Šta je novo?

Xbox Series X / S

• Začetnik teme Začetnik teme Gdin_M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesi li se vratio na Ultimate? Ja trenutno isto imam turski premium pa bi se opet vratio na ultimate.

Nisam nažalost uspeo 🙁 Probao sinoć nekoliko načina. Konzola mi je na Koreji trenutno, a Premium GP mi se naplaćuje preko Turske. Otišao prvo da nadogradim na Ultimate, prikaže cenu u lirama, ali onda na sledećem koraku u korejskim vonima, idem dalje, ali onda kaže da region konzole mora da bude isti kao region postojeće pretplate. Prebacio konzolu na Tursku, probao opet, prođe sve, dođe do koraka za plaćanje, pojavi mi se čak i ona neka nova provera za MC u Intesa aplikaciji, potvrdim, idem na Next, ali onda kaže nešto tipa "Oops, don't know what happened, try again", ali kada probam, samo u krug ista greška.

Dok ovo pišem, skinuli su mi bez problema automatski 409 lira za Premium, stigla upravo poruka. Palo mi je na pamet da me ne zeza to što sam odnedavno iza Supernovinog CGNAT-a (prebačen sa Oriona), a sećam se da sam u temi čitao da su kolege imale probleme da obave transakciju ako su iza CGNAT-a. Probaću večeras da se povežem na mobilni internet, pa da probam opet.

Hvala na iscrpnom odgovoru. Imam istu situaciju, turski gamepass premium i juznokoreanski store.

Probao sam preko konzole na razne nacine da predjem na turski ultimate sa premiuma ali nece. Uzeo sam koreanski ultimate i sve je proslo bez ikakvih problema.

Koliko ispadne korejski ultimate ??

moze na postojeci nalog ili mora novi ??

Da li i na Xbox-u postoji ograničenje za skidanje 18+ (Cero Z) igara ako na nalogu nije dodata japanska platna kartica?

Probam kasnije da dodam onu pripejd Visu Vpreca koju koristim i za PS5, taman da potrošim sredstva sa nje za GPU ako može 🙂

Da li i na Xbox-u postoji ograničenje za skidanje 18+ (Cero Z) igara ako na nalogu nije dodata japanska platna kartica?

Probam kasnije da dodam onu pripejd Visu Vpreca koju koristim i za PS5, taman da potrošim sredstva sa nje za GPU ako može 🙂
Nisam testirao japanski GPU, ali mislim da je na xbox-u drugačije malo, igru povlači sa store-a na kom je podesena konzola.
Npr, imam igru kupljenu preko US store-a, koja je inače nedostupna kod Turaka, kad je konzola na TR igra mi je "zakljucana", kontan da je ista priča i za Japan. Nek neko ko se danas preselio u Tokyo kad raspakuje kutije od selidbe proba i javi.

Sinoć postadoh Japanac i na Xbox-u 🙂 Hvala puno kolegi @djomla43, veoma korisne informacije, kao i uvek 🙂

Samo prebacio konzolu na Japan (odlična stvar u odnosu na PS5 je što i nakon prebacivanja na Japan, sve ostane na engleskom), otkazao postojeću GP Premium pretplatu koja mi je išla preko Turske, kao način plaćanja dodao japansku pripejd Visa karticu Vpreca koju koristim i na japanskoj prodavnici za PS5, nisam probao da dodam našu platnu karticu, ali vidim da se kao opcija nudi i PayPal, pa ću to probati da dodam za nastavak plaćanja, pošto na Vpreca kartici imam samo 3000 jena. Iz prve prošlo aktiviranje pretplate i odmah mi je postala dostupna. Za nešto manje od 9 € mesečno, izvanredna ponuda!!

Sad se uključih na banch posle par meseci pauze. Kratko pitanje može i kratak odgovor - može li se trenutno, prebacivanjem regiona na japan, preko konzole kupovati igre sa našim karticama? A i XBox mi stoji u torbi mesecima već.

please and thank GIF

Oni su padu od momenta kada su najavili Kinect na E3-u 2010, a realno i ranije, od RROD fijaska. Te milijarde i gubitak reputacije se ne mogu vratiti, a mogle su biti iskorišćene na mnogo bolji način i osnaživanje platforme, i Xboxa i Windowsa. I samo je zacementiran pad sa always online i used games fijaskom 2013. Ali tako je kad imaš bean countere za glavne ljude koji donose velike odluke.

Nazad
Vrh Dno