Koji vpn si koristio? Neki besplatni?Kontaktirao sam MS chat podrsku u Argentini. Lik mi kaze da nekad sistem ne prepoznaje pravu lokaciju pa dozvoli kupovinu, ali kad prepozna tu se vise nista ne moze.
Verovatno sam aktivirao neku proveru kad sam pokusao preko VPN-a da izvrsim kupovinu na PC-u.
Sad me detektovao da nisam iz tog regiona. Ni on ne zna da li je to privremeno ili trajno. Kaze da probam za par sati, ali vec je proslo vise od 12 sati, neverujem da ce to da se resi samo od sebe. Pokusao sam restartom rutera da pokupim neku drugu IP adresu od Mts-a, ali ne pomaze.
Ostaje mi da kupujem preko tog drugog naloga.
Svima koji ovo citaju preporucujem da se ne zezaju sa VPN-om i Microsoftom.
Moguce je otkazati pretplatu bilo kada i ona traje dok se ne zavrsi taj period koji je vec placen. Ukoliko se podaci kartice ne obrisu sa naloga prilikom sledece aktivacije pretplate se samo potvrdi kupovina eventualno se samo kuca onaj CVV broj ukoliko nije zapamtio.Da li je moguće pauzirati Game Pass na jedan ili par meseci, ili generalno koliko mi hoćemo? Kad kažem pauzirati pretpostavljam da je to opcija "cancel", ali me interesuje da li istu možemo nastaviti prostim klikom (i povlačenjem novca sa kartice naravno) bez potrebe za unosom podataka adrese regije, broja kartice itd...
Surfshark, mada neverujem da ima neki koji bi mogao da zavara Microsoft. Svakako ne bih ponovo pokusavao tako nesto. Narocito ne sa glavnim nalogom na kome mi je GPU pretplata i sve kupljene igre.Koji vpn si koristio? Neki besplatni?
Nah, ne mora.Mora da ti se poklopi region na microsoft accountu i na konzoli ili neće prihvatiti kupovinu
Ja sam danas uzeo tri igre preko argentine, bez problema, preko jednog naloga...Zanimljiva situacija sa Argentinom. Juče sam probao sa mojim nalogom i uplata Master karticom nije htela da prođe.
Danas sin probao da kupi igricu na njegovom nalogu i prošlo. Zatim smo probali kupovinu igre na drugom nalogu istom karticom i opet prošlo. Međutim kad smo probali da kupimo drugu igru više nije htelo. Probali i njegov nalog gde je isto prošla kupovina, nije htelo.
Izgleda da prođe samo prva kupovina dok ne registuju da nije Argetinska kartica i tek onda blokiraju.
Ja juče 11 😁Ja sam danas uzeo tri igre preko argentine, bez problema, preko jednog naloga...
Pojedinačno...Da li ste kupili odjendnom ili pojedinačno ?
OTP master cardKoja je kartica ? Ja koristio unicredit master card
Pa otvori MC u nekoj banci. OTP izdaje u roku od 7 dana karticu. Ono. Jeste da plaćaš održavanje ali je možda vredno cimanja na par meseci, svakako se isplati.Plače mi se što nemam Mastercard i profil preko Argentine, već Visu i Tursku sa GPU. Meni je region konzole i account isti, veliki je rizik da konzola bude u jednoj državi a account u drugoj. Jednom mi se desio problem kad sam kupio više igara u korpi ali posle restarta igre su bile vidljive u owned statusu.
Šta je trenutno povoljno u turskom store:
DEATHLOOP Deluxe Edition 130.00 ₺
Dead Space Digital Deluxe Edition 160.00 ₺
Marsupilami: Hoobadventure 40.00 ₺
Battlefield™ 2042 Xbox One ve Xbox Series X|S 130.00 ₺
Hades 89.24 ₺
Kupiću Dredge po preproruci!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari