Šta je novo?

XFX GF8600gt fatal1ty,3d mark 05,misljenje?

Nego,naziv je interesantan.Jel svoje ime i ovde 'pozajmio' čuveni gejmer fatal1ty?:) Da,kartica je izgleda taman tu gde si je i stavio.Pustite sad cenu,mene interesuje kako će raditi Bioshock sa njom:D.

@vdr1981
Ma ok ne kazem da je to losa kupovina...aj se iscimaj pa vidi koji su max stabilni klokovi pa postuj te rezultate,i cemo onda da vidimo ;)

Pa vec sam rekao.Maksimum je oko 770-775MHz gpu i 1930MHz za mem.
Postove imash ovde ...

Ma ipak je skupa...150e je puno s obzirom da je to ipak "samo" 8600GT !

Ti da znas o cemu pricas skontao bi da je on zapravo dobio 8600gts za manje para.

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_NVIDIA_Graphics_Processing_Units#GeForce_8_series

edukuj se malo pre nego sto ovako odlicnu kartu prokomentarises kao "samo" 8600GT...

da sumiramo, on je izvukao klok od ~770mhz, gts ima default klok od 675, memorija mu je skoro na taktu GTS-a, tj fali mu nesto sitno, ali su verovatno zategnutije latencije na toj memoriji koju taj GT ima. ;)

Poslednja izmena:
Ukoliko bi se malo preradio bios i opustile memoriske latencije, memorija bi isla sigurno i preko 2000mhz ali je pitanje da li bi dobio pomak u rezultatima.Sa ovim sto smo videli oc.- ovana kartica je 8600gts .

Jel zna neko gde moze da se nadje ova graficka u Beogradu?

Bice da se stvarno nisam edukovao sto se tice ovog threada...to su stvarno sjajni klokovi... mada i gts-a ima za 160e...

I ja konja za trku imam:

Gainward 8600GT 256MB Golden Sample (GPU600,MEM1600)

3DMark05 (650,1800) 12000 i kusur poena!!!

Doduše, za rezultat je jako zaslužan i procesor Intel E2160@3GHz.

Karticu sam platio 12000 dinara. Znači 1 3DMark05 = 1 Dinar ;)

GTS-ove nema smisla kupovati jer su oko 50% skuplji a vrlo malo ili nimalo brži.

Evo i poslednjeg merenja (3DMark05 12199 poena).

Izašao je i Goes Like Hell model ove kartice sa default klokovima 625, 1800.

U svakom slučaju preporuka onima koji se još uvek dvoume šta pazariti.

Prilozi

• 3DMark05 8600GT.JPG
    3DMark05 8600GT.JPG
    221.8 KB · Pregleda: 80
Ako nekog zanima,evo link sa skroz detaljnim testom i uporednim prikazima.
poz svima:wave:

Hajde uradi 05 default (ne OC grafičke, Athlon64 slobodno ostavi tako OC) ali u 1280x1024...ako te ne mrzi. ;)
Pozdrav. :wave:

Poslednja izmena:
Prva slika je na 10*7,druga 12*10...

Prilozi

• Clip_3.jpg
    Clip_3.jpg
    92.4 KB · Pregleda: 67
  • Clip_24.jpg
    Clip_24.jpg
    61.5 KB · Pregleda: 67
Veoma, blizu mom default scoru. Oko 10000 na 1024x768 i oko 8700 na 1280x1024. I meni je CPU blago OC :) na 2.4Ghz, a grafička kao što rekoh sve na defaultu. Sve u svemu odličan skor za 8600GT. Dobra kupovina, pogotovo kada se uzme u obzir TIŠINA koju ti čuješ. :D
Pozdrav. :wave:

Gainward Goes Like Hell :-devil-:

Prilozi

• 3DMark05 - 12983 - 100KB.jpg
    3DMark05 - 12983 - 100KB.jpg
    93.4 KB · Pregleda: 87
Novi procesor i rezultat sa klokovanom grafikom...

Prilozi

• Clip_5.jpg
    Clip_5.jpg
    140.8 KB · Pregleda: 77
Uzeo sam ovu karticu pa me zanima sta mislite o njoj i rezultatima koje sam dobio?
P.S.Ako mislite da je ovo lose,bolje cutite jer cu da se razocaram...:,,::crash:

Sta misliti o Fatality karti? Mislim da je teski promasaj. Ne moze da stigne Palita, a verovatno i kosta vise. nemoj se sad razocarati, brza ti je masina, ali da je extra kupovina, tada kada si pstavio temu ili sada i nije. Poz! :wave:

Poslednja izmena:
Sta misliti o Fatality karti? Mislim da je teski promasaj. Ne moze da stigne Palita, a verovatno i kosta vise. nemoj se sad razocarati, brza ti je masina, ali da je extra kupovina, tada kada si pstavio temu ili sada i nije. Poz! :wave:
Upravu si, cena joj je bila nesto veca za tadasnji period...Takodje mogu da kazem da je ova kartica jedan od najboljih 8600Gt modela,necujna je,dobro se hladi i odlicno klokuje bez ikakvih voltmodova.

Pregazilo je vreme..a i Kriza..:d
Nego odresi kesu i menjaj redom GPU,MoBo,RAM..:-devil-:
Pa kad se vidimo da mozemo da razmenimo iskustva iz Crysis-a,ovako samo mozemo da se raspravljamo...:D
Pozz..:wave:

Pregazilo je vreme..a i Kriza..:d
Nego odresi kesu i menjaj redom GPU,MoBo,RAM..:-devil-:
Pa kad se vidimo da mozemo da razmenimo iskustva iz Crysis-a,ovako samo mozemo da se raspravljamo...:D
Pozz..:wave:

Mda,sve ako mi brzi ram ne pomogne...Mnogo jaka karta treba nahrani ovih 22".Eeeeeeeee,daleko je Crysis...;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno