Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Jedva cekam. Gears of War je ubedljivo po meni najbolja igra na xboxu.

Pa Gears of War je najbolji serijal pucacina na next gen konzolama tako da bolje nema.

Metro 2033

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IO6uBPQcLdQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IO6uBPQcLdQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poredjenje PC i Xbox verzije.
http://translate.google.de/translat...che-Unterschiede-festgestellt/PC/&sl=de&tl=en

Poslednja izmena:
U tom poredjenju svetlosti ima na svim fotkama tj.hocu da kazem gde na xbox-u ima na pc nema a opet na drugim fotkama kontra,tako sta je tu bolje u kojim trenutcima i gde po meni opste nije vazno.

pa izgleda ipak malo bolje na X360 osim na nekoliko slika.
Recimo na 8-9 slika cini mi se za nijansu bolje na X360, a 4-5 slika mi se za nijansu cini lepsa PC verzija.

Pa tu su negde, kao što kaže Nikola1, zbog svetla je nekad bolje na Xbox360 a nekad na PC. Sve u svemu sramota je da igra izgleda jako slično na oba sistema a da ima toliko različite hardverske zahteve (igra zahteva najjaču dostupnu PC konfiguraciju). Rusi što su ovo pravili definitivno idu na moju crnu listu developera.

Po meni osvetljenje mnogo izgleda na PC verziji. Xbox igre imaju nekako previse jake boje, previse saturacije.
Deluje kao odlican horor,moracu da probam ovo definitivno.

Ja ovo cu da zaobidjem bar zasad iako svi kazu da je igra odlicna (Tehnicki je odlicno odradjena)
Nekako kad vidim ono : pucanje iz prvog lica, duge i mracne hodnike, gremline kako iskacu i to nesto mi bas i ne izgleda kao igra za mene.
Mozda probam igru nakonsto sve igre koje imam u planu nabavim i odigram, pa ako mi ostane viska para i vremena (mada sumnjam)

Poslednja izmena:
Last Guardian za 120 dindzi? :D

[YOUTUBE]5Zoqdg7Yy6Q[/YOUTUBE]

Jedno kratko pitanje: koje formate cita xbox, mislim na video(divx i tako to)?Zapravo interesuje me da li moze da se upotrebi kao multimedija?

Jedno kratko pitanje: koje formate cita xbox, mislim na video(divx i tako to)?Zapravo interesuje me da li moze da se upotrebi kao multimedija?

mislim da moze ali cini mi se da se ne snalazi sa titlovima.

Pojavio se demo Splinter Cell Conviction.

izgleda da se M$ priprema, poput Sony PS3, da izda Slim verziju Xbox360 konzole:

xbox360slim03172010hed.jpg

xbox360slim03172010.jpg

puna vest ovde

Verovatno ce izaci zajedno sa Natalom... Imace zaokruzen relaunch. :)

Smeju li da se usude da stave i trafo u to?:d Mislim, džabe slim ako je i dalje vrela cigletina pored.

pa koliko sam shvatio, bice integracija ATI/AMD graficki cip i IBM PowerPC CPU na jednoj plocici, a bice manja ploca - pa ce se manje uvijati...
videcemo...

>> C4eva presents, in association with Team Jungle and TeamXecuter: BenQ iXtreme LT v1.1 and LiteOn iXtreme LT v1.1.

What's new/fixed (according to JungleJim):
* Liteon v1.1: improved media recognition for those with dirty disc error
* Benq v1.1: bug fix [KNOWN security vulnerability] ... this is a must update

Kako resavate problem wave 6 igara ? Sve nove imaju wave 6 i abgx izbacuje da nisu stealth ?
Sta raditi ?

I mogu li se wave 6 igre pustiti preko onog activation iso-a, njega sam koristio za wave 4? Doslo vreme da se skine prasina sa xboxa :D

pa koliko sam shvatio, bice integracija ATI/AMD graficki cip i IBM PowerPC CPU na jednoj plocici, a bice manja ploca - pa ce se manje uvijati...
videcemo...

Nismo se razumeli. Pitao sam da li smeju da se usude da stave i trafo u kućište? Mislim, čemu slim ako ima dodatni trafo koji je veći od konzole. To ima da bude smeh živi.

Ali zasto ove nove igre na prolaze kroz abgx ? Uvek izbaci greske da nema onog hex fajla online za fix ?

Pa ako nisu stealth cim napravis LIVE popices ban, zato se ja brinem sta je sa ovim novim igrama.
Ne mogu da verujem da Shina, Kuzmu, i druge sto imaju Xbox mrzi da napisu 2 recenice !

Ma neces popiti ban sada mozda tek kada krene ban wave a onda ti je ionako svejedno banovace te bez obzira jel se ti pridrzavao pravila ili ne.

Nazad
Vrh Dno