Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ne, možda nešto i dođe, ali taj tvit ukazuje na igre sa sinoćnjeg Playstation eventa, koje dolaze i na Xbox.

Naime, danas sam uzeo Xbox series S, i sada pri prvom paljenju, odmah proverava da li ima update i tu izbaci error, ja odradim check network i on opet, a pise da je sve u redu. Preko kabela sam povezao. Da li je do konzole problem? Da je odmah vracam? Bukvalno ni ne dodjem do setapovanja konzole.

Naime, danas sam uzeo Xbox series S, i sada pri prvom paljenju, odmah proverava da li ima update i tu izbaci error, ja odradim check network i on opet, a pise da je sve u redu. Preko kabela sam povezao. Da li je do konzole problem? Da je odmah vracam? Bukvalno ni ne dodjem do setapovanja konzole.

Koju grešku izbacuje?
Baci pogled na link koji sam zakačio.

Mršavo. U poslednjih nekoliko meseci jedva da je bilo jakih naslova...

20230530_160137.png

Probao sve, nista nije pomoglo, merio sam i brzinu neta, a onda je sam od sebe proradio, ali nije se pojavila uopste opcija za setup preko telefona, bas cudna situacija, ili samo nisam vidjao takvu. Reseno, hvala svakako.

Nažalost, malo hoće to da zeza nekad, i mene je zezalo nešto prilikom prvog ukljucenja konzole ili posle fabričkog reseta, ali proradi, verovatno konzola prvo mora da pokupi neki update za prodavnicu pa onda propratno za firmware konzole, i znam da nije htelo podešavanje preko telefona da mi na prvu radi.

Inače, pre neko veče sam instalirao FH5 na računar i to na HDD, au čoveče, koja razlika u učitavanju u odnosu na XSX, sve je prosto fluidnije na XSX, dok sam čekao na računaru da uđe u mapu, prošla me želja da igram na računaru.

Nažalost, malo hoće to da zeza nekad, i mene je zezalo nešto prilikom prvog ukljucenja konzole ili posle fabričkog reseta, ali proradi, verovatno konzola prvo mora da pokupi neki update za prodavnicu pa onda propratno za firmware konzole, i znam da nije htelo podešavanje preko telefona da mi na prvu radi.

Inače, pre neko veče sam instalirao FH5 na računar i to na HDD, au čoveče, koja razlika u učitavanju u odnosu na XSX, sve je prosto fluidnije na XSX, dok sam čekao na računaru da uđe u mapu, prošla me želja da igram na računaru.
Kad se setim No Mans Sky koliko vremena mi trebalo da ucita na HDD na PC-u, pa brzina ucitavanja kad sam presao na SSD, nebo i zemlja. Danas pokrenuo na XSX, jos brze. Znaci dosta taj njihov SSD ubrzava igre, quick resume radi i kad se konzola kompletno ugasi, neverovatna stvar.

Kupio sam igru(diablo3) preko arg naloga. Ne vidim opciju u igri da promenim na engleski a po default-u je spanski. Prebacio sam lokaciju sad na usa ali i dalje je igra na spanskom?
Deinstaliraj igricu, prebaci region na USA, restartuj konzolu pa skini igricu sa USA store-a, trebalo bi da bude na ENG nakon toga.

Deinstaliraj igricu, prebaci region na USA, restartuj konzolu pa skini igricu sa USA store-a, trebalo bi da bude na ENG nakon toga.
Ne pomaže to za D3 , ja sam se isto zeznuo i kupio ga preko Arg., igra je zaključana na španski i ne može nikako da se promeni na engleski, video sam posle na reddit-u gomila ljudi ima isti problem.

D4 će navodno biti region free kao i D2R.

Ne pomaže to za D3 , ja sam se isto zeznuo i kupio ga preko Arg., igra je zaključana na španski i ne može nikako da se promeni na engleski, video sam posle na reddit-u gomila ljudi ima isti problem.

D4 će navodno biti region free kao i D2R.
Ja natrčah na redditu i na MS sajtu da je uspelo tako.

Rade li naše kartice i dalje na Argentinu?
Da uzmem Dibalo 4?
Kolilo vidim tu je najpovoljnije oko 4800 din

Damn ništa od toga.
Ima li neko voljan da kupi gift igru ja mu pošaljem USDT? Imamo li takvu temu ovde možda?

Ne radi ni gift opcija već neko vreme. 😏
AdolescentJubilantBeauceron-max-1mb.gif

Moze gift preko Kolumbije,mislim da je cena ko na ARG storu.I rade samo MC kartice.

Preko Kolumbije skuplje nego preko US store-a. 😁

Prilozi

• Screenshot_2023-05-31-14-59-14-332_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-31-14-59-14-332_com.android.chrome.jpg
    72 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot_2023-05-31-14-59-32-923-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-31-14-59-32-923-edit_com.android.chrome.jpg
    92.6 KB · Pregleda: 25
Jebg,za neke igre je bilo isto ko na ARG,ali ti mozes da promenis store na konzoli na arg,nema veze sto ti je acc usa,samo promeni store na arg i kupi direktno igru sa MC karticom.Samo billing adresu stavi neku iz argentine.

Upravo tako. D3 uzet na ARG storu, nalog vracen na USA igra instalirana i sve je na engleskom.

Jebg,za neke igre je bilo isto ko na ARG,ali ti mozes da promenis store na konzoli na arg,nema veze sto ti je acc usa,samo promeni store na arg i kupi direktno igru sa MC karticom.Samo billing adresu stavi neku iz argentine.
Znači ne mora VPN i giftovanje sa drugog naloga na primarni?

Vrh Dno