Šta je novo?

Xbox Series X / S

I ja sam kupio Premium

Opala! Pa kada to ode Turska GPU na 120 lira/500 dinara? Mislim nije strašno, ali stotinu mu dabrova sa reke Ontario...

Kako ide sad ovo za pass uzeo sam Xbox Game Pass Core ali mi o5 trazi da se pretplatim na pass?

Game Pass Core je rebrendirani Live Gold, uz njega ide samo odabrana selekcija igara iz Game Passu kataloga+podrška za Multiplejer.

Možda ti pokušavaš da uzmeš neku igru iz klasičnog Game Pass-a?

Sve sto sam pokusao da skinem neda, pa sam uzeo Ultimate direktno preko xboxa.

Game Pass Core tu omugucava da imas online pristup za igre koje podrzavaju online multiplayer i dobijes 25 igara koje mozes da instaliras i koristis dok si pretplatnik.
Imas sigurno katalog koje igre su ti u ponudi, ne mozes ti da biras koje tebi trebaju.

Opa, Dead Space, lepo! A baš sinoć razmišljao dal da ga pazarim na ovom dobrom popustu :)

Ja kupio u ponedeljak :) Pre toga u slicnim situacijama (veliki popust) NFS Unbound i NBA 2k23..

Vise ne kupujem EA igre - kada god su na velikom popustu, ubrzo dodju na GamePass.

Znam - kupio sam igru par dana pre nego sto su najavili da dolazi u Game Pass.

Pozz,imam xbox s,napravio turski nalog,adresa bla bla,game pass ultimate sve radi sve full na konzoli...sad moje pitanje je ako hocu preko kompa da koristim taj akaunt,gamepass (dal mogu uopste,i kako to funkcionise) jel mi treba vpn ili normalno samo udjem? Pretpostvaljam da ima negde na forumu i stvarno sam gledao 50 stranica nisam nasao i naravno *** lakse mi da pitam...Hvala

Samo povezes svoj nalog na xbox aplikaciju na pc

Planiram da delim svoj Xbox nalog na kom je GPU i koji koristim na Xbox Series X, sa sestricem koji treba da kupi Xbox Series X.
Koji je najbolji nacin da se to uradi? Da li da ga dodam kao clana familije ili da stavim da jedna konzola bude primarna a da budu odvojeni nalozi?
Cilj je da oboje mozemo istovremeno da igramo online istu igru, i da oboje imamo pristup mom GPU i kupljenim igrama na mom nalogu.

Planiram da delim svoj Xbox nalog na kom je GPU i koji koristim na Xbox Series X, sa sestricem koji treba da kupi Xbox Series X.
Koji je najbolji nacin da se to uradi? Da li da ga dodam kao clana familije ili da stavim da jedna konzola bude primarna a da budu odvojeni nalozi?
Cilj je da oboje mozemo istovremeno da igramo online istu igru, i da oboje imamo pristup mom GPU i kupljenim igrama na mom nalogu.
Ne znam kako funkcioniše to sa familijom.
Svojim nalogom se uloguj na njegovu konzolu, podesi je kao home konzolu za tvoj nalog, nakon toga možeš da skloniš tvoj nalog sa njegove konzole bez problema. Ubacis njegov nalog i to je to. Pisano već.

Da li ce on imati mogucnost da kupuje igre sa store-a preko svog naloga?
Da li to znaci da ce imati igre sa svog naloga, sa mog i moj GPU?

Da li ce on imati mogucnost da kupuje igre sa store-a preko svog naloga?
Da li to znaci da ce imati igre sa svog naloga, sa mog i moj GPU?
1) ako veze platnu karticu za nalog moći će da kupuje.
2) da, imaće pristup njegovim i tvojim igrama i GPU-u.
Bez obzira što se tvoj nalog ne vidi kod njega na konzoli (ako ga sklonite nakon podešavanja kao home) on vidi sve igre koje ti kupis i koristi GPU nesmetano.

Ako pogledate cene na https://xbdeals.net, videćete da su sve ige poskupele 80-100% od marta ove godine. Napravio sam kolekciju igara i kupio ih jeftino, ali mislim da je jak PC trenutno isplativiji od konzole. Lično verujem da će podizati cene za Tursku, ima prostora za to.

Vrh Dno