Šta je novo?

Xbox One

I ja sam se upravo pocastio za novu godinu pa me interesuju gotovo iste stvari. Koju zemlju odabrati prilikom registracije? Vidim da ovde na forumu ima detaljno objasnjenje za PS4 kako i sta treba da se podesi ali nisam nasao nista slicno za XBOX.
USA država Daelaver zbog tax free

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

USA država Daelaver zbog tax free

i kao adresu iskoristi hotel, piceriju ili sl. Telefon stavljas tvoj samo izaberi u padajucem meniju.

Za adresu ti moze pomoci tripadvisor.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tokom podesavanja konzole za zemlju sam izabrao Ameriku (jer Srbije nema) ali mi nije nigde trazio adresu i broj, verovatno se negde drugde podesava (da li znate gde?). Sa kupovinom konzole sam dobio i kod za ASSASSIN'S CREED UNITY ali kad sam ga uneo ispostavio se da je to kod za EA Access global za 12 meseci. Verovatno mi lik pogresan kod dao :)

Tokom podesavanja konzole za zemlju sam izabrao Ameriku (jer Srbije nema) ali mi nije nigde trazio adresu i broj, verovatno se negde drugde podesava (da li znate gde?). Sa kupovinom konzole sam dobio i kod za ASSASSIN'S CREED UNITY ali kad sam ga uneo ispostavio se da je to kod za EA Access global za 12 meseci. Verovatno mi lik pogresan kod dao :)
Pogresan za njega. Bolji za tebe. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Haha bravo momce, dobrodosao u klub Xboksovca a cod za ASSASSIN'S CREED UNITY kupi na CDKEYS za dolar-dva i uzivaj :)

Tražiće ti prilikom prve kupovine preko stora billing info. Tu ćeš uneti a kao vid plaćanja preporučujem paypal. To možeš i da uneseš pre kupovine u settingsima pod account & billing. Tako nešto. Taman sad imaš popust za live gold na mesec dana i za gamepass pa eto ti prilike.

Haha bravo momce, dobrodosao u klub Xboksovca a cod za ASSASSIN'S CREED UNITY kupi na CDKEYS za dolar-dva i uzivaj :)
Mene je izašao 152 RSD čini mi se

Ako sam dobro razumeo igre mogu da kupujem preko sajtova kao sto su CDKEYS (koje jos preporucujete?) tj kupujem Activation Key koji unosim kao redeem code za odredjenu igru i onda ne trebam nista ni da podesavam sto se tice regiona/zemlje/ulice jer je to potrebno samo ako kupujem preko Microsoft Store-a.

Samo pazi ako kupujes igre za xbox360, nisu sve kompatibilne sa one.

Da toga sam svestan, mislim da sam negde i video spisak XBox 360 igara koje su kompatibilne. Gde jos sem CDKEYS preporucujete da se uzimaju ovi kodovi?

Navukli ste me...uzeo sam AC Unity i Ori And The Blind Forest za nepunih 9 dolara :)

Jel neko ptobao kodi? Kako radi? Ima li kakvih nedostataka?

Probao ja jos pre dva dana ali ne rade Repo-i iz nekog razloga. Verovatno su zakljucali na neki nacin ovi iz M$...vidim da su ljudi pokretali Exodus i Covenant i da im sljaka ali sve je ovo jos uvek beta verzija

Tacnije alfa verzija... Ucitao Covenant i LiveTV Serbia 1.1.14, ali ne pusta nista... Bice to OK.

1$ su i XBL i Game Pass za one koji trenutno nemaju aktivnu pretplatu na jedan od ovih servisa.

Malo su se ustekali s igrama uz GWG posledsnjih par meseci, ali s druge strane uvek ima nekih ultra dobrih popusta...

Tacnije alfa verzija... Ucitao Covenant i LiveTV Serbia 1.1.14, ali ne pusta nista... Bice to OK.

1$ su i XBL i Game Pass za one koji trenutno nemaju aktivnu pretplatu na jedan od ovih servisa.

Malo su se ustekali s igrama uz GWG posledsnjih par meseci, ali s druge strane uvek ima nekih ultra dobrih popusta...

Posto akcija traje do 4.1. ja cu sacekati posle N.G. da uplatim da uhvatim i igre za februar jer sam decembarske vec uhvatio isto za dolar.

Jel radi mkv i ostali formati kroz mrezu

Nisam probao, vec nekoliko godina nisam skinuo nista na komp...

Cim se malo otreznim od novogodisnjih proslava, probam sve pa javljam.

Do tad ce mozda i beta.

Inace, iako pise da je Kodi i za mobile, ne radi (lumia 650), jer trazi x64 arhitekturu...

Edit: pokupio ovo na redditu, sto se tice media servera.

Edit 2: mislim da nisam iskoristio onaj kod od 14 dana XBL, pa ako nekom treba, nek se javi na PM, poklanjam.

Poslednja izmena:
Zdravo svima. Pazario i ja One S pre par dana da se castim za Novu godinu. Takodje, uplatio po jedan mesec Gold i Pass, internet karticom najnormalnije. Iz nekog razloga mi nije prošao PayPal, ali nije ni bitno. Nastavljam da pratim temu [emoji3]

i mene je Paypal zezao iako imam novac na njoj. Povezao svoju onda Internet karticu i sve normalno proslo.

Na Cd keys Forza Horizon 3 + Hot Wheels expansion za 26 EUR. Ima li gde povoljnije?
Dobija se i AC Unity na poklon.

To je oko $30. Ne znam za taj expansion, ali na storu ti je trenutno mislim $23 igra, malopre sam gledao. Proveri.

Zasto na Ea access sajtu pise da je mesec 4.99 per month a na ostalim sajtovima gde se prodaju mesecne pretplate idu po 10+ dolara. I da, zasto nije moguce kupiti preko official sajta vec kada me redirektuje na MS sajt kaze stranica ne postoji?

Caos, pitanje. Da li ima negde sazvakana lista igara koje idu uz Pass i na dobrom popustu su uz Live. Da objasnim, npr. ja sam nov u svetu konzola i u gejmingu nisam aktivno poslednjih 10 godina. Imam listu od 100 igara koje su mi free uz Pass i osim ovih zvučnih za ostale nisam čuo, pa ne znam odakle da počnem [emoji3] Možda ima neki bloger ili tviteras koji prati i savetuje na fazon, e ovo je super ovog meseca, ne treba propustiti, itd...

Caos, pitanje. Da li ima negde sazvakana lista igara koje idu uz Pass i na dobrom popustu su uz Live. Da objasnim, npr. ja sam nov u svetu konzola i u gejmingu nisam aktivno poslednjih 10 godina. Imam listu od 100 igara koje su mi free uz Pass i osim ovih zvučnih za ostale nisam čuo, pa ne znam odakle da počnem [emoji3] Možda ima neki bloger ili tviteras koji prati i savetuje na fazon, e ovo je super ovog meseca, ne treba propustiti, itd...

Na redditu imas dobre sub reddit na tu temu. Greatxboxdeals npr. Vrlo aktivno. Dosta postova, brzih odgovora.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno