Šta je novo?

xbox 360

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
imali gde ovo cude da se pazari kod nas?

Kod nas neces to naci jos neko vreme. Ja ga video na Rodosu, ovog leta. Full pack. Cena kao i u svetu. Video i PSP koji je u full paketu izasao za skoro 8000din. jeftinije nego kod nas. U kurcu smo mi vec odavno i sve vise i vise tonemo!!!!!:mad:

Imas u Hot Hardware sobi, a mozes i da kontaktiras usera LUC1FER .

Doktore aj i meni kada budes sledeci put isao donesi jedan psp za 9000 dinara, a XBOX novi sam video ja Moskvi, i cena sa cipom bila je oko 400 eura.

E bre Veske ne citas do kraja recenicu- rece covek za 8k din jeftinije nego ovde...Da je cena zaista 8-9k pa da uzmem jedno par komada, za svaki dan u nedelji po jedan :D

Poslednja izmena:
Pa ovako izađe oko 11Kdin, 'de se ne isplati (naravno kome treba)...

a da li bi xbox 360 radio na CRT televizorima, u stvari je li uopste predvidjena ta mogucnost ?

Predvidenja je neravno. Na samom konektoru na poledjini X360 imas prekidac kojim biras da li ce da se sallje HDTV ili SDTV signal.

I na sta to lici na obicnom tv-u?

Ozbiljno pitam.
Pusti sad to prepucavanje sta je bolje (PS3 ili Xbox360), ja sam poklonik sony-ja ali realno treba mi nesto da popunim prazninu dok ps3 ne dodje u "nase" krajeve a trenutno nema drugog izbora....

Pa ja ti ozbiljno odgovaram, pogledaj i komentare po stranim sajtovima. Nema nikakvog smisla kupovati next-gen konzolu bez LCDa..

E pa onda ako je tako :wall: :wall:

KAd smo kod toga, gde je u Srbiji najjeftiniji prvi xbox?

moze a?
A kabel predpostavljam ne dobijem nego mooram da dokupim

Poslednja izmena:
E, a to na xboxu 360 sa monitorom, jel ide preko regularnog VGA izlaza na njemu ili se nešto budži?

Mene zanima koliko kosta novi xbox 360 premium sa cipom?

Sačekajte da stignu Elite verzije,
jerbo previše ljudi je imalo fatalne kvarove Xbox 360.

Na zapadu ih jednostavno zamene,
ali kod nas je to već problem.

Ovo za kvarove nisam znao_Onda nista ne garantuje da se nove verzije nece kvariti.A otprilike kada stize nova verzija?

Ovo za kvarove nisam znao_Onda nista ne garantuje da se nove verzije nece kvariti.A otprilike kada stize nova verzija?

Prodaja Elite verzije počinje krajem aprila,
valjda će biti bolje odrađena, pošto su sa originalnim Xbox 360
dosta fušarili, kako bi uštedeli na proizvodnji.

Što se tiče kvarova pogledaj ovo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems

Izgleda da je najčešći kvar to što se tokom rada komponente unutar Xbox 360
zagreju, a samim tim i rašire, a onda kad se ohlade, popucaju lemovi.

Kažem, na zapadu nije problem zameniti pokvarenu konzolu,
ali ovde... znate i sami.

Zašto je ovde problem zameniti konzolu ako kupiš kod uvoznika Extreme CC koji ti daje regularnu garanciju?

ima u Platou,juce videh u knezu,neshto oko 35000 cini mi se...

Jel vazi garancija ako kupis konzolu kod legalnog distributera,ugradis cip(jedini nacin da se igra a da ne prodas bubreg)a ona se ne daj Boze pokvari???

Ne vazi u tome je i fora, da bi se ugradio cip ili flesovala konzola mora da se otvara naravno a tim se gubi garancija zbog svih stikera, nalepnica...

Ne vazi u tome je i fora, da bi se ugradio cip ili flesovala konzola mora da se otvara naravno a tim se gubi garancija zbog svih stikera, nalepnica...

A eto i odgovora na byMaxovo pitanje

"Zašto je ovde problem zameniti konzolu ako kupiš kod uvoznika Extreme CC koji ti daje regularnu garanciju?"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno