Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Koliko ja znam, a ocigledno znam vise :), skracenica za God of War je GOW.
Ako pogledas ja sam za Gears of War iskoristio GoW kao skracenicu.

lol :) zaista ne gledam to toliko duboko, i nemam nameru da ova 'rasprava' potraje vise od dva posta :d ;)

Da li neko zna neke detalje, kao i kada izlazi Project Gotham Racing 5 ?
Zanima me da li se planira nastavak igre Rallisport Challenge sa xbox 1 ?

Da li neko zna neke detalje, kao i kada izlazi Project Gotham Racing 5 ?
Zanima me da li se planira nastavak igre Rallisport Challenge sa xbox 1 ?

Zar nije studio koji je radio Gotham Racing otisao iz okrilja MS-a tako da je pitanje da li ce biti nastavka.

Ljudi,imam jedno pitanje.Imam monitor Benq G2220HDA i xbox mi je povezan preko VGA HD AV Cable posto na monitoru imam samo obican vga ulaz.E sada da li je moguce nekako povezati sve ovo preko nekog drugog kabla da bih dobio bolju sliku,posto mi je monitor full HD?

Delightfully difficult point-and-click adventure Machinarium has been turned down by Microsoft, and so skipped a potential Xbox Live Arcade release in favour of PlayStation Network.

"They told us, 'It's not Microsoft-exclusive, we don't want it,'" Jakub Dvorský, founder of Machinarium developer Amanita Design, told Joystiq.

"They didn't cite the Mac and Linux versions [as reasons for the refusal] but it's quite clear that's the reason."

Kako glup trailer za GeoW3 !!! :wall::zgran:

Glup?!?
Za onog ko je igrao prve 2 igre i fan je serijala dosta toga moze da se sazna iz trejlera.
Pesma koja ide za vreme trejlera je odlicna.

Meni je taj GoeW smor od igre, ne znam sta iko iznad 15 god vidi tu. Brainless napucavanje sa primesom glupih komentara od marinaca koji umesto jaja za dorucak jedu steroide i umesto vakcine za grip primaju testesteron. :D

Meni je taj GoeW smor od igre, ne znam sta iko iznad 15 god vidi tu. Brainless napucavanje sa primesom glupih komentara od marinaca koji umesto jaja za dorucak jedu steroide i umesto vakcine za grip primaju testesteron. :D

Isto sto i bilo ko iznad 15 vidi u Killzone 2.
Bas cudno sto si za trejler rekao da je glup buduci da ti je igra smor.

Ljudi,imam jedno pitanje.Imam monitor Benq G2220HDA i xbox mi je povezan preko VGA HD AV Cable posto na monitoru imam samo obican vga ulaz.E sada da li je moguce nekako povezati sve ovo preko nekog drugog kabla da bih dobio bolju sliku,posto mi je monitor full HD?

VGA HD AV kabal podrzava i full hd prikaz. Probano na slicnom monitoru. Preko HDMI kabla neces dobiti nista bolju sliku, osim ako ti je los kabal pa ima smetnje. Probano na HD TV-u.

Igre se inace renderuju u 720p ili nizoj rezoluciji. Nema poente za full hd. Mada , i taj HD AV kabal podrzava 1080p i slika bi trebala da bude odlicna, osim ako nisi kupio neki budjavi no name kabal. Doduse , neces ni videti razliku izmedju 720p i 1080p jer su igre sve u 720.

VGA HD AV kabal podrzava i full hd prikaz. Probano na slicnom monitoru. Preko HDMI kabla neces dobiti nista bolju sliku, osim ako ti je los kabal pa ima smetnje. Probano na HD TV-u.

Igre se inace renderuju u 720p ili nizoj rezoluciji. Nema poente za full hd. Mada , i taj HD AV kabal podrzava 1080p i slika bi trebala da bude odlicna, osim ako nisi kupio neki budjavi no name kabal. Doduse , neces ni videti razliku izmedju 720p i 1080p jer su igre sve u 720.
Kupio sam u Games-u,mislim da je microsoft.Meni xbox sluzi samo za igranje fife a ponekada mi se cini kao da nije to ta grafika koja bi trebala da bude pa sam mislio da bih mozda promenom kabla to resio.

Naravno da ne bi. Igra je u 720p , cak i kad postavis rezoluciju u 1080p neces nista dobiti. Igra ce se samo interpolirati na vecu rezoluciju i to je to. Mnogo lepse izgledaju igre na PC-u u 1680x1050 nego xbox-ove na 1080p. Jer su box-u zapravo u 1280x720. Plus, nema ansiotropic filtera.

Kacio sam ja xbox na hd ready TV, preko HDMI kabla. Ne svidja mi se. Kacio sam i na full hd monitor i opet nije to to. Doduse, zbog manje dijagonale, deluje ostrije. :)

Naravno da ne bi. Igra je u 720p , cak i kad postavis rezoluciju u 1080p neces nista dobiti. Igra ce se samo interpolirati na vecu rezoluciju i to je to. Mnogo lepse izgledaju igre na PC-u u 1680x1050 nego xbox-ove na 1080p. Jer su box-u zapravo u 1280x720. Plus, nema ansiotropic filtera.

Kacio sam ja xbox na hd ready TV, preko HDMI kabla. Ne svidja mi se. Kacio sam i na full hd monitor i opet nije to to. Doduse, zbog manje dijagonale, deluje ostrije. :)

Ok,puno ti hvala.Pozdrav

Milose, Fifa 10 ima ocajnu grafiku tako da nije samo kabal u pitanju. Fifa 09 ima bolju grafiku od desetke.

Kabal uopste nije u pitanju. Razlike izmedju kvalitetnog VGA i HDMI kabla su neprimetne.

The Obama administration has sounded out Microsoft's main man, CEO Steve Ballmer, on the possibility of the company producing a video game which would task players with balancing the US budget.

Malopre pokusao da se zakacim na live sa fw 1.6, i popio ban.Izgleda da sam vec bio flagovan od jeseni 2009.Cim sam isao na connect, eto poruke.

koliko sam shvatio iz nekih postova, update nije bas dobar koliko otavaranje konzole, ali radi posao za vecinu.
problem nastaje za one koji koriste jedan hdd na vise konzola.

Koliko je pouzdan novi LT 1.1 firmware? Jel išao neko sa njim online, igrao igre i sl.?

Nazad
Vrh Dno