Šta je novo?

Xbox Series X / S

Momci, raspravu možete nastaviti na PM, ukoliko nastavite javno prepucavanje/vrijeđanje idu poeni za svaki sledeći post.

Ako moze mala pomoc. Zagubio sam poklopac baterija za kontroler, pa gledam na netu da kupim zamjenski. Ali skontam da ni jedan nema za moj model. Znaci sa gornje strane ispod utora za USB kabl su kod drugih 3 rupe, kod mene 2:

image.png

Ovo je kao poredjenje XBOX Sserias i XBONE covera:

image.png

Kakva je kod mene onda verzija? U pitanju je ovaj plavi, kupljen sa amazona
:

Taj tvoj je Series X/S kontroler, odgovara mu gornji poklopac sa srednje slike.

Imas ih na Aliju za fazon 100din.

Super hvala, znaci ipak nema rupa.

Gpu nalog mi od proslog vlasnika konzole traje do jula. Hoce li neko da delimo nalog i placamo 50:50 (kontakt u pm) ?
Retko palim konzolu, al eto nekad se nadje vremena...
Ujedno, posto sam relativno nov u svet konzola, laicko pitanjce
Da li je xbox ss funkcionalan kad mi istekne gpu? Npr dal mogu da bez gpu igram fifu 23, hot wheels,...?

Naravno. Tebi sve radi normalno. Ali, mozes da igras samo ako si kupio igru (a ne igras je iz Game Passa). Ako su to igre iz Game Passa onda moras da imas aktivnu pretplatu.

I ne mozes da igras Online igre bez pretplate.

Moze free igre ( Fortnajt, wows , wot itd )
Samo za kupljene neradi online bez gamepassa

Da li ima neko charger/dockin station za preporuku za punjenje kontrolera za Xbox Series S?
Po mogucnosti da dolazi sa baterijom.

Day 1 na gamepassu, ceo remake u Unreal Engine, pocetkom sledece god

Da li ima neko charger/dockin station za preporuku za punjenje kontrolera za Xbox Series S?
Po mogucnosti da dolazi sa baterijom.
Znam da nije ono sto si pitao, ali ja sam narucio standove na aliexpresu, bele, mislim da su oko 3 dolara, na koji stavis dzojstik (nema nikakvih portova/plugova/ualza), a ispod ima kompartman za tipa 4 AA baterija. Mozda i najbolje resenje, jer stvarno po 35-40h traju kontroleri, sa Ikea 1900mah LADDA baterijama, da obesmisljava charging dock kao npr sa Dualshock 4 koji imaju kriminalno losu bateriju.

2 bat u dzoju, 4 u rezervi u holderu, po kontroleru, to mu dodju nekih...3 pakovanja od po 4 baterije, 1800din a preko 100h igranja, po dzoju.

Poslednja izmena:
4K Stream za sutrašnji event, nadamo se da će biti bolje nego prethodnih godina 😁

Sad im je prilično dobra šansa da "iskoče" i pokažu se u pravom svetlu. Godinama Spencer priča da je "upravo ta" godina ključna ali nikad nismo došli do toga. Ovo bi moglo biti nešto zaista posebno.

Sad im je prilično dobra šansa da "iskoče" i pokažu se u pravom svetlu. Godinama Spencer priča da je "upravo ta" godina ključna ali nikad nismo došli do toga. Ovo bi moglo biti nešto zaista posebno.
Svaki put se ponadam da će biti sjajna konferencija i ispadne meh... Ovaj put se ne nadam uopšte, možda bude drugačije :cool:

Mislim da je vrlo tesko naci bilo kakvu gejming konferenciju u zadnjih 10 god, a da je bilo vau.

Izuzetan showcase. Iako sam na PS platformi, izuli su!

Bethesda je to, biće dobro ako jedini problem bude fps.

Pogledah trećinu showcase-a tek i već mi se baš sviđa ponuda. Istina, za prva tri naslova nema ni najave kada se mogu očekivati, ali sve će biti Day 1 na GP, milina!

Danas su Ubi Forward ( 7 uveče po našem) i Capcom showcase ( u ponoć)

Vrh Dno