina kuler...znaci nisu mogli da odole, profit je profit.

Cooler je veliki minus, mogli su neki svoj da stave. Tiši i hladniji.

Steta sto nema 4850 u 1Gb varijanti.

Mislim da za to nema potrebe.

I da pogledaj malo pa ces videti da su 4850 sa 1gb memorije sporije od ovih sa 512mb
a sto bi bile sporije? mogu da budu samo brze u visokim rezolucijama...mada realno, one su pravljene za 12x10 a to sto rade bolje u 25x16 nije ni bitno jer ne izbaciju dovoljan fps. dakle, mogu da budu samo iste u najgorem slucaju a nikako sporije.

sta znam, izgleda lepo, u praksi ce se valjda pokazati...

Kartica je vrh, posebno mi se dopada crn pcb i crveni konektori :smash:

Seljacka presarana i prenatrpana i bez ukusa ikakvog nalepnica je poseban vizuelni tretman :-devil-: Pfff, kakve lepe karte umeju da naprave, ne znam sta im je ovo trebalo u rezimeu. :(

edit: zezno sam se, evga je pravio i pravi lepe kartice, ovaj xfx je uvek ovakva presarena $ranja i pravio :d

ova im jedina valja IMO

14140040907l.jpg

mada, i evga je saren kad malo bolje pogledam. Ma, sve su te karte uradjene kao da stavljas anime trans-japanca u kuciste :S: Najbolje je kad ih ostave da sucrne ili crvene i kraj.

Poslednja izmena:
ova je brutalna /\, meni su gainwardove nekako cool

a sto bi bile sporije? mogu da budu samo brze u visokim rezolucijama...mada realno, one su pravljene za 12x10 a to sto rade bolje u 25x16 nije ni bitno jer ne izbaciju dovoljan fps. dakle, mogu da budu samo iste u najgorem slucaju a nikako sporije.
Tacno tako... totalno nepotrebno ;)
Samo u extra visokim rezolucijama ima razlike, ali dzaba kada za te iste rezolucije jednostavno nemaju dovoljno snage.

Poslednja izmena:
Vec komentarisah to, nema potrebe da se ponavljam :)

Imao sam 2 XFX-ove kartice, GF8600GT i GF9600GSO i jedva cekao da mog Gainwarda HD 3850 zamenim njihovim Radeonom!XFX mi je ostao zapamcen kao vrlo kvalitetan proizvodjac grafickih kartica,kartica sa puno OC potencijala,ali ne bas tihe...

Seljacka presarana i prenatrpana i bez ukusa ikakvog nalepnica je poseban vizuelni tretman :-devil-: Pfff, kakve lepe karte umeju da naprave, ne znam sta im je ovo trebalo u rezimeu. :(

edit: zezno sam se, evga je pravio i pravi lepe kartice, ovaj xfx je uvek ovakva presarena $ranja i pravio :d

ova im jedina valja IMO

14140040907l.jpg

mada, i evga je saren kad malo bolje pogledam. Ma, sve su te karte uradjene kao da stavljas anime trans-japanca u kuciste :S: Najbolje je kad ih ostave da sucrne ili crvene i kraj.

Sta je to kasetofon?

Radeon 4850 :)

ATI_4850.jpg

Ali ova je ipak lepsa.:)

9800GTXPVT98WYDBF1354x312.jpg

Poslednja izmena:
be je manje crna nego obichna :)

Čini mi se po naponskoj jedinici na XFX 4850 (koja se ne nekim slikama može vidjeti) da je dizajn ispod okolopa isti kao i na Gainwardu/Palit-u.

pa fino fino :0
Al mi nekako smesno,ciglasto izgledaju...mada mi to nista neznaci,dok ne vidim neke bench-e i testove...

roflmao
zaista kvantitetom uveliko opada kvalitet...

Nazad
Vrh Dno