Ma ipak je skupa...150e je puno s obzirom da je to ipak "samo" 8600GT !
M@R1Ø;1193062 je napisao(la):Gainward Goes Like Hell :-devil-:
Uzeo sam ovu karticu pa me zanima sta mislite o njoj i rezultatima koje sam dobio?
P.S.Ako mislite da je ovo lose,bolje cutite jer cu da se razocaram...:,,::crash:
Dobar,dobar![]()
Uzeo sam ovu karticu pa me zanima sta mislite o njoj i rezultatima koje sam dobio?
P.S.Ako mislite da je ovo lose,bolje cutite jer cu da se razocaram...:,,::crash:
Upravu si, cena joj je bila nesto veca za tadasnji period...Takodje mogu da kazem da je ova kartica jedan od najboljih 8600Gt modela,necujna je,dobro se hladi i odlicno klokuje bez ikakvih voltmodova.Sta misliti o Fatality karti? Mislim da je teski promasaj. Ne moze da stigne Palita, a verovatno i kosta vise. nemoj se sad razocarati, brza ti je masina, ali da je extra kupovina, tada kada si pstavio temu ili sada i nije. Poz! :wave:
Pregazilo je vreme..a i Kriza..:d
Nego odresi kesu i menjaj redom GPU,MoBo,RAM..:-devil-:
Pa kad se vidimo da mozemo da razmenimo iskustva iz Crysis-a,ovako samo mozemo da se raspravljamo...
Pozz..:wave:
Mda,sve ako mi brzi ram ne pomogne...Mnogo jaka karta treba nahrani ovih 22".Eeeeeeeee,daleko je Crysis...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari