Šta je novo?

Xbox One

Eneloop i Varta
Eneloop su najbolje, imam i vartine od 2100ma i odlične su isto, koštaju 4kom kao eneloop 2kom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kupio sam danas xbox one s, hteo da kupim fifu 18, stavio region na Us(delavare), pretplatim se na xbox live(ili gold, kako vec), krenem da kupim Fifu, pise mi da kupovina nije moguce. Probao sam preko kartice, para imam na njoj, to nije problem. Jel zna neko sta moze biti?

Nemoj karticu. Koristi paypal. Sigurnija varijanta a isto ti dođe.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Kupio sam danas xbox one s, hteo da kupim fifu 18, stavio region na Us(delavare), pretplatim se na xbox live(ili gold, kako vec), krenem da kupim Fifu, pise mi da kupovina nije moguce. Probao sam preko kartice, para imam na njoj, to nije problem. Jel zna neko sta moze biti?

I ja imam problema sa plaćanjem, pisao sam već ovde, i sa PayPal i sa karticom.
Problemi su počeli od kad sam na računar stavio windows10 i logovao se sa microsoft live nalogom, pre toga sam imao samo PayPal i kupovao sam igre bez poreza, nalog na državi Aljaska, sada i kada uspem računa mi se porez oko 5% ako sam dobro izračunao.
Juče sam se izlogovao iz win10 računara i posle toga mi je prošla naplata na karticu ali ne i na PayPal. Baš čudne stvari...

Kao brzi fiks mogu da ti preporučim da uzmeš microsoft gift card sa cdkeys, npr ja sam uzeo od 25$ platio sa PayPal 20.5€. Samo moraš uzeti za U.S store ako ti je tamo nalog.
Samo da napomenem da sa microsoft balansom možeš da kupuješ samo igre za Xbox one ali ne i one za Xbox 360.

Pitanje je trenutka kada će nažalost zabraniti kupovinu sa lažnih adresa, na Windows 10 nema šanse da kupim bilo koju igru za Xbox direktno iz Store-a, izbacuje poruku kako region sistema, koji mi je na USA nije podudaran sa regionom kartice, jedino mogu da je kupim direktno sa Xbox-a, a budući da MS u zadnje vreme gura sa politikom UWP aplikacija i One Core-All Device, jasno je da će doći do zabrane.

A zašto ne kupite redeem kodove na third party sajtovima

Meni za sada da kucnem u drvo nisu potrebni, šta će biti posle videćemo.

kao prvo vrlo je odvratno deliti svet na delove, pa evo ovi imaju bolju ponudu od drugih. a kao drugo, ako si vec osudjen da budes drugi, a ti deder preduzmi nesto, a ne da sedis tu gde si drugi.

Na kraju sam i uradio to, kupio gift karticu od 50$ za nekih 46-47, reedemovao je, sve normalno prosli, jedino me smara sto ea access ne mogu da kupim preko tog microsoft kredita pa cu opet morati sa karticom da se patim...

Pa imaš i redeem kod za ea access, ja sam uzeo za 24€ na cdkeys

možda bvz pitanje, ali ipak da pitam :p
da li postoji neki vremenski rok kada se pre isteka pretplate može obnoviti pretplata?
meni polovinom januara ističe i gold i ea pretplata, razmišljam da ih ovih dana produžim...

i još nešto: kupim MS gift karticu, platim xbox pass direktno preko konzole, nemam vezanu karticu, da li uz taj prvi mesec dobijam i onih 14 dana free?
kada neću više xbox pass, da li treba nešto da otkazujem ili jednostavno ne plaćam?
da li vi koristite xbox pass non-stop ili povremeno?

pozzzz

Gamepass koristim samo kad su one akcije, 14 dana free mozes da iskorisitis samo jednom na konzoli! Mozes da produzis naravno kad zelis pretplatu ali cuo sam da nekima nije htelo ali ako imas onaj code sacekas da istekne pa onda ga ukucas ako nece odmah da prihvati...

Dugo vremena koristim ps4, od skoro i pro. A za 15ak dana uzimam i xbox one. Zanima me samo par stvari. Na psn sam napravio nalog sa adresom u USA i to radi posao super. Kupujem na amazonu gift card, a preko toga i ps+ i igre bez problema. Zelim tako nesto i sa xbox. Da nalog bude usa ali da mogu da uzimam i igre za one kao i za xbox360 koje imaju BC. Da li ima neko iskustva sa tim a i zeleo bi da podeli? :)

Pozdrav. Uzimam xbox one x, prvi xbox od OG, za 2 nedelje pa me zanima kako bih mogao da setujem account na usa region kao i kupovina digitalnih verzija na us store. Za psn koristim us account sa adresom u Oregonu i samo kupujem gift card na amazonu i to radi sjajno. Ali video sam da je za xbox malo drugacije. Da ne moze sve preko gift card. Ja bih uzeo i live gold, dosta BC igara.. Jel mozes malo da mi objasnis kako to funkcionise za xbox?

Za sada je Xbox fleksibilniji po pitanju kupovine igara, pošto podržava naše kartice, te nije potrebno kupovati gift card-ove.
Kao što si rekao možeš da namestiš nalog na neku državu u SAD-u, recimo neku tax free, ali pri kupovini BC igara, moraćeš da se dokopaš računara i uz pomoć VPN konekcije setovane na SAD kupiš željenu igru, Xbox One igre prolaze i bez VPN-a, te ih je moguće kupiti i direktno sa konzole.

Za sada je Xbox fleksibilniji po pitanju kupovine igara, pošto podržava naše kartice, te nije potrebno kupovati gift card-ove.
Kao što si rekao možeš da namestiš nalog na neku državu u SAD-u, recimo neku tax free, ali pri kupovini BC igara, moraćeš da se dokopaš računara i uz pomoć VPN konekcije setovane na SAD kupiš željenu igru, Xbox One igre prolaze i bez VPN-a, te ih je moguće kupiti i direktno sa konzole.
Hvala. :)
Znaci npr na chrome mogu da instaliram vpn exentension i to je to? BC igre su mi prioritet za sada, jer sve aktuelne imam na pro vec. I jedno pitanje za ea access. Jel su tamo igre + dlc ili samo base igre?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hvala. :)
Znaci npr na chrome mogu da instaliram vpn exentension i to je to? BC igre su mi prioritet za sada, jer sve aktuelne imam na pro vec. I jedno pitanje za ea access. Jel su tamo igre + dlc ili samo base igre?

Tako je samo neka VPN konekcija i problem rešen.
A za EA Access, koliko znam to su sve base igre, ali mi se čini, da sam pre par nedelja pročitao vest da je u servis ubačena Deluxe verzija ME: Andromeda

Tako je samo neka VPN konekcija i problem rešen.
A za EA Access, koliko znam to su sve base igre, ali mi se čini, da sam pre par nedelja pročitao vest da je u servis ubačena Deluxe verzija ME: Andromeda
ME triologiju cu prvo da igram. :) Hvala puno za info. Jedva cekam x da uzmem.

Dobio sam xbox one s, 500gb sa battlefield 1 i ea acces 1m i 14 dana xbox gold ili sta vec... pa me interesuje nekoliko stvari... da li je taj zbox gold isto sto i psplus na ps i da li je uslov da bi se igralo online, i naravno da li se dobijaju isto igre mesecno ili kako vec!? Sta je ea acces? I sta je najisplativije za igre, za pocetak bi samo fifu kupio ali bi voleo da probam jos neku cisto onako.

Druga stvar su baterije za dzojped, da kupim odmah punjive, i da li se pune nekako ili moram i punjac za baterije da imam?

Dobio sam xbox one s, 500gb sa battlefield 1 i ea acces 1m i 14 dana xbox gold ili sta vec... pa me interesuje nekoliko stvari... da li je taj zbox gold isto sto i psplus na ps i da li je uslov da bi se igralo online, i naravno da li se dobijaju isto igre mesecno ili kako vec!? Sta je ea acces? I sta je najisplativije za igre, za pocetak bi samo fifu kupio ali bi voleo da probam jos neku cisto onako.

Druga stvar su baterije za dzojped, da kupim odmah punjive, i da li se pune nekako ili moram i punjac za baterije da imam?

Gold je isto što i PS Plus. Svaki mesec 3 igre i neophodan je za online. EA Access ti nudi popuste na EA naslove, nudi ti da preorder igru dobiješ mekoliko dana pre izlaska kao i da besplatno igraš starije naslove. Trenutno imaš sve sportske igre iz 2017, BF1, ME itd.. a od marta počinju da stavljaju i ove nove. Prvo ide Madden i NHL. Fifa će biti od aprila. Za baterije predlažem xbox play and charge kit 20 do 25e na kp. Ako hoćeš baš baterije gledaj da imaju što više mAh (min 1800mAh), minimum je 4 komada kad se 2 isprazne da imaš rezervne i juri Enelop jer su najkvalitetnije. I moraš imati originalni punjač za njih.

Poslednja izmena:
Ok, hvala ti puno, dobio sam odgovor na sva pitanja. Samo mi kazi da li jos postoji neki dodatak gde mozes brdo igara da igras, nesto kao xbox pass, tako sam cuo...

Trenutno na cdkeys imaš Gold 12 meseci za 44$

Ok, hvala ti puno, dobio sam odgovor na sva pitanja. Samo mi kazi da li jos postoji neki dodatak gde mozes brdo igara da igras, nesto kao xbox pass, tako sam cuo...

Da ti postoji i plaća se čini mi se 9.99 USD mesečno

Je l uzimao neko od lika sa XBR foruma 3 meseca LIVE worldwide za 1100 din? Nesto mi to puno jeftino...

Pozdrav svima, planiram da kupim Xbox One S za par dana, biće mi to prva konzola, zanima me kako podesiti drzavu recimo da bude neka iz Amerike koja je tax free? tj da li ima neko neki guide kako se to radi, gledao sam tu svasta VPN i sve ali mi baš nije najjasnije? i da li moze recimo da se plaća preko paypal-a ? Bio bih jako zahvalan nekome ako bi mi pomogao. Unapred hvala

Pozdrav svima, planiram da kupim Xbox One S za par dana, biće mi to prva konzola, zanima me kako podesiti drzavu recimo da bude neka iz Amerike koja je tax free? tj da li ima neko neki guide kako se to radi, gledao sam tu svasta VPN i sve ali mi baš nije najjasnije? i da li moze recimo da se plaća preko paypal-a ? Bio bih jako zahvalan nekome ako bi mi pomogao. Unapred hvala

I ja sam se upravo pocastio za novu godinu pa me interesuju gotovo iste stvari. Koju zemlju odabrati prilikom registracije? Vidim da ovde na forumu ima detaljno objasnjenje za PS4 kako i sta treba da se podesi ali nisam nasao nista slicno za XBOX.

Nazad
Vrh Dno