To i mene mnogo zanima. Da je malo jeftiniji...Ne znam zashto je Xbox 360 tako nenormalno skoop kod nas ... jeftiniji PS3 sada ...
Hmm... u našoj "napaćenoj" zemlji može se kupiti "flash-ovani" XBOX 360 Premium za 440e + 5 igara poklon... PS3 je oko 500e. Igre za PS3 su u proseku 5000din. XBOX 360 igre se mogu naći za 500-800din. Šta je tu jeftinije?Ne znam zashto je Xbox 360 tako nenormalno skoop kod nas ... jeftiniji PS3 sada ...
Ima i XBOX 360 za 380ePS3 ima da se nadje za 34,000 dinara.
Za cenu jeftinije originalne igre za PS3 ćeš rešiti problem ROD-a... ako ti se javi...Vlasnik sam PS3 oko 4 meseca i iskreno kupio bih xbox mada jeste papren kod nas ali ima dosta igara koje bi hteo da odigram.
Ali sta da radim ako crkne ????
Pa sve mi te prednosti padaju u vodu, zaista mislim da je kocka dati 500e kad su sanse 50:50. U VM na flesovan daju garaciju 6 meseci ? Ej, za 500e stvar garancija 6 meseci, potpuno ih razumem, ali malo mi je suludo da dam pare i da se slozim da ih bacam za 6 meseci....
Price da se nece pokvariti zaista ne stoje kad svi znaju da se konzola kvari i da nema pravila. Mislim to je isto kao i kupi pa ako crkne puko si.
Zaista steta, kad bi znao da ce xbox da me sluzi kupio bi sutra bez oklevanja, Price i uporedjivanja xbox ps3 su bezveze obe konzole su dobre ali ne mogu da kupim nesto za sta svi precutno govore kupi ali mi garantujemo 6 meseci ! Steta.
Za cenu jeftinije originalne igre za PS3 ćeš rešiti problem ROD-a... ako ti se javi...
Kojih 5%? Odakle ti to?A sta ako mu padne jedan od onih 5% kvarova koji se ne mogu servisirati?
Kojih 5%? Odakle ti to?
Cekajte, svi kvarovi na xbox-u se mogu opraviti ?
Koliko sam citao ne mogu svi kvarovi da se oprave. Neki problemi koji nastaju usled slabljenja lemova i sl. moze a nesto sa plocom ne ide. Mislim pitao sam u VM i tako su rekli.
A gde ces naci MGS4/KZ2/FF XIII na Xboxu?![]()
MGS4 ce izaci az xbox 360
a ustvari neigra mi se nijedna od tih igara,ajde sad iskreno xbox 360 stvarno imam mnogo vise i mnogo bolje igre od ps3 i vecina igara koje izlaze ili izlaze za xbox 360 i ps3 ili za pc i xbox 360 ili samo za xbox 360,retko vidjam ps3 ekskluzivu i ako je bude obicno je od japanskog proizvodjaca.
A koje to Xbox ima eksluzive?NIJEDNU!Sve zavrse na PC-u.
Prestani da lazes ljude na forumu.
MGS4 ne izlazi za PS3?
Mislis ne izlazi na Xbox?
Glasine su bile da ce izaci na 360 koje su brzo demantovane
BTW Potvrdjeno je da se Mass Effect portuje na PC, a ovo ostalo ni nije vredno igranja![]()
Ne mogu da verujem da neko moze da napise ovakav post.Ne znam da li si ti svestan da u ovom postu NEMA 1% ISTINE.
MGS4 izlazi na Xboxu?Aha, 'oce to.Malo sutra...lol.
Xbox 360 ima bolje igre nego PS3?
:laugh:
PS3 nema eksluziva?Posle EA, Sony ima NAJVECI GAME DEV team na svetu.Veliki dev tim=mnogo ekskluziva.
A koje to Xbox ima eksluzive?NIJEDNU!Sve zavrse na PC-u.
Prestani da lazes ljude na forumu.
Ali dobro.Bar si me lepo nasmejao...
O tome koje su igre bolje valja itekako raspravljati, kada se vidi da su najbolje igre na jednoj konzoli sve odreda akcione pucaljke, a na drugoj strani relativno ravnomerno raspoređene po žanrovima.
Ajde molim te nomoj da pricas o necemu sto neznas.
Po meni xbox 360 je mnogo bolje resenje za Srbiju,i ocigledno je da ima vise igara(a sad koje su bolje,o tome nevredi raspravljati,za mene xbox 360 esklizive su mnogo bolje).Nemam nameru nikoga da lazem,samo govorim sta je isplativije,i jos jedno pitanje za tebe koliko imas igara za ps3?
odgledao sam mnogo trejlera. Ne volim da mi lik mačem ubije 7 robota odjednom iz kojih curi krv:d. Dakle, nisi u 1 pravu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari