Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Bob Marli, u svim igrama wave 6 javice ti u abgx-u isto zuto upozorenje. ***, bolje nemoj ni da pokusavas da se zakacis na live, popio si ban 99%. Na live ti se jedino isplati sa novom konzolom i LT firmverom.

Pa tko jos sa xboxom ide na live?Zna se sta je za live naravno ps3.

Ovi koji su skoro kupili xbox svi idu na live i izivljavaju se tamo.

Pa tko jos sa xboxom ide na live?Zna se sta je za live naravno ps3.

Sto ga rekli ovi na internetu looool.

Svi koji imaju Lite Touch fw na konzoli igraju piratske igre online ,kupuju sa live-a,skidaju demoe,igraju u partyima,game room-ovima, sve isto kao da ubacuju u konzolu originale.

Dakle konstatacija ti i nije bas na mestu s ozirom da je LIVE znatno ispred PSN-a,a da ne pricam o boljem kvalitetu online igranja i jacom ponudom kvalitetnih ekskluzivnih multiplayer igara koji se najcesce igraju na netu-u na konzolama danasnjice.Doduse valja pogledati i podatke gde se u svetu i sta najvise igra,pa onda stvarati utisak.

Sto ga rekli ovi na internetu looool.

Svi koji imaju Lite Touch fw na konzoli igraju piratske igre online ,kupuju sa live-a,skidaju demoe,igraju u partyima,game room-ovima, sve isto kao da ubacuju u konzolu originale.

Dakle konstatacija ti i nije bas na mestu s ozirom da je LIVE znatno ispred PSN-a,a da ne pricam o boljem kvalitetu online igranja i jacom ponudom kvalitetnih ekskluzivnih multiplayer igara koji se najcesce igraju na netu-u na konzolama danasnjice.Doduse valja pogledati i podatke gde se u svetu i sta najvise igra,pa onda stvarati utisak.

Po cemu je Live ispred PSN? I koja je to jaca ponuda kvalitetnih ekskluzivnih mp igara?

Voleo bih da mi konkretno odgovoris zasto je Live bolji. U onih free mesec dana sto sam mogao da ga probam nisam video neke konkretne razloge da je mnogo bolji. Ne vidim zasto bih morao da placam da bih igrao igre online.

Ma ok stvar ukusa,samo sto xbox nikad nije imao bolje igre od ps3 niti ce kad da ima,vade ga samo kopije i nista vise.Sto se tice ekskluzivnih multiplayer igara,sve to ima i ps3,pa cak i pc.Xbox kz2 nikad nece da ima takvu multiplejer igru,a tko kaze za ono vreme kad je izasla da je bilo u tom momentu nesto bolje bilo gde na kojoj platformi onda nikad nije probao kz2.
Mi mozemo sad da menjamo mislenja do jutra i nema kraja,imam i jednu i drugu konzolu i da kazem solidan pc,tako da mogu da ispratim bukvalno sve ekskluzive sto postoje osim za wil.
Ne falim niti kudim bilo sta od konzola ili pc-a,svaka konzola ili pc ima svoje prednosti a i mane.
Jos samo da dodam da za live ili psn treba vreme sto ja nemam i naravno ne zivi se od toga osim kome je to bas posao.Pisao sam ovaj post i evo Dodatak me pretece,i naravno da se slazem za placanje bre samo neko placanje dokle vise.

Poslednja izmena:
Pa realno bar 90% ljudi kod nas ima Xbox iz razloga sto ima pirate.
Cudi me da nema nove verzije abgx-a za wave 6 igre ? I kako su odma sa wave 4 presli na wave 6 ? Nije bilo novog banwave-a ?

E moj bobe kuco stara i meni je stosta cudno pa me nitko nista ne pita,a za wave kazi mi da ti kazem.Nisam dovoljno kompetentan za te stvari.Daj da pitamo prenexa,drivera i shovmana jer ako oni ne znaju koli ce ga znati,a i mogli bi stvarno da podele malo vise informacija ako hoce i zele njihova dobra volja,boze moj jesam li u pravu momci i ljudovi ili vec kako se ko smatra?

Pa vidis da nece da kaze ponesto da nas ubede da radimo LT kod njih. :D

ako je istinita slika stampane ploce za Xbox360 slim - evo sta bi trebalo da bude na njoj:

360mobobenheck_.jpg

od zanimljivosti je moguci interni HDD zbog 2 SATA prikljucka, kao i senzor polozaja...

Fala bogu da su se setili da ubace optical out !

Retailer GameStop has posted the price and release date for the Xbox 360-branded USB drives. It seems Microsoft hasn't exactly learned how to competitively price its accessories.

There will be two different sizes, an 8GB and 16GB version. According to the product listing, the 8GB size will retail for $39.99, while the 16GB will retail for $69.99. The USB drives will ship on April 6, according to the listings.

Of course, if those prices sound too big for you, the new storage feature allows users to insert any 3rd party USB drive, but will only dedicate a maximum of 16GB for each.

okaci i snimak kada ga opravis :D

Ne mogu ti da stignu na red od odusevljenog Sony tabora ;).

Ma pitaj Boga sta je taj lik radio sa konzolom (mozda je i opstio sa njom)
Inace Jasperi naravno da nisu imani na kvarove (kao sto nije ni PS3 niti bilo koja druga tehnicka stvar), ali je njihovim dolaskom procenat kvarova sveden na najmanju mogucu meru (ispod 3%)

Evo, dakle polako krećemo...:)

Koliko ima otkako se poslednja revizija pojavila u prodaji? 3-4 meseca? Znam da je još u avgustu najavljeno "da je spremna", ali ne znam koliko je realno u radnjama.

Jasper se pojavio na trzistu pre nekih godinu ipo dana, tamo negde u jesen 2008-e (i zaista ne znam da se iko zali na njih)

Hm, ja sam izgleda nešto gadno pobrkao na relaciji Jasper - Valhalla.

Valhalla je ova najavljena serija slim verzije konzole koja tek treba da se pojavi (verovatno krajem godine)

I have faith in you... ;)

Nazad
Vrh Dno