A sto se tice steam konzole ( ah, i to je konzola a ne racunar ) kada bude izasla i kada budes imao sobu o njoj, slobodno tamo pricaj sta ti srce pozeli
Btw, i PS3 i PS4 koriste BSD, tako da ne vidim kako ces pokazati M$ srednji prst kada izadje Steam konzola, jer ti i dalje na kompu trci windoza![]()
![]()
Zasto je dobro da linux dobije opciju za igrice?![]()
Steambox nije konzola, već PC za dnevnu sobu. Imaćeš opciju da na njemu teraš steamos koji je baziran na ubuntu, ili windows dok najveći izdavači ne pređi na linux, kako ti želja. Moćićeš da menjaš komponente, instaliraš programe, sve što želiš, ograničenja nećeš imati. To je sve, samo ne konzola.![]()
gledao sam onu gde dva lika igraju od sony1 do sony 4. i to mi je overkill, dve reklame sam video za manje od 7 dana :s ne bih sad i treću ako ima neka.
Već duže vremena se priča o tome. U fazonu, ili pravite lukrativne ugovore sa provajderima, npr. kablovskim provajderima da se Xbox i servisi isporučuju sa specijalnim pretplatama, ili gasite to. No, zanimljiva mi je strategija oslanjanja na Office i širenje istog na sve platforme. To bi bio strašan udarac za Windows i celu industriju koja je naslonjena na njega.
igrao ne, gledao da. ti očigledno nisi ako ti je ps3 bolji od xbox360
nema neke vajde čim si ostavio takav komentar, al ajd čisto onako da te pitam, potkrepi ga nečim. ja sam ispisao čiste stvari, ti si samo došao i pljusnuo čuđenje
razumem drivera, on bar prima novac za to što radi, to svi na forumu znaju, ima i screenshot kao dokaz lik ga drži u potpisu, ali vi ostali bar očekujem malo zdravog razuma
Jel to i dalje trafo van kucista ili mi se cini? Jel moguce da nemaju dizajnere koji ne mogu to da rese?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari