Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Noob pitanje, prilikom kupovine xbox-a na sta treba obratiti najvise paznju? Ima li sta izbegavati, juriti neku odredjenu verziju posto vidim da postoji neka Jasper, Slim, Arcade i dal jos neka verzija nisam pametan... :D Moze li negde da se nadje nova konzola krekovana il sta vec cipovana da moze da pusta rezance, i kolko vrede takve konzole? Zezao sam se danas sa kinektom pa mi se svidelo, pa razmisljam o eventualnoj kupovini a recimo da sam lenj da guglam i citam o svemu i svacemu da bih skontao sta mi se tu najvise isplati, a kontam da obzirom da ste ovde svi znate odgovore na moja pitanja :) Unapred hvala!

Hvala za link! Bice tu korisnih informacija :) 270e ouch :D Potajno se nadah da ima za manje novca haha :D

Pa ako hoces RGH, a mislim da ti je to najbolje resenje, onda ce da te kosta jos malo vise. :)

Uf :D Mi smo za firmu uzeli konzolu doduse polovnu, ali je bas fino ocuvana, 160e i cita rezance, konzola je kod mene pa mi se sve to svidelo :D sad ne znam dal ova ima odradjen taj hack sta god on trebao da uradi :D Izgleda da ce mi biti to opcija, da kad naleti nesto polovno, fino ocuvano, jer mi je 300e vec malo previse za tu *******ciju :D

Uf :D Mi smo za firmu uzeli konzolu doduse polovnu, ali je bas fino ocuvana, 160e i cita rezance, konzola je kod mene pa mi se sve to svidelo :D sad ne znam dal ova ima odradjen taj hack sta god on trebao da uradi :D Izgleda da ce mi biti to opcija, da kad naleti nesto polovno, fino ocuvano, jer mi je 300e vec malo previse za tu *******ciju :D

Kakva je to firma sto koristi konzole :p

Jedno pitanje, nesto se razmisljam da li da kupim xbox 360, medjutim, neprijatno sam se iznenadio kada sam procitao da ne mogu da koristim postojeci volan (fanatec carrera wheel), sto znaci da simulacije moram da vozim sa joypad-om?

Znam, to je ako bih kupovao novi volan, ali ja već imam carrera wheel, i on nažalost nije podržan

Ja kupio nov Xbox i odradio RGH kod jednog dečka iz Ćuprije, tek mi predstoji testiranje, ali dečko definitivno zna znanje, extra je odradio posao ;)

Aha, na njega. Vlada je car, lično sam išao kod njega, lepo me je ugostio, svaka preporuka za njega...

imam jedno pitanje stavio sam lt+ 3.0 i ne mogu da upalim ni jednu postojecu igricu(imam oko 100 starijih igrica),da li sam ja nesto zeznuo ili lt 3 trazi ponovno narezivanje?

Poslednja izmena:
i ja ako se dobro secam... presao sam na rgh pa sam malo zaboravio..

Grafički čip i procesor je isti na svakoj konzoli, jedina razlika je u veličini hard diska, igrici koja dolazi uz njega i, eventualno, da li dolazi kinect uz konzolu.
Jedino najslabija verzija, Arcade, dolazi bez harda. Možeš na konzolu da zakačiš externi hard, ili da ubodeš flešku, pa da ustedis neki dinar.
Za rezane igre je proces sledeći:moraš da uradiš lt fleš ( kod nekog čoveka koji se razume), pa da nabavis rezač koji je skoro nemoguće nabaviti u Srbiji, da promeniš fw rezača, pa onda da režeš ( imaš tutorijal o rezanju na Xboxrepublika). Pa posle svega toga microsoft izbaci novu zaštitu, pa ti moraš za nove igre ceo ovaj postupak ponovo, a stare da prerežeš i da baciš diskove koje imaš jer ti neće raditi. Ili jednostavno možeš da uradiš RGH, to je cipovanje, odradi ti čovek to, ti prekopiraš samo igru na hard ili na flešku i pičiš. Jednom to odradiš i miran si ceo život. Naveo sam gore kod koga sam ja to radio, ako radiš fleš ili čip radi kod njega, među najjeftinijima je, zna znanje i napuniće ti uz put hard sa igrama za dž pa ćeš biti miran jako dugo ;)

Stigla mi je konzola sa chipovanja pre dve nedelje , ali sam tek sad nasao vremena da se malo pozabavim oko mehanike.
Primetio sam da ja nemam FreestyleDash , nego novi dashboard, jedina novina je XeXLoader.
U pitanju je debeli jasper sa hardom od 250gb, i sve igre koje su bile instalirane sada rade bez diska u samoj konzoli(pokrecu se iz samog dashborda u delu My Games).
Uspeo sam i da pokrenem igru (Rayman Origin)direktno sa flash-a uz pomoc XeXLoader-a.
Mene zanima kako da prekopiram igru (Obicnu igru,xbla,dlc)na samu konzolu sa flash-a?
Da li mi je potrebno da instaliram FreestyleDash?
Bilo kakav savet dobrodosao

Pozdrav

Poslednja izmena:
Pitaj u delu za RGH podršku na Xboxrepublika, tamo stalno vise profesionalci koji će ti pomoći savetima, ja imam drugi dashboard i nemam interni hard, pa ti ne mogu pomoći oko toga.

Imam flesovan XBOX 360. Izasao je demo za igru koju cekam cele godine-NBA 2k13. Da li postoji mogucnost da na neki "alternativni" nacin (NE preko Market Place-a) skinem doticni demo?
Hvala unapred!

Moze, preko nekog torrent trackera. U demou inace imas da igras samo jednu cetvrtinu, cisto da znas. A i za par dana ti izlazi full verzija.

Da da znam. E hvala ti puno. Trazim po ovim public torrentima ali sada cu da potrazim i na drugim mestima. Na public-u nema. Hvala jos jednom!

Poslednja izmena:
Sve sto sam uspeo jeste da nadjem jedan link i to fake :( Bar mislim da je fake. Nema ekstenziju i ima ima 30A92B602ABED0F0B06A133BDFE578E843D7921354 :D Doduse velicina je tacno kolika bi trebala da bude. Bas bedak :(

Nije fake, samo treba da staviš pod odgovarajuće foldere na USB i trebalo bi da radi.

Skini 360 Content Manager. Na startu odaberi upload files from my pc to my xbox 360. Sa leve strane nadji taj fajl, cekiraj ga, desni klik na njega i upload. On ce sam da ga stavi na xbox gde treba. Pricam ovo ako ti je xbox povezan sa racunarom.

Hvala momci!!! Problem je sto mi racunar nije povezan sa XBox-om. Napravicu na usb-u foldere kao sto je lik koji je postavio demo stavio. Nadam se da ce raditi. Hvala jos jednom :wave:

Da li moze pomoc!? Znam da sam dosadan. Imam usb od 4GB. Imam demo sa folderima ali ih Xbox ne vidi. U cemu gresim? Vidim xbox mora da formatira usb da bi ga koristio.

Da, xbox mora da formatira flash. Najbolje je da koristis Horizon, on ce da ti zavrsi to bez problema.

Vrh Dno