Vidi, u fifi sam ja više laga imao na ps3 verziji nego na xbox360, kao i brzinu downloada, uvek mi x360 skida brže i koristi bolje moj net. Razočaraćeš se kada budeš video fifu na ps3![]()
ma mene najvise buni to sto se za xbox placa da bi igrao preko neta a opet moram i net da pojacam pa koliko para treba da bi sve to bilo kako treba skupa mi je ta varijanta jer za xbox sam spremio pare a sad da placam jak net pa bi onda morao mesecno da dajem cifru e za to vec nemam zato i razmisljam da lj mi je uopste pametno da uzimam bilo sta jer ja bi iskreno receno najvise igrao na netu fifu 2012 ali ako ce mi laguje onda nista nisam uradio a trenutno imam onaj najslabiji net adsl-ov koji kosta 1500 din
Vidi, u fifi sam ja više laga imao na ps3 verziji nego na xbox360, kao i brzinu downloada, uvek mi x360 skida brže i koristi bolje moj net. Razočaraćeš se kada budeš video fifu na ps3![]()
po cemu je drugacije na ps3 od xbox-a kad je isti fudbal a i lakse je valjda igrati na sonijevim dzojsticima
Jesi li igrao fifa 12 na svim platformama? Igraj pa ces videti.
Na ds3 gamepadu se teze nisani, mali je i propada kroz ruku, xbox je bolji po svemu. Meni je muka nisaniti u bilo kojoj pucacini i tps-u na ps3. Samo za gow3 je bolji a klizaju se palice tako da je teze drzati smer u fifi dok xbox nema izbocine nego totalno obrnuto i palac jednostavno upada i daje ti potpunu kontrolu nad analogom
Nisam bio na live-u par dana zbog obaveza ali pitacu. Inace navigacija pre meca na ps3 je nervirajuce spora, pada fps kada se izbovode korneri, sutiraju slobodnjaci i takve situacije. Grafika je osakacena, nema onaj hdr efekat kada lopta prelazi sa dela terena koji je pod senkom na sunce, nije fluidno kao na boxu i igra je generalno sporija. Texture su uzasne, najbanalniji primer brojevi su mutni i pixelizovani. Napisah pre, probao sam na sve tri platforme u istom trenu sa 2 druga i switchovao samo hdmi izlaze... Posle 5min sve nam je bilo jasno![]()
Dovoljno veca razlika da placa i Live?![]()
Ali opet ja kad bih kupovao Xbox 360, to bi bilo zbog mogucnosti piraterije a ne da igram online!![]()
postoji li neki adapter za xbox da mogu da se stavim sony dzojstike?
postoji li neki adapter za xbox da mogu da se stavim sony dzojstike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari