Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Gde trenutno mogu da uzmem xbox 360 (premium ili arcade) u Beogradu (kontakti)

Koliko se isplati uzimati arcade ?

Hvala unapred

Мене одувек зеза WMC на Xbox-у, све је споро, пуца веза, филмови сецкају понекад...

Али сам успео да откључам USB улаз на ТВ-у, тако да сам нашао алтернативно решење:)

Ako mi veruješ ne znam, uzeo sam malo da probam pošto je WMC nešto drugačiji u Win 7, i instalirao Shark007 components ( kodeke ) pustio MC na Xbox-u i sve radi, ali sve mkv, xvid, divx, avi, wma nisam našao nijedan video format na računaru da ne radi na xbox-u, nijednom mi nije zablokirao radi fenomenalno i kažem samo titlovi fale. Sinoć sam potrošio bar 3 sata tražeći rešenje po internetu i moram reći da izgleda još uvek nema rešenja. Na računaru kroz MC titlovi rade normalno ( DirectVobSub ) ali na Xbox-u jednostavno ne rade.

@Ragnarok, Izno

Ne radi Trascoding (bar po mom mišljenju) - radi streaming sa računara. Transcoding je suviše naporan za računar, kod mene računar radi sasvim normalno dok na Xbox-u stream-uje film

EDIT: Moguće da ima veze sa novim update-om pošto ja jesam updateo-vao konzolu

Da li je moguć update Xboxa koji je offline? :type:
Kako se to radi? :bottle:

Ne znam sta radi u pozadini, ali slika je ocajna.

Ne znam na čemu si probao, kod mene je slika odlična LG 32" - HDMI veza naravno

@N3n0

Znam da može preko USB-a nekako, ali kako tačno ne znam pošto nikada nisam radio, stalno sam radio update online

@Teacher

Kakva ti je veza sa računarom ?? kabal ?? Wi-Fi ?? i radi li ti na računaru MC normalno ??

На рачунару ради нормално. Са конзолом је РС везан каблом, категорије 5, са којим без проблема могу на други рачунар да копирам фајлове пуном брзином.

Пробао сам да вежем и на други кабл (онај који иде уз xbox), да вежем директно на рачунар (овако иде преко рутера), да сачекам дуже при паљењу, на W7 и Висти, али опет имам исте проблеме.

На рачунару ради нормално. Са конзолом је РС везан каблом, категорије 5, са којим без проблема могу на други рачунар да копирам фајлове пуном брзином.

Пробао сам да вежем и на други кабл (онај који иде уз xbox), да вежем директно на рачунар (овако иде преко рутера), да сачекам дуже при паљењу, на W7 и Висти, али опет имам исте проблеме.

Kod mene je potpuno ista situacija, e sad sa starim router-om sam imao žestoke probleme sada imam TP-link TL-WR941ND
TL-WR941ND.gif

i nemam nikakvih problema - pričam isključivo o media centru sve ostalo mi je i na starom router-u radilo normalno

ОК, значи кад заменим рутер, вероватно ће све да проради... Е сад, имам гомилу ствари за куповину које је набавка новог ТВ-а проузроковала (зидни носач, полица за xbox и остале AV уређаје, појачало, бољи звучници...), не знам кад ће то доћи на ред, али бар знам да није до конзоле проблем, хвала.

ОК, значи кад заменим рутер, вероватно ће све да проради... Е сад, имам гомилу ствари за куповину које је набавка новог ТВ-а проузроковала (зидни носач, полица за xbox и остале AV уређаје, појачало, бољи звучници...), не знам кад ће то доћи на ред, али бар знам да није до конзоле проблем, хвала.

Možda je bolja opcija da pozajmiš od nekog nekog ko ima neki noviji model router-a radi sigurno i ovaj
TL-WR340GD.gif
TL-WR340GD probao sam sinoć a košta negde oko 2500 dinara

Jeste wave 4. Sto pitas ?
Inako samo ubacis activation disk i resen problem.
Ne znam odakle kupujes igre, ali na xboxiso imas koji wave je igra.

pa ne znam ako je wave 4 kao MW2 neće da mi je pokrene ni sa activation iso. moram da je modifikujem na wave 3
tj morao sam da skinem tu neku modifikovanu verziju MW2-ke da bi hteo uopšte da je pokrene sa activation iso

Poslednja izmena:
Kada raspakujem rarove dobijem dva fajla.Mali ekstenzije dvd i veliki ekstenzije 000.
Kako da dobijem iso fajl? :exploder:
Da li će mi igra raditi ako narežem 000 fajl?Inače znam da se kod rezanja bira dvd fajl - tako sam narezao Fight Night Round 4, koji mi radi(on ima iso fajl). :type:

Ko zna sta si ti skinuo. Evo ti na PM za proverene igre.

Ajd sibni i meni na PM isto to.

Ne znam da li sam omanula temu a li ipak da pitam ... ;) Imam 2 relativno nova gamepada crne boje ( kupljena u julu ) i koristimo ih samo sestra i ja ... :) Zaista se niko na njima nije izivljavao. Problem je u tome sto baterije ( obe su crvene ) nece da se pune! :mad: Efektno smo igrale xbox 360 u julu kada sam bila u Srbiji u poseti mojima i tada je punjenje nakon praznjena radilo bez problema ( punila sam ih preko xbox-a ), od tad ga je sestra jako retko palila ... Kada sam ponovo dosla u decembru gamepadovi ne rade bez kabla uopste. :cuss: Kada ih upalim prvo gori crveno svetlo ( nekih 30 sekundi ) a zatim odmah zeleno. :wall: Medjutim cim izvucem kabel, gamepadovi se ugase. Ima li neko predstavu o cemu se radi ili su riknule obe " nove " baterije odjedanput? :trust:

Poslednja izmena:
A kakve su to baterije koje punish ? X360 kontroleri ne idu sa punjivim baterijama, ne idu ni sa kakvim, morash sama da ih kupish. U svakom sluchaju, ako su to neke punjive, mogu lako da budu kinezi pa nishta nije nenormalno shto su tako brzo riknule..

e molim vas ako neko zna ko prodaje xbox 360 premium ili elite u bg(nov ili polovan)treba da ga kupim a trazim ga vec mesecima,odgovorrite na
[email protected]

hvala unapred

A kakve su to baterije koje punish ? X360 kontroleri ne idu sa punjivim baterijama, ne idu ni sa kakvim, morash sama da ih kupish. U svakom sluchaju, ako su to neke punjive, mogu lako da budu kinezi pa nishta nije nenormalno shto su tako brzo riknule..

Pa gore sam dala do znanja da su kupljene baterije ;) Nisam bas toliki retard :)

Pa gore sam dala do znanja da su kupljene baterije ;) Nisam bas toliki retard :)

da ali covek ti govori da lako mogu da budu kineske kopije punjihvih baterija koje ce raditi jedno vreme a posle toga zdravo dovidjenja, i jos samim time kazes da si koristila jedno vreme a onda duzi period nisi sve to ima svoje zasto i zato, nadam se da kada si zadnji put igrala da si izvadila baterije iz dzojstika (postoji sanas da su mzoda te iscurele pa napravila haos na kontaktima, probaj neke obice alkalne baterije da ubacis da vidis dali tako radi?), neznam sta da ti kazem!?

Ja nigde ne vidim da ti kazesh da su to dodatno kupljene baterije, prichash kao da one idu uz joypade. Drugo, nigde ne kazesh koja je to marka, oznaka, koja je vrsta punjivih baterija. Ja ne znam da li uopshte postoje baterije koje Microsoft prodaje, sve shto sam video su najgori kinezi.

Ako su te baterije stajale 6 meseci i nisu bile punjene (jer je i taj deo konfuzan u tvom postu), ne znam zashto te chudi shto ne rade.

A da nije možda ovakav punjač
xbox360pnc.jpg

i ovakva baterija
Gamepad_Battery_Black.jpg

Ako je sve vreme igrala sa baterijom priključenom na punjač onda verovatno mora da je riknula. Kupi drugu bateriju i neka je puni i prazni po potrebi.

Takva mora da bude da bi pasovala na X360 kontroler :) Pitanje je koja je baterija i kako je korishcena. Ne znam da postoje takve Li-ION baterije, Ni-CD ili Ni-Mh su nezahvalne za takve uredjaje jer se previshe mora paziti...

Pozdrav
Da li mi neko moze odgovoriti: banovana konzola, da li moze da se napravi save iz igre na HDD?

Pozdrav
Da li mi neko moze odgovoriti: banovana konzola, da li moze da se napravi save iz igre na HDD?

mozes da zavrsis igru koju si poceo. ali vise ne mozes da instaliras nove igra na hdd. ako ga ne otkkljucas sluzice ti kao velika mem kartica. naravno otkljucana konzola nije unaban. nikada vise neces moci na live sa tom

Pozdrav

Da. Snimanje pozicija radi kao i ranije, pa i instaliranje dodatnih sadrzaja na HDD. Samo ne radi kopiranje cele igre na HD kao ni pokretanje instaliranih igara sa hard diska (to se odnosi na arcade igre kao i prethodno kopirane sa DVD-a).

Kupio sam Flesovanu konzolu od Show_Man i skino igru sa neta i narezo.Ubacim igru u konzolu i on nista ne ocita nego mi stoji XBOX 360 znak preko konzole.Zasto se to ****te dogadja?Ako neko moze brze da odgovori posto sam poludeo

Nazad
Vrh Dno