Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ja sam kupio za 4000 sa kp 12 meseci ultimate negde u maju, i radi sve kako treba.
Ako zelis mogu ti proslediti kontakt tog lika preko pp.
 
Ja sam kupio za 4000 sa kp 12 meseci ultimate negde u maju, i radi sve kako treba.
Ako zelis mogu ti proslediti kontakt tog lika preko pp.
Salji, ne moze da skodi. Jel si samo uneo kod i radilo ili je morao taj lik nesto da aktivira? Jel generalno mozes da kupujes sam igre? Na koju regiju ti je podesen nalog?



Za tu igru je controller najbolja opcija. Odigrao sam na Pc sa xbox controllerom.
Nema ta igra iz prvog lica za koju je kontroler najbolja opcija.
 
@Solesoslav
Morao sam dati nalog tom liku da mi aktivira, i sám sam bio skeptican ali video sam da ima puno pozitivnih na kp, culi se prethodno i telefonom pa sam kontao da nije neka prevara. Posle promenio sifru i to je to, sve radilo kako treba.
Inace nalog mi je na Argentini, sve igre tamo kupujem tako sto saljem sa sekundarnog naloga na glavni kao gift.
 
Nisam nešto upućen u konzole ali me zanima ,na stranu exkluzive i gejmpasevi,šta je bolja mašina
xbox series S ili Sony 4 slim/pro ,sada su im cene jako slične ?
 
Vidim da se pojavilo dosta novih kontrolera : shock blue, aqua shift, pulse red, daystrike camo, i moj favorit koji cu verovatno da uzmem electric volt :)
 
To je ono po čemu je Xbox poznat, mnogo specijalnih kontrolera imaju i konstantno izbacuju nove. 😁
 
Jedno malo neiskusno pitanje :D
Kupio bih tastaturu i misa za series x, jel mogu da se povezu bilo koji zicani/wireless tastatura i mis sa konzolom ili samo odredjene prihvata?
 
Ja ne znam, ovaj GamePass Ultimate i Xbox ovo nije normalno sta se dobija za malo jace od 500din mesecno. Kavih smo se igara klinac i ja naigrali boze sacuvaj. Jos moze i da se deli pretplata na dvoje, dao sam komsiji nalog glupo mi i da mu trazim 250din, placam sam. Imao sam netflix placao a nisam palio po mesec/dva dana. Jos ovaj series S se uzme za 300eur, dzaba.. Ovo ko iole igra igre ili jos ima dece bukvalno nema sta da razmislja, makar i ne igrao igre nesto cesto, nek stoji :)
 
Uzeo drugar xbss, dobio 3 meseca gamepass. Sve je na mađarskom, uzeo iz subotice. Jel moze preko vpn da aktivira kod preko
https://redeem.microsoft.com
 
Game Pass+Argentina Store prava budget friendly platforma. Gaming nikad nije bio jeftiniji.

Evo i još nešto zanimljivo:




Sve ide preko novog Edge browsera.

@Imotep95 Može, samo na kompu nađe neki VPN koji prolazi i odradi redeem. Nek isprobava neke koji imaju Mađarsku, ako neće nek proba neki VPN na zemlju na kojoj mu je namešten nalog.
 
@Markic Koliko ispada gpu na arg store? Na turskom je oko 500 dinara. Igre kupujem na sekundarnom arg i prosledim na main kod.
 
Mislim da je povoljniji na Turskom, ja sam mislio na kombinaciju Game Pass i kupovina igara iz Argentine
 
Evo kod za 3 meseca gpu ako treba nekom, drugu proslo sve iz prve za mesecnu pretplatu(turski region), mrzelo ga preko vpn i redeem code.
Uzeto je u Mađarskoj, vrv je i kod za Mađarsku regiju.
 

Prilozi

  • Screenshot_20210929-140123.jpg
    Screenshot_20210929-140123.jpg
    35.4 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
Totalno sam se pogubio sa ovim regionima, moze mala pomoc? :)

Imam account vezan za USA lokaciju jer Srbije naravno nema. Stavio sam neku dummy adresu na Aljasci.
Kupio sam Xbox live za Evropu i uspeo da ga aktiviram s obzirom da iz Srbije imamo EU IP adresu i to sljaka.
I sada kupim FIFU 22 za evropski region i ne da mi da aktiviram jer kaze da je kod kupljen za drugi region u odnosu na moj account.

Sad sam totalno zbunjen, ako kupim za USA region kod da li cu moci da aktiviram s obzirom da to radim sa Srpske IP adrese?
I uopste kako je onda Xbox live za Evropu prosao?
 
update:

Uspeo sam da aktiviram preko VPN-a u browser-u, nisam pored konzole da proverim ali nadam se da je to to i da nece biti problema.
 
Igra li neko eFootball PES 2021 Season update? Kad god pokušam sa drugom meč u lobby-u(probali 10 servera) izbaci grešku "unable to connect".
 

Prilozi

  • IMG-20211003-WA0242.jpeg
    IMG-20211003-WA0242.jpeg
    52.7 KB · Pregleda: 31
Pozdrav, hteo sam da Vas pitam sve sa foruma, da li se isplati uzeti Xbox Series S konzolu u svrhu samo sportskih igrica kao što su Fifa 22, Nba 2k22, UFC i slično. Jer mi se čini da je velika razlika u odnosu na PS 4 slim zato što je Next Gen konzola :)
 
Isplati se naravno, posebno sto mozes igre na kupis na argentinskom store-u za sicu.
Hvala puno. Prvo sam bio fokusiran da kupim Sony 4 i onda mi je na YouTube izaslo uporedjivanje Sony 4 sa Xbox Series S kao Next Gen konzolom i video sam da ima baš vidljive razlike pa bolje da se raspitam sa nekim ko zna dosta više od mene. Hvala još jednom 😃
 
I ja se opasno razmišljam da uzmem series s i ako imam dobar pc za gejming ali je cena stvarno odlična.Da mi služi kao backup ili za sobu.Mada uz nov fon i mogućnost povezivanja na tv više bi mi se isplatio samo gamepas ali koliko sam skapirao pass ne može ako nemaš konzolu?
 
Može Pass i bez konzole, samo što koliko sam shvatio ti bi da na telefonu pokreneš igru, pa strimuješ na TV, ako to planiraš, onda računaj da ti treba VPN, zato što Cloud Gaming za telefon nije dostupan u Srbiji.
 
Hvala puno. Prvo sam bio fokusiran da kupim Sony 4 i onda mi je na YouTube izaslo uporedjivanje Sony 4 sa Xbox Series S kao Next Gen konzolom i video sam da ima baš vidljive razlike pa bolje da se raspitam sa nekim ko zna dosta više od mene. Hvala još jednom 😃
Ista priča...
Ja sam se odlučio za XSS koji imam već nešto više od četiri meseca. Prezadovoljan sam konzolom uz Argentinski store i Game Pass je top.
 
Može Pass i bez konzole, samo što koliko sam shvatio ti bi da na telefonu pokreneš igru, pa strimuješ na TV, ako to planiraš, onda računaj da ti treba VPN, zato što Cloud Gaming za telefon nije dostupan u Srbiji.
Da baš sam tako nešto razmišljao,pošto mi nešto iskočilo na tjubu i zainteresovao sam se.Nešto slično ovome sa klipa

Zanči kako sam te skapirao sa običan pass ne treba vpn a za cloud mora.Znači da preko fona trebao da pokrenem vpn,kako li bi cloud radio u tom slučaju?Ako to šljaka kako treba onda i pc i konzole odoše lagano u zaborav-Za cloud bi mi trebao ultimate pass ako sam dobro skapirao zbog clouda?
 
Tako je, ako hoćeš da igraš igre na konzoli/PC-u VPN ti nije potreban, dok ti je za ovu Cloud varijantu potreban, takođe ako hoćeš Cloud Gaming, treba ti Game Pass Ultimate pretplata.

Moj ti je savet da uzmeš jedan mesec i isprobaš kako to funkcioniše, budući da se igra streamuje sa servera koji su negde po Evropi, vrlo je moguće da će dolaziti do pikselizacije, lagova... Tek kad i ako ikada bude neka od zemalja u okruženju imala xCloud, tada će serveri biti bliže nama, pa će i stream bolje raditi, do tada rekao bih PC i konzole imaće primat, a xCloud će biti egzotična i kul opcija za Amere i srećnike u Evropi koji imaju podršku za Cloud gaming.
 
Pametno zboriš, ne boli isprobati. Kad mi stigne fon(nadam se za par dana) pa da se isproba i ta opcija. U teoriji zvuči savršeno videćemo kako će se pokazati i u praksi. Da li možda postoji još neki cloud gaming service koji vredi razmotriti?
 
Nazad
Vrh Dno