Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Nece biti veliki problem... to je 16:10,a 720p je 16:9. ima ljudi koji igraju na starim crt televizorima,ovo je svakako bolje dok ne skupi para za neki tv

Pa da, samo kazem.

LT 3.0 se pojavio, ali za live ce izgleda morati da patch-ujete iso za svaku igru posebno.

A jel treba neki hdmi adapter ili slicno, ili samo taj kabl? Ja imam neku stvarcicu na kojoj pise hdmi (a iza radeon graphics). Slicna je prilozenoj slici.

A da li je velika razlika izmedju 720p i 1080p na 22-inchnom monitoru?

A vezano za taj LT 3.0, Mislim da je meni 2.0 , da li to menja cinjenicu da mogu da igram piratske igre? Sta je bolji 3.0 u odnosu na 2.0?

Koliko se ja razumem u flešing, valjda ćeš moći da igraš nove igre :)

Ti na monitoru nemas dvi nego vga,onda moras kupiti xbox vga kabel ;)

sto se tice 2.0 i 3.0 ... sa 3.0 mozes ponovo da ides na live posto je neutralisan silent ban

Ne postoji vga to hdmi kabal. Postoji xbox VGA kabal da se kupi. Ako uopste ima da se kupi. Imalo je pre. Ja ga imam.

Kao sto ti lepo pise na monitoru oba ulaza su ti analogna. Odnosno VGA. I treba ti xbox VGA kabal. I da, VGA kabal podrzava i 1080p.

I sta ce tebi hdmi kabal kad nemas na monitoru.

I nazad na temu za LT 3.0.

Flesovao sam sa LT 3.0 i ne radi mi nijedna XGD3 igra. Stare XGD2 rade.

Video sam da ce biti pecovanja ISO fajla za XGD3 da bi radile. Ali me nesto buni, rekli su da ce morati ad se pecuju samo AP 26 igre a ne sve. Enivej, videcu sta ce biti.

Nije offtopic.

Prvi link ne mogu da vidim a drugi mogu. I to ti nije VGA kabal. To je komponentni, mislim ja. :) Od njega bi trebalo da moze da se napravi VGA.

ovo je VGA kaval, doduse pravljen ali ti slicno izgleda i orginalni. Sa jedne ima prikljucak za xbox a sa druge prikljucak za monitor, isti kao sto ti imas na monitoru. I ima dva audio cinca za zvuk.

4ktl6u.jpg

Ili da nadjes da kupis orginalni xbox vga kabal, ili da menjas monitor. Ako ti je nov imas pravo da ga vratis i da ti daju drugi. To ti je po zakonu.

Natrag na LT 3.0. Sve XGD3 igre ce morati da se skinu ponovo i narezu sa LT 3.0 topology data patch-om. Neke su se vec pojavile.

Poslednja izmena:
Prvi i treci link su ti Xbox VGA kablovi. Onaj prvi mi deluje kao orginalni. mada nikad nije sigurno da je bas dobar kvalitet. Prvi ili treci, radice sigurno. Sad koliko kvalitetno, to ces ti da vidis. Nekvalitetni VGA kablovi znaju da daju losu i zamucenu sliku, zbog ustede na materijalu kod pravljenja kabla.

Ne ni prvi nije orginalni. Orginalni kosta oko 2500. Radice iako nije orginal. Nije to problem. Jedino je pitanje kvalitet slike. Ja sam se zeznuo pa sam uzeo neki koji nije imao ni kutiju. Slika je bila uzas. Pa sam pravio kasnije, i taj je bio dobar.

Probaj. Vidi kako ce da radi. I onaj treci je ista marka.

Uglavnom prvi i treci link.

Poslednja izmena:
Pa sta mislis da je bolje ovaj zapakovan koing od 1300 ili onaj drugi polovan od 1400? A koliko moze losa slika da bude od ovog koinga?

A sta znaci x clamp fix posto izleda ovaj moj to ima?

I prvi i treci su isti. Kakva ce slika da bude videces. Moze da bude i dobro. A inace moze da bude jako losa.

S obzirom da se to jedino i prodaje u Srbiji, nemas izbora. Ako bas ne valja, kupi PC VGA kabal i samo prelemi umesto tog sto kupis. To pod uslovom da je vidno losa slika.

X clapm fix je zamena opruga sto natezu kuler za cpu i gpu, da ne pukne ploca. Trebalo bi da obezbedi box od kvarova. Kobajagi. LJudi tvrde da im se ne kvari od kad su to uradili. Ja na JAsperu to nisam odradio a radi mi non stop vec tri godine. Izgleda da za Jaspere nije obavezno.

Pa znaci to je plus a ne minus? Ovaj moj ima i to i ugradjen ventilator... Verovatno cu uzeti taj koing kabl..
A da li na xbox moze da se igra sa tastaturom i misem? I da li moze obican kontroler ili mora originalni?
ja imam samo 1 originalan ali hocu da igram sa bratom... Video sam na kupindu,gde sam nasao i ovaj kabl, za 1000 dinara
http://www.kupindo.com/Gaming-oprema/9915266_Xbox-controller-S-by-Microsoft >>>> Sta mislis jel je originalan ili fake?

Hvala na pomoci i odgovorima do sad, veoma si ljubazan :)

prvi i treci su ti vga kabel,drugi nije. i isti su,isti proizvodjac.

a mislim da sam video original microsoftov na kupujem prodajem sajtu...

mora original xbox 360 gamepad,a taj na kupindu sto si okacio nije. obicno su oko 2500-3000

mis i tastaturu mozes preko adaptera XFPS

Poslednja izmena:
Tja dzojstik sa ku[inda nije orginal, ali i da jeste , to je za prvi xbox. Ne za xbox360.

To ti je obicav AV kabal. Taj se dobija uz box. Ima samo kompozitni izlaz i sluzi za obican TV. I slika je najgora moguca od svih mogucih konekcija.

Pa dobro to je ta cena. Ako je stvarno orginal kabal, jer vidis da kaze da je bez kutije. kao fora. I prodaje polovno po ceni novog.

imas taj originalni VGA kabal u Virtual Masteru na NBG (iza onog Meka u ulici 6 kaplara) i kosta 20 Evra (1990 din.)

eto onda ako si iz bg-a idi tamo i cao :)

Imam ja original kabl, kupljen pre mesec dana, korišćen 3x. Pusti mi poruku.

Tj nemam, imam s-video, sa 3 ili 6 činčeva.

Poslednja izmena:
Skinuo sam ponovo gears 3, patchovao sa ppf-o-matic sa patchom za topology, i narezao na verbatim sa truncate metodom. I ne radi. Bacio sam disk za nista.

Ovaj sport postaje gori nego krekovanje za PC.

Nazad
Vrh Dno