Šta je novo?

Xbox Series X / S

nisam odavno kupovao nakon TR banovanja, ionako samo fc25 igram, trading ghmghm... stavio na konzolu Cile region, ubacio nlb karticu, adresu neku cileansku i proslo, ok su cene, odmah posle TR BR i AR

Najbolje da se prati posebno za svaku igru i da se bira najjeftiniji region.

• Like
Reagovanja: s5p
Necu novu Xbox-PC "konzolu", hocu full Windows na trenutnom Series S. :D

Kako su krenuli sa portovanjem svega na PS, definitivno vremenom više neće ni biti potrebe za posedovanjem Xboxa.

A Game Pass? Nećemo valjda kupovati PC od 2K+ zbog toga. Ne znam za vas ali meni i sledeći Xbox itekako ima smisla, samo što ću tad Bože zdravlja uzeti najbolju verziju koja izađe uz nekakvu 4K TV Ultra led burgiju za pun doživljaj.
Mene je Series S ove generacije spasio. Kakva mala burgijica! :love:

A Game Pass? Nećemo valjda kupovati PC od 2K+ zbog toga. Ne znam za vas ali meni i sledeći Xbox itekako ima smisla, samo što ću tad Bože zdravlja uzeti najbolju verziju koja izađe uz nekakvu 4K TV Ultra led burgiju za pun doživljaj.
Mene je Series S ove generacije spasio. Kakva mala burgijica! :love:
Meni cela priča sa ekskluzivama odavno nema smisla. Okej mi je da čekam godinu-godinu i po da PS stvari stignu na PC koja je postala apsolutno najlogičnija platforma. A Xbox sa strane uloženo-dobijeno nema bolje opcije. Što se mene tiče, dokle god je Game Pass ovakav, ja ću kupovati Xboxove dokle god ih prave.

Treba da pravim novi nalog, kako bih klincima kasnije nekad kupio igre poput hotwheels, crash itd.
Do tada ce igrati ove free igre koje xbox nudi
Trenutno koji region predlazete da bude nalog, a koji region da bude konzola?
Naravno na tim regionima da prolaze nase kartice.

Praviš nov nalog, automatski je US, ne menjaš išta i podesiš region konzole na Tursku, dodaš karticu sa svojim podacima, sem adrese koju dodaš sa Google maps (obrati pažnju na poštanski broj) i toeto.

• Like
Reagovanja: s5p
Mozda nova forza horizon? Ili je to manje verovatno sada kada petica ide na sony...jos malo da izmuzu taj naslov

Mene jako zanima ovaj najavljeni xbox handheld. Ukoliko bih imao svoj library "za poneti" to bi bilo top.

Mene jako zanima ovaj najavljeni xbox handheld. Ukoliko bih imao svoj library "za poneti" to bi bilo top.
Nece toga biti jos, ako mislis na xbox os gde ces skidati xbox igre. Ovo ce biti handheld od asus-a ili slicno sa windows os na njemu. Skidace se i igrati pc igre i moci ces gamepass da koristis. Samo ce biti xbox licenciran. U sustini nista novo za sada, kao sto vec imas rog ally, msi claw i razne druge

Screenshot_20250412-112735.png
Kad pise cena sa GP, to znaci da je povoljnija ako imam GPU i kupim je?
Na nekim igrama je ogromna razlika pa se vise isplati kupiti prvo GPU pa zatim igru?
Govorim za Turski region

RDR2 Ultimate version sam platio 600 din. sa Turskim GP, i skoro pre nekih mesec dana je opet bio na akciji 600 kinti.

Koje drzave (region konzole) sigurno prolaze za kupovinu igara kod nas u Srbiji?
A koje sigurno ne prolaze? (Da ih ne gledam/pratim)

Da li moze ista bankovna kartica proci za neki region, a za neki ne? Znam da je ranije bila diskusija da neke MC/Visa prolaze, neke ne.

Da li neko od vas kupuje igre sa MasterCard-om iz yettel banke? Jel prolaze uplate/kupovine? Tu nemam proviziju za placanje u inostranstvu.

Argentina ne prolazi nikako, Turska bi trebalo da moze sa vecinom kartica, mada je bilo slucajeva da neke kartice nekih banaka ne prolaze. US ti sigurno prolazi sa svim karticama, ali su tamo cene medju najacima, tako da izbegavaj ako ne moras.

Mogu i ja da potvrdim za USA, konkretno za yettel MC, prolazi i za GPU i za pojedinacne kupovine, ali cene su visoke, i igre se obicno isplate samo u sklopu popusta koje povremeno dobijes ako imas GPU. Meni u Turskoj nije prosla Yettel, ali sam samo jednom probao, nisam ulazio dublje u problematiku pa postoji velika sansa da sam neato zeznuo. Ranije su Intesine prolazile u TR, bar mi je receno tako.

Ja sam do pre par dana imao srpsku Visu (Erste bank) i kupovao preko konzole, sve islo top. Onda se zaleteo preko Xbox sajta da kupim nesto i nakon te greske vise mi nece kartica uopste. Cak ni wallet balance koji imam mi ne da da iskoristim, ni na kompu ni na konzoli. Da li bi islo ako prebacim na Argentinu?

Neradi argentina odavno . Pogresio si kupovina samo sa konzole . meni turska radi tako od kako je stala argentina.
Raifajzen mastercard. Cene za manje igre i stare su ok AAA znaju biti i skuplje od USA.
Sacekaj nedelju dana pa probaj opet sa konzole.

Turska nam nije prolazila bar nama koji imamo SuperNovu jer nas hiljadu ima istu IP adresu, kad hocemo da kupimo nesto ko ima hotspot preko mobilnog, ukljucimo mobilni internet nakacimo konzolu i ide placanje kao mače niz oluk.

Mene TR zeza na dva naloga, već neko vreme kupovina ne prolazi, dok Fortnite crew prolazi na jednom. Kartica prolazi na trećem, ali na mom ista neće 😁

Turska nam nije prolazila bar nama koji imamo SuperNovu jer nas hiljadu ima istu IP adresu, kad hocemo da kupimo nesto ko ima hotspot preko mobilnog, ukljucimo mobilni internet nakacimo konzolu i ide placanje kao mače niz oluk.
I ja imam supernovu
Iskljucis lan kabal, i konzolu povezes na wifi(hotspot mobilnog) dok kupujes?
Kasnije je skidas preko lan kabla (supernova)?

Tako je, samo kupimo preko mobilnog interneta. Skidamo posle normalno preko lan kabla.

Мени пролази куповина преко волета на ком имам лире, пролази братовљева рајфајзен виза картице, док моја рајфајзен виза картица не пролази, па ти буди паметан. У принципу, нема правила, свакоме се другачије дешава. Ја нпр нисам имао проблама да купујем преко xbox сајта са лирама на волету преко Турске.

Vrh Dno