Johnny_z11
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.04.2011
- Poena
- 215
Jel prosao nekom mozda neki pre-order na ARG store-u otkako ukinuli kupovinu tamo? Tacnije, da su skinuli pare sa kartice 10 dana pred zvanican izlazak igre?
Mislim da su svi digli ruke od Argentine do daljnjegJel prosao nekom mozda neki pre-order na ARG store-u otkako ukinuli kupovinu tamo? Tacnije, da su skinuli pare sa kartice 10 dana pred zvanican izlazak igre?
Ja sam uradio preorder za Alone in the Dark kada je bio onaj iznenadni pad cena oko nove godine i čini mi se da mi je odmah skinuo pare za to. Igra mi se vidi na Xboxu među kupljenim. Možda za neke preordere skinu odmah, a za neke čekaju do pred izlazak igre?Jel prosao nekom mozda neki pre-order na ARG store-u otkako ukinuli kupovinu tamo? Tacnije, da su skinuli pare sa kartice 10 dana pred zvanican izlazak igre?
Series S, već ima igara koje preskaču prethodnu generaciju konzola.Ljudi, imam Xbox One S i imam dobru ponudu za njega. Bukvalno da dodam 50tak eu i da uzmem nešto jače. Razmišljam ili da uzmem Xbox One X ili Xbox Series S. Slična im je cena. Šta mi vi preporučujete. Klinac igra samo Fortnite, Roblox i War Thunder. Videh po netu da je One X jači od Series što se tiče sirove snage. A kontam da mi je za Fortnite to najbitnije. Sa druge strane, Series pripada novoj generaciji. Imaće duži životni vek.
Odlicno ako je tako. Pitam bas za ovaj Alone in the Dark i ARG store. Nisam 100% siguran da skinute pare (izgleda da jesu posto uzimao vise stvari u korpi a i vise puta tog dana pa mi sve pomesano ), pa cisto proverio kako stoje stvari, jer vidim da su mi za TR I-III pre-order na TUR store skinuli tek 10 dana pred izlazak igre. HvalaNa ARG su za preordere skidali odma pare
Imaš payment history i na xboxu i na microsoft nalogu, pa proveri šta si uzimao i koliko ti je naplaćeno.Odlicno ako je tako. Pitam bas za ovaj Alone in the Dark i ARG store. Nisam 100% siguran da skinute pare (izgleda da jesu posto uzimao vise stvari u korpi a i vise puta tog dana pa mi sve pomesano ), pa cisto proverio kako stoje stvari, jer vidim da su mi za TR I-III pre-order na TUR store skinuli tek 10 dana pred izlazak igre. Hvala
Ima samo order history, nema payment history. Tu se vidi kad je izvrsena porudzbina a ne i dal su skinute pare, iako pise completed. Isto mi stoji i za TR remastered jos pre vise meseci da je completed, a pare skinute tek skoro. To mi napravilo pometnju. Zato sam pitao.Imaš payment history i na xboxu i na microsoft nalogu, pa proveri šta si uzimao i koliko ti je naplaćeno.
A pre nego su skinute pare šta je pisalo za taj preorder na TR?Ima samo order history, nema payment history. Tu se vidi kad je izvrsena porudzbina a ne i dal su skinute pare, iako pise completed. Isto mi stoji i za TR remastered jos pre vise meseci da je completed, a pare skinute tek skoro. To mi napravilo pometnju. Zato sam pitao.
Pravilo jeste 10 dana ranije, ali je na ARG bio izuzetak, skidali su odma.Kako se secam, pise completed... Ali ovo pise na svakom mailu kad se izvrsi kupovina:
Pogledajte prilog 429699
Daj BozePravilo jeste 10 dana ranije, ali je na ARG bio izuzetak, skidali su odma.
Na nalogu iznad Order History imas Payment options, pa kliknes view transactions, trazice ti ponovo sifru naloga. Dobices listu neku sa par stavki. Kliknes na investigate, dobijes prozor sa ponudjenom karticom i tu ukucas CVV kod i dace ti kompletnu listu zadnjih 60 dana. To uporedis sa izvodom iz banke i nadjes sta su ti naplatili. Mana je sto izgleda radi samo do zadnjih 60 dana.Ima samo order history, nema payment history. Tu se vidi kad je izvrsena porudzbina a ne i dal su skinute pare, iako pise completed. Isto mi stoji i za TR remastered jos pre vise meseci da je completed, a pare skinute tek skoro. To mi napravilo pometnju. Zato sam pitao.
A, OK. To znaci preko sajta. Ja gledao samo konzolu. Hvala.Na nalogu iznad Order History imas Payment options, pa kliknes view transactions, trazice ti ponovo sifru naloga. Dobices listu neku sa par stavki. Kliknes na investigate, dobijes prozor sa ponudjenom karticom i tu ukucas CVV kod i dace ti kompletnu listu zadnjih 60 dana. To uporedis sa izvodom iz banke i nadjes sta su ti naplatili. Mana je sto izgleda radi samo do zadnjih 60 dana.
Podesi nalog na MS sajtu na TR.Kupio sam rođaci XBox Series S za 10-ti rođendan, to je bila njena želja.
Trebam da joj ga predam sad u subotu.
Napravio sam joj US nalog na konzoli i na njemu redeemovao 3 meseca Gamepass Ultimate.
Sve je prošlo bez problema.
Onda me je zamolila da joj instaliram i GTA 5.
Prebacio sam se na regiju Turska i kupio Gift card na Eneba Storu.
Upravo sam pokušao da ga redeemujem i dobijam poruku Something went wrong. Ako bi neko mogao da mi pomogne kako da resim ovaj problem bio bih vam veoma zahvalan, već polako gubim živce...
Bolje da razbija glave u igrici, nego u školi 😂GTA 5 za 10-ti rodjendan? Something is wrong🤔
VPN ti nije bio potreban, al ajdNov sam sa xbox-om. Napravio sam ms nalog preko vpna za tursku (adresa validna), povezao isti na xbox i podesio region turska za konzolu (sve preko vpn-a). Šta sad. Kako da uzmem ultimate na godinu dana direktno sa konzole. Ili možda bolje da jurim sa nekog sajta?
I koliki ej kurs trenutno ako plaćam karticom komercijalne banke (visa)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari