Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Vidi, u fifi sam ja više laga imao na ps3 verziji nego na xbox360, kao i brzinu downloada, uvek mi x360 skida brže i koristi bolje moj net. Razočaraćeš se kada budeš video fifu na ps3 :D

Vidi, u fifi sam ja više laga imao na ps3 verziji nego na xbox360, kao i brzinu downloada, uvek mi x360 skida brže i koristi bolje moj net. Razočaraćeš se kada budeš video fifu na ps3 :D

ma mene najvise buni to sto se za xbox placa da bi igrao preko neta a opet moram i net da pojacam pa koliko para treba da bi sve to bilo kako treba skupa mi je ta varijanta jer za xbox sam spremio pare a sad da placam jak net pa bi onda morao mesecno da dajem cifru e za to vec nemam zato i razmisljam da lj mi je uopste pametno da uzimam bilo sta jer ja bi iskreno receno najvise igrao na netu fifu 2012 ali ako ce mi laguje onda nista nisam uradio a trenutno imam onaj najslabiji net adsl-ov koji kosta 1500 din

Pa za 12 meseci 40€, nije mnogo, to ti je manje od 4€ mesečno.

da brate ali to je samo da bi mogao da igram na njihovom serveru a gde je plus da placam mesecno takav net kao sto imas ti da bi izbegao lag jer trenutno imam da platim al neznam da li cu imati za par meseci kad budem trebao da uplatim net

ma mene najvise buni to sto se za xbox placa da bi igrao preko neta a opet moram i net da pojacam pa koliko para treba da bi sve to bilo kako treba skupa mi je ta varijanta jer za xbox sam spremio pare a sad da placam jak net pa bi onda morao mesecno da dajem cifru e za to vec nemam zato i razmisljam da lj mi je uopste pametno da uzimam bilo sta jer ja bi iskreno receno najvise igrao na netu fifu 2012 ali ako ce mi laguje onda nista nisam uradio a trenutno imam onaj najslabiji net adsl-ov koji kosta 1500 din

aj pitaj ortake sa kojima igras fifu koji je njima net i da li im laguje ako je kao moj 1.5 mgb

Meni je na 6 hteo da laguje OP Flashpoint red river, nije isto ali ako ti nesto znaci...

po cemu je drugacije na ps3 od xbox-a kad je isti fudbal a i lakse je valjda igrati na sonijevim dzojsticima

Kad se naviknes na box dzojstike bolji je xbox, lepse lezi u ruci ali su na soniju kvalitetnije palice... Nekako je anatomski bolji od boxa ali je kvalitetniji sa ps-3...

po cemu je drugacije na ps3 od xbox-a kad je isti fudbal a i lakse je valjda igrati na sonijevim dzojsticima

Jesi li igrao fifa 12 na svim platformama? Igraj pa ces videti :).

Na ds3 gamepadu se teze nisani, mali je i propada kroz ruku, xbox je bolji po svemu. Meni je muka nisaniti u bilo kojoj pucacini i tps-u na ps3. Samo za gow3 je bolji a klizaju se palice tako da je teze drzati smer u fifi dok xbox nema izbocine nego totalno obrnuto i palac jednostavno upada i daje ti potpunu kontrolu nad analogom

Poslednja izmena:
druze igrao sam je samo kod ortaka na xbox-u i zato sam poludeo ali me nervira na njihovom dzojstiku sto ako promenim na one strelice je bas neprecizno a na pecurke nisam navikao zato i pitam sve detalje ne bi li se odlucio za konzolu a fudbal kao fudbal ako je isti onda bi definitivno uzeo sony3

Jesi li igrao fifa 12 na svim platformama? Igraj pa ces videti :).

Na ds3 gamepadu se teze nisani, mali je i propada kroz ruku, xbox je bolji po svemu. Meni je muka nisaniti u bilo kojoj pucacini i tps-u na ps3. Samo za gow3 je bolji a klizaju se palice tako da je teze drzati smer u fifi dok xbox nema izbocine nego totalno obrnuto i palac jednostavno upada i daje ti potpunu kontrolu nad analogom

izvini jesi li pitao ortake sto igras sa njima fifu koji net oni imaju.i ako imaju 1.5 pitaj ih kako im radi ako ti nije tesko hvala unapred.

Nisam bio na live-u par dana zbog obaveza ali pitacu. Inace navigacija pre meca na ps3 je nervirajuce spora, pada fps kada se izbovode korneri, sutiraju slobodnjaci i takve situacije. Grafika je osakacena, nema onaj hdr efekat kada lopta prelazi sa dela terena koji je pod senkom na sunce, nije fluidno kao na boxu i igra je generalno sporija. Texture su uzasne, najbanalniji primer brojevi su mutni i pixelizovani. Napisah pre, probao sam na sve tri platforme u istom trenu sa 2 druga i switchovao samo hdmi izlaze... Posle 5min sve nam je bilo jasno :)

Moras da vozis fifu na palice, strelice ti po jednoj osi daju stil igre tipa agresivno umereno itd a po drugoj osi ofsajd zamka zonska odbrana i sl... Tako da obrni okreni palicu moras da koristis ako mislis da budes iole koristan. Palice imaju samo 8 ili 4 pravca (sony i box, mada i box kao ima 8) tako da dobijas samo nisan po 45 i/ili 90 stepeni a u novim fifama i pesovima to je jednostavno neprecizno, neces moci da ubodes nista ne zbog manjka kvaliteta (koji je na boxovom d padu neupotrebljiv) nego ni na soniju...

Nisam bio na live-u par dana zbog obaveza ali pitacu. Inace navigacija pre meca na ps3 je nervirajuce spora, pada fps kada se izbovode korneri, sutiraju slobodnjaci i takve situacije. Grafika je osakacena, nema onaj hdr efekat kada lopta prelazi sa dela terena koji je pod senkom na sunce, nije fluidno kao na boxu i igra je generalno sporija. Texture su uzasne, najbanalniji primer brojevi su mutni i pixelizovani. Napisah pre, probao sam na sve tri platforme u istom trenu sa 2 druga i switchovao samo hdmi izlaze... Posle 5min sve nam je bilo jasno :)

Dovoljno veca razlika da placa i Live? :)

Ali opet ja kad bih kupovao Xbox 360, to bi bilo zbog mogucnosti piraterije a ne da igram online! :D

^Post iz 2006. godine :D

Imash pirate i na jednom i na drugom sistemu (a bogami i na trecem a pogotovo na cetvrtom). Ali ne morash igrati pirate nigde ako necesh.

Prvi sistem - dobre ekskluzive, poneke multiplatforme rade losije, cena ok, cena igara kako se uzme (neke skupe neke ne), mali i ne zauzima prostor (ne kvari se nesto narocito ali posto je drugi napredovao po tom pitanju su danas isti)

Drugi sistem - vise manje bezveze ekskluzive. multiplatforme rade dobro, cena jos bolja od prvog, cena igara nesto skuplja (ne znam da li postoji pandan platinumima), (vise se ne kvari kao nekad), mali i ne zauzima prostor

Treci sistem - jeftin, za kratkotrajno zezanje, mahom valjaju ekskluzive (ako spadate u ciljnu grupu), ostalo vecinom nije na nivou ostalim sistema, nema ni sta da se pokvari hehe

Cetvrti sistem - moze biti jako skup a svakako je skuplji od prva tri, zahteva malo cimanja da se sve poveze i namesti da radi kao prva tri sistema, nema motion kontrole, multiplatforme vecinom rade ok (ako ne rade u vecini slucajeva to se popravi posle nekog vremena), grafika najbolja proporcionalno ulaganju, ugodjaj moze prevazici prva tri sistema poprilicno ali isto proporcionalno ulaganju, igre uglavnom povoljnije nego za prva tri sistema a mogu biti skoro pa dzabe, ako se dovoljno ulozi i osmisli sistem sve postaje labudova pesma ali trebati imati smisla, volje i love, eksluzive uglavnom niskobudzetne igre + eksluzive sa drugog kojih nema na prvom sistemu.

Ajde pogodite koji je koji? :)

Sto se tice sportskih igara to je bolje igrati na prva dva sistema zbog samih igraca koji su na cetvrtom woone :D

Poslednja izmena:
@G@W

Tako subjektivan post :D

Realno, bolje su PS3 exkluzive nego X360. Poslednji put sam opalio Your Shape Fitness Evolved na boxu a ne mogu da se odvojim od Uncharted serijala na ps3 :D, evo počeo trojku nedavno, a posle toga Killzone 3. Na boxu igram multiplatform igre najviše jer najbolje rade, bez ikakvog cimanaj, uživanje na 40" iz kreveta. I sama činjenica da imam preko 25 dvd-a za box se vidi gde mi je bolje za igrati na kraju krajeva. Inače konzole imam od pre par meseci, da ne misli neko da sam konzolaš jer sam pre toga imao samo PC, i da imam solidan pc na kojem rade sve igre, ali ponovo multiplatform biram da igram na x360. Ugođaj, kontrole, sve je jako bolje nego na PC-u. Naravno sem BF3, SC2 i tako tih igara :)

Poslednja izmena:
ps3, Xbox360, wii, pc...

LT 3.0 za phat konzole, stize u toku dana. Verovatno. :) Ispobavam ga odmah kad stigne. Mada, meni nije banovana konzola, niti me potkacio silent dae.bin. Tako da ne znam da li ce proraditi i one konzole koe su zeznute sa time. Verovatno da hoce.

Za slim konzole jos nece LT 3.0.

Odradimo 3.0 i mozemo na live?

da :)

Imam monitor Proview AL2237W povezan sa kompom.
Posto on nema hdmi ulaz, ima samo dvi, kako da ga povezem sa xbox-om?
On ima rezoluciju 1680x1050. Kako da podesim 720p posto ne podrzava 1080p? Jel velika razlika izmedju kvaliteta slike? Ima li nacina da pustim 1080p?

Kupis hdmi-dvi adapter, ili kabl.. Monitor mora da podrzava HDCP standard.

To sto rece boris,kupis adapter ili kabel a box ce sam da namesti rezoluciju na 720p... nista ti ne brini ;)

I imace problema u proporciji slike jer ce sve biti izduzeno, ili ce gledati crne trake, ispod i iznad slike.

LT 3.0 je koliko cujem stigao. Nista sad, cekace do sutra da se proba.

Nazad
Vrh Dno