Šta je novo?

Xbox Series X / S

Dok je bilo dobro, bilo je. Razmazili smo se svi sa cenama iz Turske jer su bile nerealno jeftine i za sitne pare su se kupovale igre. I ovo u Cileu je jos povoljno kako zna biti na drugim regionima. Vise puta smo kacili sajt za proveravanje cena pa se potrazi igra i prati po regionima koja je najniza cena i pretezno u koje vreme (jer se akcije relativno cesto ponavljaju u istim mesecima) pa je to jedini nacin da se trenutno nesto kupi povoljno.

Da li bi možda moglo da se pazari sa Turskom prepaid karticom. Drugarica mi živi u Alanji već godinama. Mogla bi da uzme prepaid karticu, a ja da uplaćujem na nju. Pitam zbog toga, jer ne znam, da li proveravaju region gde si ili karticu odakle je.

Prilozi

• IMG_20250902_230358.jpg
    IMG_20250902_230358.jpg
    77.7 KB · Pregleda: 7
  • IMG_20250902_230426.jpg
    IMG_20250902_230426.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 7
Zelim da kupim ovu igru:

Preko Turske mi ne prolazi nijedna kartica.

Interesuje me kako da namestim da je kupim preko Nigerije(tu je najjeftinija)?

Nemam u lokacijama da promenim na Nigeriju.
Južna Koreja provereno prolazi.
Nigeriju ne otvara ni preko web-a, tako da ne pokušavaj :)

Hvala ti na informaciji. 👍👍👍
Cekacu bolji trenutak, gledam da ga ulovim ispod 5$, nije hitno.
Svakako imam sta da igram i za naredne minimum 2 godine 😀

Da li prolazi Egipat? Nisam bas bacio pogled da li ga ima u ponudi za promenu regiona.

death stranding directors cut s.korea: 28e
death stranding directors cut turska : 17.15e

samo primer, sad zavisi od igre do igre i do popusta

ovo je bez popusta za obe zemlje

i naravno računaš još jači faktor: gde možeš a gde ne :D kod turske trenutno ne može većina

Koristim aplikaciju za android sa play stora koja se zove : XB Bargains
Tamo nađeš šta te interesuje i samo promeniš zemlju da vidiš cenu, pa uporedi

Kakve su cene na JKoreji?
Kao što kažu kolege, cene u Južnoj Koreji nisu (bez popusta) toliko povoljne kao u Turskoj, ali svakako nisu ni visoke kao na nekim drugim mestima (npr. SAD, UK). Sa druge strane, na akcijama ima zaista povoljnih cena, evo primer ovog Hot Wheels 2 Legendary Edition, izašao je na popustu manje od 10 €, što je izvanredna cena, jer je inače baš skup.

Samo da javim - bila je situacija da trazi Change your store region preko Turske, a ja sam imao 100 lira gift card koje nisu prolazile, kao ni Visa. I dugo nije radilo - i evo sad sam uzeo Witcher 3 complete za 99 lira, preko browsvera na telefonu i vpn na Tursku, tako da kapiram da radi i preko konzole.

Što se TR tiče, od kad je krenuo poslenji talas "zabrane" isključivo kupujem dopunama preko browsera uz VPN, nikakav problem. Automatska naplata (crew pass konkretno) prolazi i dalje.

Što se TR tiče, od kad je krenuo poslenji talas "zabrane" isključivo kupujem dopunama preko browsera uz VPN, nikakav problem. Automatska naplata (crew pass konkretno) prolazi i dalje.

Meni nije ni tako radilo, a evo danas hoce. Nemam konzolu sad kod sebe da provrerim, pa ako neko ima neka potvrdi.

A da li je neko mozda probao preko browsera-a i VPN-a da uzme game pass ili neku igru? Nemam trenutno para na toj kartici koja mi je povezana sa nalogom da probam ali me vodi skoro do poslednjeg koraka. Pre mi je tu izbacivalo da promenim region.

Nazad
Vrh Dno