Šta je novo?

Xbox One

Ladno iskopirali sony. Auuu pa gde je kreativnost majku mu?

Iskopirali? Tamo dva ortaka igraju zajedno razne igre a ovde likovi iz igara i filmova (i Gerrard :)) pozivaju da igras sa njima, ne kapiram sta je iskopirano, tako moze da se kaze i da je Sony iskopirao one reklame za COD: Ghosts.. Ova je realno bolja od perfect day :)

Poslednja izmena:
jel ti shvataš šta on hoće da kaže? do skoro i tebi nije bilo bitno da li je 720p rezolucija ili ne, kada ps3 nije mogao da gura igre u 1080p a komp je mogao a sada ti je odjednom postalo bitno kada ps4 može a xbone ne može? subjektivnost ftw!

edit: i gde ste videli sličnost sa sonijevom reklamom? ms-ova je mnogo bolja. iskreno ja ne gotivim ni jedne smešni su mi i soni i ms, ali su mi još više smešni ovi što gotive sony, pa odjednom sve ostalo ne valja.

pazi sad ovo:

sony play station je hardverski slabiji od pc-a, lošija je grafika, rezolucija... PA NIJE SVE U GRAFICI, ŠTA ME BRIGA KAKO IZGLEDA IGRA, JA UŽIVAM U IGRI.

xbox je hardverski slabiji od play stationa, lošija je grafika, rezolucija... AHAHAHAHA VIDI KAKO JE RUŽNO, 720P, HAHA XBOX JE BEDAN!

mislim, wtf?

Poslednja izmena:
jel ti shvataš šta on hoće da kaže? do skoro i tebi nije bilo bitno da li je 720p rezolucija ili ne, kada ps3 nije mogao da gura igre u 1080p a komp je mogao a sada ti je odjednom postalo bitno kada ps4 može a xbone ne može? subjektivnost ftw!

edit: i gde ste videli sličnost sa sonijevom reklamom? ms-ova je mnogo bolja. iskreno ja ne gotivim ni jedne smešni su mi i soni i ms, ali su mi još više smešni ovi što gotive sony, pa odjednom sve ostalo ne valja.

pazi sad ovo:

sony play station je hardverski slabiji od pc-a, lošija je grafika, rezolucija... PA NIJE SVE U GRAFICI, ŠTA ME BRIGA KAKO IZGLEDA IGRA, JA UŽIVAM U IGRI.

xbox je hardverski slabiji od play stationa, lošija je grafika, rezolucija... AHAHAHAHA VIDI KAKO JE RUŽNO, 720P, HAHA XBOX JE BEDAN!

mislim, wtf?

Slobodno reci da više gotiviš Microsoft :) Mislim, niti mogu da skapiram ljude da im je MS-ova reklama mnogo bolja. Samo o spontanosti, gde ovamo dva ortaka piče igre, a ovde te Džerard zove da dođeš na teren, mislim daaaaj...Da ne ulazim u to što je verovatno zbog "poznatih faca" reklama koštala 20x više.

Što se tiče tog poređenja, ono je potpuno opravdano, jer imaš dva konkurentska proizvoda, koji ciljaju isti segment. Ljudi ne vole da porede konzole i PC jer ima puno razlika u konceptima, upotrebnim i funkcionalnim, ali kada porediš dve konzole namenjene istoj publici koje izlaze u isto vreme naravno da su takve razlike bitne. Ovde se naširoko pisalo i o još manjim razlikama između XB360 i PS3, takođe potpuno opravdano, jer su proizvodi iz iste tržišne niše.

P.S. PS4 je pride 100 dolara/evra jeftiniji :)

Tek sad kad krenu da se broje pixeli i gledaju teksture...bice ...zanimljivo:d

A ti ne kapiras sta ja hocu da kazem- pitanje je prosto, da li ms laze ili ne? Da li je 720p upscaleovano na 1080p isto sto i native 1080p i da je razliku nemoguce videti? Meni deluje da ms ponovo laze, sta ti mislis?

I odakle ti ideja da meni nije bilo bitno kakva je grafika? Ali dosta naslova sa konzola nikad nece izaci na pc-ju pa onda i nemam mnogo sta od kukanja. Imam sjajni sacd plejer ali sta da radim kad vise skoro uopste ni ne izlaze sacd diskovi? Koja je njegova upotrebna vrednost? I jel bih trebao da smaram- avaj kako bi to sjajno zvucalo samo da izadje na sacd disku? Bilo bi bas bedno, zar ne?

mislim, wtf?

Kao neko ko ima dobar komp, multiplatform igre igram na pc-ju kad god to mogu. Ali u dosta situacija to ne mogu da uradim jer ce uvek biti igara kojih nema na pc-ju (gta5/rdr...) ili ako ih i ima, losije su (poslednji primer fifa14). Stoga itekako ima uticaja koju konzolu uzeti i koja ima veci raw power. U prosloj generaciji je ms imao prednost u multiplatform naslovima, u ovoj izgleda da to nece biti slucaj. Sem ako ne verejujes po defaultu u MS-ov BS.

Poslednja izmena:
Iskopirali? Tamo dva ortaka igraju zajedno razne igre a ovde likovi iz igara i filmova (i Gerrard :)) pozivaju da igras sa njima, ne kapiram sta je iskopirano, tako moze da se kaze i da je Sony iskopirao one reklame za COD: Ghosts.. Ova je realno bolja od perfect day :)

Na koju reklamu ti mislis.
Pogledaj ps4 perfect day koja je izasla nedelju dana pre i ovu. U obe se pojavljuju likovi iz igrica. Slucajnost?

A jel tebi bitno ili i ti mislis da je upscaled 720p i 1080p isto?

Naravno da mi je bitno, ja se ne računajući eksluzive već 6 godina igram u 1080p. Tako da je itekako bitno. Ali su me neki drugi ubeđivali da pixeli, teksture, fps uopšte nisu bitni :D

A sad je odjednom postalo i njima bitno da li je 720p ili 1080p, kakve su taksture i da li je 30 fps-a ili 60. Ja samo podržavam novonastale brojače piksela, dobro došli :)

Poslednja izmena:
Na koju reklamu ti mislis.
Pogledaj ps4 perfect day koja je izasla nedelju dana pre i ovu. U obe se pojavljuju likovi iz igrica. Slucajnost?

Pa da inace za nedelju dana se prave ovakve reklame :d Ne pojavljuju se likovi iz igica, vec dva ortaka zajedno igraju igice. A u MS-ovoj reklami likovi iz igica pozivaju igrace da im se pridruze..

Pa da inace za nedelju dana se prave ovakve reklame :d Ne pojavljuju se likovi iz igica, vec dva ortaka zajedno igraju igice. A u MS-ovoj reklami likovi iz igica pozivaju igrace da im se pridruze..

Poenta je da i jedni i drugi ozivljavaju svet igara na meni isti nacin. Prenoseci ga u stvarni svet. Sony je izbacio pre tako da je MS opet zakasnio po meni. Ne kazem da se prave reklame za 7 dana al malo mi ovo trulo. Al dobro to je moje vidjenje stvari. Kraj diskusije ;)

Slobodno reci da više gotiviš Microsoft :) Mislim, niti mogu da skapiram ljude da im je MS-ova reklama mnogo bolja. Samo o spontanosti, gde ovamo dva ortaka piče igre, a ovde te Džerard zove da dođeš na teren, mislim daaaaj...Da ne ulazim u to što je verovatno zbog "poznatih faca" reklama koštala 20x više.
slobodno mogu da kažem da jedva čekam da izađe steam os i donese gaming na velika vrata u linux, da mogu već jednom ms-u da pokažem srednji prst. slobodno mogu da kažem da me ni soni ne interesuje preterano, kao ni google, apple i ostala bratija. slobodno mogu da kažem da su mi sve reklame odvratne kakve god bile. zbog svega toga sam svoj android telefon zamenio za n900 gde ni google niti bilo ko ne može da mi servira reklame i da mi priča kako da koristim svoj uređaj, već ga koristim kako ja hoću. reklame sam komentarisao samo u smislu da uopšte nisu iste i da je ms-ova paljevinskija.
Poenta je da i jedni i drugi ozivljavaju svet igara na meni isti nacin. Prenoseci ga u stvarni svet. Sony je izbacio pre tako da je MS opet zakasnio po meni. Ne kazem da se prave reklame za 7 dana al malo mi ovo trulo. Al dobro to je moje vidjenje stvari. Kraj diskusije ;)
izvini ja nisam nigde video da sony-jeva reklama oživljava svet iz igre. ljudi samo sede, pasivno igraju ps i bulje u ekran. gde si ti video da je neko izašao iz igre i ušao u stvarnost u njihovoj reklami?

Poslednja izmena:
Sto mi linkujes? Gledao sam :)

@ hunder

Diskusije je vec u startu bila na nivou osnovne skole :) "iskopirali", "sramota", a obe su odlicne :)

Ok gledao si al nisi mislio na ovu reklamu. I ok ako je na nivou osnovne skole(mislim na moje opazanje) Mozda su im isti ljudi radili reklame :D

Poslednja izmena:
gledao sam onu gde dva lika igraju od sony1 do sony 4. i to mi je overkill, dve reklame sam video za manje od 7 dana :s ne bih sad i treću ako ima neka.

pa perfect day je izasla pre obe koje si pogledao. a ako vec komentarises da reklame ne lice, onda pogledaj i "originalnu" :). eno ti i snake je gore okacio link, da ne trazis :)

@ hanter

Ma ti si car, za sve ostalo tu je Master Card :)

I posle takvi ljudi vode polemiku u konzolnim sobama....... :S:

O glupostima raspravljate, pa ajde se uskljucim i ja. :D Ova reklama je bila u produkciji mnogo pre Perfect Day reklame, ali sigurno posle one prve za PS4 sa onim gradom u rusevinama koja je na istu foru - zivi glumci i prava okruzenja sa ubacenim efektima iz igara, tako da je verovatno ona malo inspirisala ove iz MS marketinga. :)

Poslednja izmena:
Upravu ste. Nema ovde nikakvih slicnosti u pitanju je cista slucajnost. Moja greska sorry. Mozda nesto nije uredu sa mnom :banghead:

upravo... stvarno strašno :/

slobodno mogu da kažem da jedva čekam da izađe steam os i donese gaming na velika vrata u linux, da mogu već jednom ms-u da pokažem srednji prst. slobodno mogu da kažem da me ni soni ne interesuje preterano, kao ni google, apple i ostala bratija. slobodno mogu da kažem da su mi sve reklame odvratne kakve god bile. zbog svega toga sam svoj android telefon zamenio za n900 gde ni google niti bilo ko ne može da mi servira reklame i da mi priča kako da koristim svoj uređaj, već ga koristim kako ja hoću. reklame sam komentarisao samo u smislu da uopšte nisu iste i da je ms-ova paljevinskija.

izvini ja nisam nigde video da sony-jeva reklama oživljava svet iz igre. ljudi samo sede, pasivno igraju ps i bulje u ekran. gde si ti video da je neko izašao iz igre i ušao u stvarnost u njihovoj reklami?

E pa decko, vidis ovako.....
Pre nego sto pricam o necemu, ako ne poznajem temu ja se bar potrudim da se upoznam sa njom.....
Dakle, ako ne znas o cemu ljudi pricaju nego upadas tu samo da bi nesto rekao ( a posle se branis kako si neshvacen i nisi tu dosao da bi provocirao nego naucio nesto ), bar se potrudi da vidis o cemu se tu radi uopste....
A sto se tice steam konzole ( ah, i to je konzola a ne racunar ) kada bude izasla i kada budes imao sobu o njoj, slobodno tamo pricaj sta ti srce pozeli :)
Btw, i PS3 i PS4 koriste BSD, tako da ne vidim kako ces pokazati M$ srednji prst kada izadje Steam konzola, jer ti i dalje na kompu trci windoza :p :p

Elem, lepo je videti da je svima OK i nikome ne smeta što Xbox One spada u Entertainment odeljenje koje vodi uspešni Stiven Elop, doskorašnji CEO Nokije :d A i realno, smoriste sa reklamom. Prosto, PS4 reklama deluje spontanije i razbibrižnije, ova druga usiljenije i to je to.

Što se tiče "Steam konzole", uopšte ne razumem zašto su PC igrači ograničeni time. Ja imam komp ispod TVa, i to uopšte nije nemoguća stvar, čak nije ni skupa kada se npr. napravi neka APU kombinacija. Pušta sve filmove, sve formate, sve titlove :) a može lepo i igre da pušta. Nataknete džojped-dva, imate bežičnog miša i gotovo, imate instaliran Steamapp, eto vam Steam konzole. Nije valjda da ćete, ljudi, ozbiljno da dajete pare na skupe Linux dedicated mašine zato što Gejb Njuel hoće to da vam proda i da do sada već niste mogli da imate isto to, samo malo drugačije i jeftinije?

Poslednja izmena:
čekaj ovako, prvo mene ne zanima steam konzola, nego steam os, koji je besplatan i koji mogu da instaliram na svoj sadašnji pc. i nemam nameru da valveu dajem novac za hardver, kad hardver već imam. ono što je dobro u tome je što će konačno početi da se rade ozbiljni driveri za linux i što će igre da se portuju na linux. tada definitivno mogu da otkačim windows. ne znam na šta si ti pile mislio kada si rekao da to neću moći da uradim, ja windows sada imam samo zato što ne mogu da se igram na linuxu. kad budem to mogao definitivno bacam windows. fora je u tome što se windows plaća, linux ne.

drugo, stivena elopa, nokiju i ms kad mi neko pomene automatski mi se vežu creva. ja prvi koristim mobilni telefon koji je izgubio svu podršku zbog tog elopa i ms-a. a nokia je zaslužila da bude tu gde jeste sada- na dnu, kada su dozvolili da ih ms sistematski uništi.

Nazad
Vrh Dno