Šta je novo?

Xbox Series X / S

Meni je sve na Arg samo naravno domaca kartica a adresa isto neka iz Arg. Ne znam zasto su vam nalozi na USA, sta ima tamo drugacije pa se vracate na tu zemlju?
Zato što je ispravan postupak kupovine slanje gifta na USA nalog a ne direktna kupovina. Dešavalo se da blokiraju direktnu kupovinu.

Plus postoje neke igre uglavnom x360 naslovi koji nisu dostupni na Argentina nalozima.

Jel može neka preporuka za proverenog prodavca ( xbox konzola ) sa KP? ( pri ovom ne mislim samo da će isporučiti dogovoreno nego i na, ne daj Bože, ispoštovanje neke eventualne garancije )
Znam za sve ono samo gledaj ocene i to, ali u životu nisam ništa kupio sa istog pa bih radije da neko preporuči ko je imao iskustva.

Šteta što Fifa23 ne dolazi sa Game Pass-om, baš su to glupo napravili.

Doći će u nekom trenutku

hoce,
april/maj sledece godine :rolleyes:

Da li je moguce da se Series X konzola nije nasla kod nas u prodavnicama, evo vec godinu ipo ?
Znaci ni jedan uvoznik, ni jedna radnja / maloprodaja, lanac tehnike.
Kao da ne postoji, samo je izasla Series S.

I sto je najsmesnije uopste se ne nazire da ce se to promeniti, samo S ce da uvoze..

Uf, vidim sad, ponuda od 95.000din 😭 nehumano

Microsoft Rewards od danas dostupan i u Srbiji:

Od ponedeljka su već mogli da se sakupljaju poeni

Čisto informativno pitanje da se osveži :)
Gde je trenutno najbolje uzeti Game pass na onu foru tipa 70 evra dve godine i slično. Da li ima to još, ili se nešto promenilo u međuvremenu?

Uff počeli su da gase takve naloge. Uzmi debitnu karticu, nalog na tursku i plaćaj sam redovno. Najbolje tako. 330 din mesečno

Ili Turski Gold na 12 + 12 meseci pa nek konvertujte u GPU (ako nece da placa mesecno nego zeli odjednom na duzi period).

Kada se uzima turski GP direktno preko konzole, jer je potrebno da samo region konzole bude Turska i da se stavi njihova adresa? Da li region naloga može ostati drugačiji?

Za četiri osobe €22, za pet €25.

Ili Turski Gold na 12 + 12 meseci pa nek konvertujte u GPU (ako nece da placa mesecno nego zeli odjednom na duzi period).
Koliko bi to iznosilo novca otprilike? Ako je preko Turskog naloga 3 evra mesečno to je 36e godišnje što je ultra jeftino. Ali ako može da se sredi odmah i da se zaboravi neko vreme još bolje onda.

Nekih 29-30e je bilo, proveri na sajtovima.

Ne, 12 meseci ~30 EUR.
Ko hoće ultra jeftino, nekih 5 naloga i rotiranje i iskoriscavanje Argentinskog GPU mesečnog triala za 40 dinara. Godisnje 500 kinti.

Da li su nalozi na Xbox-u vezani za region konzole?
Pitam jer mi je juce stigla konzola ( SS ) i prvi nalog koji sam otvorio sam stavio na USA i onda da bih koristio povoljnosti Turske za GPU otvorim i drugi nalog.
Medjutim nikad me nije pitao za lokaciju. Promenio sam region konzole na Tursku i posle restarta logovao mi se na prvi acc, a region ostao TU.
Ne znam da li ovo sve ima smisla sto pitam jer posle godina na PS-u malo sam zbunjen.

Uvek je tako
Bitno je na koji region napraviš nalog
Posle kada menjaš regione na jednom nalogu, svi nalozi se prikazuju da su na tom regionu
Možeš biti ulogovan na više naloga odjednom

To me i buni, jer nikad me nije pitao ( ni za prvi nalog ) adresu i mesto. Sve tripujem da nesto radim pogresno.

Nazad
Vrh Dno