Šta je novo?

Xbox Game Pass PC

Izvinjavam se, pomesao sam teme, mislio sam da je za Epic store tema.

Meni sama kupovina na Xbox store-u nije nikada radila sa nasom karticom, ali jeste da automataki skidaju mesecno za pretplatu.

Pozdrav,
Ako otkažem GPU trenutno,pošto retko se igram zbog obaveza,da li one igrice koje sam kupio kimo pretplate dostupne za igranje ili pretplata mora biti aktivna?

Probaj direktno preko turskog linka
Ako nece probaj drugi VPN ili pokusaj par puta sa tim istim, ali se rekonektuj da ti da adresu iz nekog drugog opsega.
Mozes da promenis i region XBox live servisa, ne znam da li ovo pomaze ali cesto tu stoji i da je zemlja Srbija.
Prilicno sam siguran da server prepoznaje tvoj VPN i da je to problem. Ja sam sa Surfshark-om uspesno redeem-ovao kodove.
Јуче онако безвезе пробао у "Edge"-у и прошло без икаквих проблема. Још добио месец дана гратис за додавање методе плаћања.

Отворила се страна без ВПНа али сам морао да га упалим да би прошао код. Без ВПНа избацивало да је код купљен у другом региону.

PY9PJ-GQF96-76FFV-2M3H2-W9WYZ
Za PC Game Pass
1 mesec. Za nove članove koji nikada nisu imali aktiviranu bilo koju xbox pretplatu.
Trebalo bi da vazi jos danas. Kasno sam video mail.

Poklanjam kod za 1 mesec XBOX GAME PASS ULTIMATE
Imam PS pa ne koristim game pass.
Kontakt u DM

Razmisljam se da uzmem da bih probao novi Call of Duty na PCu. Pa me zanima koja je razlika izmedju ultimate i obicne predplate?
EDIT: Sad vidim da samo Ultimate ukljucije PC

Poslednja izmena:
Ne znam da li imaš Xbox. Ako imaš, a hoćeš i na kompu da igraš, onda samo Ultimate. Ako nemaš Xbox, imaš Game pass PC (ne mešaj ga sa Xbox game pass) za koji je čak podržana i Srbija košta 950 din.

Poslednja izmena:
Prošli put sam osvojio Xbox Wireless Headset, ovaj put Game Pass :)

Ako neko od članova želi neka iskoristi kod pošto se ja već neko vreme ne igram.

Screenshot 2024-11-07 at 9.13.52 PM.png
Screenshot 2024-11-07 at 9.11.24 PM.png

Drugari pozdrav,uzeo bih GPU za PC preko Turske ili slicno .Sta je potrebno da se uradi ?Samo vpn ili ?

A sto bi se cimao oko Turske, VPN-ova i ostalog, kad ti je cena ista kao da uzmes iz Srbije? Cena Turskog GPU ti je
309 Турска лира једнако 981,68 Српски динар a GPU preko Srbije tj normalan je 950RSD-a mesecno🤔

Ovaj metod igranja je nesto najjace sto postoji. Znao sam ranije ali nisam imao priliku da ga isprobam. Juce uzmem 2 nedelje za 100+ dinara neki promo i odusevio sam se koliko igara ima i kakvih sve. Bolji je definitivno od Ubisoftove pretplate koju sam takodje hteo da uzmem sinoc pa se srecom predomislih. Cena je vise nego korektna za obicnu pretplatu i ima bas dosta igara.

Nazad
Vrh Dno