Šta je novo?

Xbox Series X / S

Pa moze da zameni jer dosta starih igara imas vec na gamepassu, a ostalo mozes da kupis kao digital.
Da, ali nekad preferiram fizičke kopije igara. Imaju svoju draž. I zašto bih kupovao ponovo u digitalnoj varijanti, ako već imam neku igru na disku. Takođe, licence ističu, neke igre nije moguće više ni kupiti, a lako se nađu po oglasima ili ih ljudi već imaju u kolekciji.
Inace, ne bih ti savetovao da uzmes XsS za FH5, igra na toj konzoli bas izgleda lastgen.
Bolje sacekaj da se cene smire, pa onda uzmi XsX.
Znam, baš sam pre par dana gledao neka poređenja konzola i bio je deo sa poređenjem grafike u igrama između Series S i Series X. Video sam koliko S zaostaje baš u FH5. Sačekaću, nije mi hitno. Ionako nemam više slobodnih HDMI portova na televizorima. :LOL:

With everything going on in the world, it’s more important than ever that we stay connected with our friends, families, and communities. We’ve heard your feedback and are excited to bring back this fan favorite feature, re-engineered, and better than ever. Starting today, Xbox and Twitch are teaming up to make live streaming from your Xbox easier than ever. You can now access Twitch directly from the Xbox guide and manage your setup in a few simple steps.

Ja nešto nisam video da se ljudi na ovom forumu žale na 30fps na SS.

Može li neko da proveri ima li Elden Ring na argentinskom storu? Jutros nije mogla da se kupi standardna verzija samo deluxe.

Za one koje interesuje plaćanje passa na mesečnom nivou,makar kod mene evo već drugi mesec skida regularno iz Turske po 350din trenutno,što je bagatela 😁
Čekaj šta si uradio na nalogu tj konzoli? Promenio regiju u Turska i to je to?

Čekaj šta si uradio na nalogu tj konzoli? Promenio regiju u Turska i to je to?

Da sad vidim da si pisao. Listam na telefonu bio sam 2 strane iza ove zadnje. 😂
Ne znam dal je pametno da default USA nalog koji je sad na ARG prebaciti tako na Tursku?
Ne pravi mi se novi nalog jer sam ovaj podelio sa kumom već.

Da sad vidim da si pisao. Listam na telefonu bio sam 2 strane iza ove zadnje. 😂
Ne znam dal je pametno da default USA nalog koji je sad na ARG prebaciti tako na Tursku?
Ne pravi mi se novi nalog jer sam ovaj podelio sa kumom već.
Koliko sam ja shatio location u okviru opcije System language & location možeš da menjaš kako hoćeš i kad hoćeš. Jedino što se pri tome menja je store. Ako nisi vezao US adresu za taj nalog onda bi terijski sa tog naloga mogao da kupiš turski game pass i da posle vratiš location na Argentinu.
Nek me neko ispravi ako grešim.

Uzeo danas elden ring na argentinksom storu, poslao kao gift i nikako ne mogu da aktiviram na main acc. Probao jedno 10 vpnova, kada je lokacija argentina dobijam "We can't find this product. This code no longer works. Contact the retailer or person you got it from". Van vpn dobijam geoblock poruku. Da li mozda neko zna sta mi je ciniti?

Uzeo danas elden ring na argentinksom storu, poslao kao gift i nikako ne mogu da aktiviram na main acc. Probao jedno 10 vpnova, kada je lokacija argentina dobijam "We can't find this product. This code no longer works. Contact the retailer or person you got it from". Van vpn dobijam geoblock poruku. Da li mozda neko zna sta mi je ciniti?
Jesi li probao Free VPN?
Meni sa njim uvek prolazi redeem koda.

Probaj novi nalog, probaj Tursku, ...

Svasta sam probao za Argentinu, otvarao nove naloge, probao razlicite kartice i nije islo. Probacu Tursku jos koji put.

mozda da resetujes mrezu? otvori cmd i kucaj ipconfig /flushdns, pa onda nbtstat -R i iskljuci modem/ruter iz struje na par minuta pa onda ukljuci i probaj opet. mozda je neki kes ostao koji baguje proces.

Greska je kod placanja, prijavljuje da se region prodavnice i region kartice ne poklapaju i da zato ne moze.

Svasta sam probao, cak sam i konzolu preko VPN-a vezivao na Argentinu i opet nije islo.

Trenutno u austrijskom MediaMarkt-u Series S za 235e. Fina cena, šteta što dostavljaju samo u Austriji čini mi se.

Offtopic, ali nije samo na njega popust, na sve je. Nažalost, nema Series X i PS5 na stanju, ali se može uzeti Nintendo Switch za 244e ili Oculus Quest 2 za 293e.

Poslednja izmena:
Trenutno u austrijskom MediaMarkt-u Series S za 235e. Fina cena, šteta što dostavljaju samo u Austriji čini mi se.

Offtopic, ali nije samo na njega popust, na sve je. Nažalost, nema Series X i PS5 na stanju, ali se može uzeti Nintendo Switch za 244e ili Oculus Quest 2 za 293e.
Vidim da ima i kao 200€ cashback promocija za gomilu proizvoda. Da li je to ostvarivo i za one koji su samo u prolazu i nemaju stalnu adresu u Austriji?

^ Nemam pojma za cashback iskreno, nisam nikad probao. Verujem da je namenjeno samo lokalcima.

(relativno) on topic - igram poslednjih dana cloud game pass, radi sasvim ok (nije ni blizu nivoa GFN-a, ali igrivo je sasvim). Kao VPN koristim besplatni Cloudfare WARP (koji i nije VPN u suštini, ali radi posao bolje od plaćenog VPN-a koji imam). U svakom slučaju, odlična zabava, naročito za tih 50rsd, koliko me koštao kod za 2 meseca GPU.

Jedino me nervira što ne podržava dva gamepad-a, pa ne mogu da igram ništa u local coop-u (a baš hteo da probam It Takes Two). Bilo je neke priče da će omogućiti ovo, ali ništa od toga izgleda.

Opaa Guardiani na game passu, bravo :)

RVidim da ima i kao 200€ cashback promocija za gomilu proizvoda. Da li je to ostvarivo i za one koji su samo u prolazu i nemaju stalnu adresu u Austriji?
Naravno. Cashback ostvaruješ tako što odeš na sajt proizvođača koji daje promociju, tu uglavnom već postoji koji su modeli obuhvaćeni i registruješ se tako što popuniš svoje podatke. Takođe unosiš svoj broj platne karice i upload-uješ račun, kao i fotografiju bar koda sa kutije proizvoda. Novac će leći na račun po njima najdalje za 2 meseca, a u praksi za par nedelja. U principu to je to. Nebitno odakle si, bitan im je samo bankovni račun i dokaz da si kupio proizvod koji je na promociji. Ako imaš nekoga u Austriji ko može nešto da ti kupi i donese, nije problem, jedino što te promocije traju do određenog datum, koji ne smeš da prekoračiš i u tom datumskim okviru mora biti i račun.
Meni je Sony uplatio 500e za TV, a i uzimao sam Cashback za Braun, Tefal parnu stanicu…
i gomilu toga. Svi su uredno platili.:)

Nazad
Vrh Dno