Neće biti problema. Meni je nalog na USA, GPU kod Erdogana.Jedno kratko pitanje u vezi kupovine preko Argentine/Turske - Na kojoj regiji vam je xbox nalog?
Čitam uputstvo kako da se kupuje i piše da se samo menja region konzole, ali ne i naloga. Ako napravim nalog da bude US, neće biti problema?
Radiće, na bilo kojem regionu.Da se nadovezem na pitanje od Baleriona, ako prebacim konzolu i kupim igru na turskom ili argentinskom store-u, i posle vratim na us kao sto je bio , jel ce raditi igra ili mora ostati na njihovom regionu?
Ovo kaže na njihovom sajtu, pa će ti Game Pass Ultimate (Turska) završiti posao, ali iz ličnog iskustva i iskustva kolega na temi, nikako nemoj da praviš nalog za GPU preko računara, već isključivo preko neke Xbox konzole (znači, sve od početka do kraja na konzoli, ne treba nikakav VPN, samo za billing adresu neki hotel u Turskoj, naša platna kartica). Pretplatiš se onda na GPU, isto direkt na Xbox konzoli, pa se ona prijaviš sa tim nalogom na tom Logitechu.CLOUD requires a cloud subscription service sold separately to work as intended, such as NVIDIA GeForce Now or Xbox Game Pass.
Tehnički bi tako trebalo da bude.Moze pomoc prijatelja. Konzola je Logitech G Cloud uzeta u US i treba da se osposobi. Koliko vidim namenjena je za Xbox Cloud gaming ili gresim. U petak ce je doneti da je osposobim. Kontam da Xbox argentinski nalog resava sve?
P.S. ovde je oostavljeno pitanje zazo sto cu pre dobiti odgovor nego da otvaram novu temu a ima vezr sa gamepassom.
Taj momenat već ne znam, ***. Probaj. Na Cloud Gaming App-u ima opcija da se podesi region gde se koristi, ali bez obzira ne pokreće bez VPN-a. @psihodel Turska ne podržava cloud, ali bez obzira radi ako se VPN-om nakači na podržani region.Da ali mi kaze da kada zpale vpn pri pokretanju igre pita da li zekis da ugasis vpn. Nesto kao na switchu kada iz jedne igre prelazis na drugu pa gasi aktuelnu. Verovatno ima neki workaround videcu. Hvala u svakom slucaju
Može i preko mob-a da se pravi nalog, bez VPN-a odradi, bilo koji region. Možeš odma i TR/ARG, ali nebitno je u suštini (kupovina igara/pretplate ide "lagano" preko konzole).Znaci prvi osnovni korak je da se pravi nalog sa Xbox konzole
Ovo mi pade napamet kao moguće rešenje, mada treba malo logistike. Ja redovno koristim Remote Play (Xbox aplikacija za iOS, Backbone kontroler) i povezujem se na konzolu na kojoj je TR nalog sa GPU. To radi solidno. Ne vidim zašto tako nešto ne bi moglo i na tom G Cloud, jedino bi im trebala neka Xbox konzola gde bi mogli da udome nalogZnaci prvi osnovni korak je da se pravi nalog sa Xbox konzole
Meni su od prekjuče prestala da prolaze plaćanja. Juče je jedno prošlo (RDR2 za 2.37€), ali posle toga nije više htelo. Danas neće i dalje.Sinoć sam malo pregledao AR prodavnicu i probao opet nešto da kupim, čisto da vidim da li će proći (prošlo je iz prve, bez ikakvih problema kakvi su mi se javljali tokom prethodnih dana). Moguće je da je uzrok tih problema bio to što se očigledno tek sada aktivno radi na menjanju cena na AR prodavnici kako bi se prilagodile ovoj devalvaciji koja je sve preko noći prepolovila. Pratio sam cene otprilike od te devalvacije i sada je sve više i više cena koje su prilagođene. Primera je puno, evo samo nekih: Prince of Persia preorder je bio prvo tipa 6 €, sada je malo manje od 50 (to važi i za sve druge Ubisoft igre, cene su im izjednačene sa US/UK cenama), Alan Wake 2 je bio oko 30 €, sada je oko 40 € (to je baš sveža promena). I dalje je dostupna gomila starijih igara po veoma pristupačnim cenama, ali novima su cene uglavnom prilagođene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari