Šta je novo?

xbox 360

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah, vi se pravite mutavi, ali evo odgovora. Ako nekoga zanima, daću mu kontakt regularne radnje koja prodaje flešovane konzole sa garancijom!

Prodaja Elite verzije počinje krajem aprila,
valjda će biti bolje odrađena, pošto su sa originalnim Xbox 360
dosta fušarili, kako bi uštedeli na proizvodnji.

Što se tiče kvarova pogledaj ovo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems

Izgleda da je najčešći kvar to što se tokom rada komponente unutar Xbox 360
zagreju, a samim tim i rašire, a onda kad se ohlade, popucaju lemovi.

Kažem, na zapadu nije problem zameniti pokvarenu konzolu,
ali ovde... znate i sami.

Elite nazalost nije nikakvi poboljsani/pouzdaniji XBox 360, to je obicna 360-ka sa dodatim HDMI izlazom i HDD-om od 120GB, Xenos, Xeon... sve je to isto u odnosu na Core i Premium - relativno ne pouzdano. XBox 360 sa 65nm CPU-om i GPU-om (a.k.a. Zephyr) se ocekuje krajem 3Q 2007, 65nm glavne iznutrice, znaci manje zagrevanje, samim tim i pouzdaniji rad. Ali njega mozemo ocekivati tek u kasnom Q1 2008, jer ce Elite u EU doci tek u novembru. Ja necu uzeti nista drugo osim Zephyra jer mi strasno deluje cinjenica da ulozenih 500e moze odapeti u bilo koje doba dana ili noci, pa dok Zephyr ne izadje, 360-ka za mene ne postoji.

MLaki, jel ti znas da citas?
Imas garanciju koja vazi 6 meseci! Ako ti konzola ne ode u vecna lovista za tih sest meseci, nece nikada!

MLaki, jel ti znas da citas?
Imas garanciju koja vazi 6 meseci! Ako ti konzola ne ode u vecna lovista za tih sest meseci, nece nikada!

Wow! Čak šest meseci garancije za nešto što košta 500 evra,
a kad skvikne nema mu popravke.

Bagatela!

A ko kaze da ce kod nas da dodju elite verzije? Kod nas ce kao i uvek dolaziti samo skart i kada oni na zapadu budu kupovali elite verzije kod nas ce se prodavati one koje sada nisu prodali, znaci ove sto se kvare...

Koji ste vi paranoični frikovi. Umesto da sam uzmete i igrate se. Sva tehnika se kvari, pobogu. Garantujem da se Xbox manje kvari nego prosečan PC kod nas!

Znam četiri čoveka koji su kupili Xbox 360,
trojici se pokvario, i sad mogu da se slikaju.

Jednom su u servisu rekli da je "to on nešto čačkao, pa ne važi garancija".

Wow! Čak šest meseci garancije za nešto što košta 500 evra,
a kad skvikne nema mu popravke.

Bagatela!

Pa ti kupi kod Extreme-a i nemoj da je flashujes, pa ces imati 12 meseci garancije.
E da...
Jos ti samo treba 1500-5000€ eura za originalne igre i uzivaj....

Znam četiri čoveka koji su kupili Xbox 360,
trojici se pokvario, i sad mogu da se slikaju.

Jednom su u servisu rekli da je "to on nešto čačkao, pa ne važi garancija".

Nekako imam osećaj da nisi baš iskren. Možda si pročitao da im se pokvario. Razlog: ja ne znam, ukupno, lično, više od dva čoveka koji imaju xbox360, a sad ti znaš četvoricu, i baš se 75% od tih poznanika pokvario xbox. Flejmuješ...!

Nekako imam osećaj da nisi baš iskren. Možda si pročitao da im se pokvario. Razlog: ja ne znam, ukupno, lično, više od dva čoveka koji imaju xbox360, a sad ti znaš četvoricu, i baš se 75% od tih poznanika pokvario xbox. Flejmuješ...!

Prelistaj sve moje prethodne postove,
pa ako ima ikakvih naznaka da sam ovde da "flejmujem protiv Xbox 360",
ti me slobodno banuj.

btw. živim u Nišu. Slobodno proveri i kod drugih članova Benchmark foruma iz Niša
da li poznaju nekoga ko ima Xbox 360 koji uopšte radi.

Posto je problem zagrevanje,je li moze da se stavi neki coller ili tako nesto:)

Moze, ima da se kupi neki ventilator koji kosta oko 50 Eura sa USB konektorom, samo je komplikovano da se stavi i jos moras da otvaras xbox360.

I meni je pocela da se blokira jedna igra, "uplasio" sam se, jer je to trajalo celo vece.
Pustio sam sutradan Crackdown, radio je ceo dan i nijedan blok.
Posle sam prerezao igru koja se blokirala i radila je OK.

Tako da ipak to ne mora nista da znaci! Treba prvo proveriti sve faktore pa onda reci da se XB360 kvari.

Ja znam 4 osobe koje imaju XB360 i svima radi OK, duze od 4-5 meseci sigurno. A ne znam nikoga kome se pokvario.

Mada, ja mislim da je MS mogao malo bolje da resi to hladjenje, odnosno da ventilatori mogu malo da se ubrzaju, pa makar na taster, kao na Enermax napajanjima, pa kome ne smeta buka, da ukljuci to...

edit:
dupli ventilator se stavlja na mesto starog, koji se vadi, a ima i dve sonde koje pokazuju temp. cpu i gpu!

Poslednja izmena:
Bolje da das i tih 50 evra de na bi bilo:wall:

Pozdrav. Vlasnik sam Xbox360 vec tacno mesec dana. Kupljena je u Desku znaci extreme CC uvoznik. Nisam je flesovao i imam tri original igre. Sinoc mi se tokom igranja blokirao call of duty 3 i nakon restarta sve radi lepo. Sta mene sada muci. Muci me to da li treba da se brinem sto je igra blokirala jer sam na hiljadu foruma procitao razne odgovore tipa...desava se ne brinite, onda kao to je znak da ce da rikne itd...itd... . Ok svestan sam toga da ako rikne nosim je lepo nazad dok je pod garancijom i resena stvar ali NE, odlucio sam da flesujem Dvd pa kud puklo da puklo. Ko ga je.e. Ako mu je sudjeno da rikne riknuce a do tada ima da ga cepam do kraja. E sada mene zanima moze li mi iko pomoci oko flesovanja tj gde da to uradim tj zna li neko ko to radi i kolika je cena i da li dobijem ista garancije, jer iako sam kupio 3 originala i platio 6000 svaki (Kuku meni- jos ih nisam prezalio) ne bih vise da pljujem kintu za originale jer cu bankrotirati. Hvala unapred.

Plus ako nekoga zanima razmena originala. Menjao bih call of duty 3 i Nba live 2007 za neke druge.

Poslednja izmena:
ljudi na ovom forumu je ZABRANJENA piraterija a informacije o flesovanju jedne konzole da prima piratske igrice svakako jeste piraterija.

Thread closed!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno