brzak_misa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.12.2008
- Poena
- 301
Poslednja izmena:
Steta sto nema 4850 u 1Gb varijanti.
a sto bi bile sporije? mogu da budu samo brze u visokim rezolucijama...mada realno, one su pravljene za 12x10 a to sto rade bolje u 25x16 nije ni bitno jer ne izbaciju dovoljan fps. dakle, mogu da budu samo iste u najgorem slucaju a nikako sporije.I da pogledaj malo pa ces videti da su 4850 sa 1gb memorije sporije od ovih sa 512mb
Kartica je vrh, posebno mi se dopada crn pcb i crveni konektori :smash:
Tacno tako... totalno nepotrebnoa sto bi bile sporije? mogu da budu samo brze u visokim rezolucijama...mada realno, one su pravljene za 12x10 a to sto rade bolje u 25x16 nije ni bitno jer ne izbaciju dovoljan fps. dakle, mogu da budu samo iste u najgorem slucaju a nikako sporije.
Seljacka presarana i prenatrpana i bez ukusa ikakvog nalepnica je poseban vizuelni tretman :-devil-: Pfff, kakve lepe karte umeju da naprave, ne znam sta im je ovo trebalo u rezimeu.
edit: zezno sam se, evga je pravio i pravi lepe kartice, ovaj xfx je uvek ovakva presarena $ranja i pravio :d
ova im jedina valja IMO
![]()
mada, i evga je saren kad malo bolje pogledam. Ma, sve su te karte uradjene kao da stavljas anime trans-japanca u kuciste :S: Najbolje je kad ih ostave da sucrne ili crvene i kraj.
To "ciglasto" me je navelo na razmisljanje da je XFX iskoristio iskustva sa nvidia 2XX GTX kartica,za koje znam da vrlo tihe.pa fino fino :0
Al mi nekako smesno,ciglasto izgledaju...mada mi to nista neznaci,dok ne vidim neke bench-e i testove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari