I mene isto zanima...Kad ce vise taj jtag za jaspera?
Ne, koliko sam procitao treba novi software da bi mogao da se ripuje novi xgd3 format, kad budu mogli da ripuju moci ce da se nareze kao i obicno jer su to standarni DVD DL diskovi, nista tu nema novo.
I celog zivota cu nositi konzolu na flesovanje cim se pojavi novi fw,e pa nema od toga nista.
A sta je X-clamp?
A sta je X-clamp?
Ma sta ce mi vise konzola ovo sam samo uradio zbog dece i da bi ja eventualno odigrao gow3 a naravno i deca mi prokukase mozak kad ce gow 3?Kako da im objasnim kad nece razumeti,nego sam im rekao da jos nije izasao a oni mangupi upamtili kad sam im rekao da ce izaci pa sad navaljuju.Nije problem da se i kupi orginal al cemu onda fles konzole kad sam flesno pre mesec dana i sad za malo ce izaci 2.0 lt a ja kupio orginal recimo gow3,a koliko vidim tako ce i da bude na kraju.Xbox elite jasper imam dve godine i odigro sam ukupno tri igre do dana danasnjeg.A zasto samo tri?Zato sto je malte ne sve izaslo i na pc a graficka mi na pc uvek bila dobra,al zato su mu deca ebala kevu.Njih trojica na smenu pa cak i leti bez klime.Na ps 3 koji sam imao malte ne od prvog dana,imam ko zna koliko sati igranja samo na kz2 online a drugo i da ne pricamo i premda su isli orginli opet sam se vise naigrao na ps3 a deca da ne pricamo,samo sa xboxa predju kod mene pa igramo onako timski kao nekad ja sa drustvom laru na ps one kad sam bio mladji.Ne znam koliko ste me razumeli ali glavna poenta da fles radim najvise zbog dece.Mator sam ja vi ste verovatno jos momci a ja 40 banki tako da i ja malo lupetam,da kazem pravo neznam ni ja sta hocu.Ostalo mi ludilo igranja iz mladjih dana.Ja bar priznajem pa me sa izvinjenjem ebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari