Glenn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.07.2008
- Poena
- 575
A kada tacno izlaze ove nove konzole, video sam Xbox X sa Gears serijalom za 260e pa razmisljam da li uzeti?
Izlaze pred kraj godine kada su praznici.
A kada tacno izlaze ove nove konzole, video sam Xbox X sa Gears serijalom za 260e pa razmisljam da li uzeti?
Jedva cekam E3 na leto, da vidimo najavu konzole i launch naslova, to mi je uvek najzanimljivije
Jedva cekam E3 na leto, da vidimo najavu konzole i launch naslova, to mi je uvek najzanimljivije, ali da ovaj put gledamo pravi gameplay, a ne lazni CGI, valjda su naucili lekciju sta treba da rade, a i sad snaga konzole nije problem, vec prednost, tako da treba pokazati naslove u punoj snazi i pravom svetlu, a valjda ce na leto imati da prikazu nesto, a da nije samo CGI, morali bi.
E3 has always been an important moment for Team Xbox. Given this decision, this year we'll celebrate the next generation of gaming with the Xbox community and all who love to play via an Xbox digital event. Details on timing and more in the coming weeks.
Valjda će da se smiri ova priča sa koronom do tada. Trebalo bi ali...
Opet će ekskluzive biti najveća prednost Sonyja, ali Xbox svakako obećava. U svakom slučaju sve što radi na PC radiće i na njemu...S'obzirom da ih Sony lepo bije u aktuelnoj generaciji, realno morali su prvi izaci da naprave malo hajpa i da se pokazu, da pokazu sta imaju kao next gen. A imaju vrh konzolu, bar na papiru. Problem ili "problem" za njih je sto Sony sad ima prostor da malo steluje proizvod i launch.
Ovo sve ako uspeju da ubace u 499$ MSRP vrh, ali cisto sumnjam. Dizajn se meni dopada, iako je sve samo ne konzolaski![]()
M. Nelson je izletio na nekom podcastu za cijene.
Slabiji model ce biti 299 a jaci 499.
Moćna mašina ali dizajn... užas. Gde čovek ovo da stavi. Koliko vidim ovo je gotovo, šta ovde imaju još da peglaju do Božića? Zna li se cena?
Kojim igrama? :d
Ceka se E3, ja jedva cekam E3, da vidim koje ekskluzive ce da pokazu, ja cu ostati u Xbox taboru jer imam fin backlog, a gamepass je sweet spot za mene [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari