Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Poslednja izmena:
Ne vredi pričati, oni opet rade po svome...

NEMOJTE UPDATE-OVATI DASHBOARD!

moze li ko da mi objasni zasto je potrebno uraditi dashboard update!?ne idem online!

Vrlo prosto, neke igre traze update, kao na kompu sto ti igra trazi sp2.

Mogu konacno da kazem da mi rade obe igre Tekken 6 i GTA LC, igre prvobitno nisu htele da rade zato sto nije bio nov dashboard, a sama igra nije mogla da uradi update.

Tekken je patchovan sa abgx360
Gta LC je Patchovan sa ppf-o-matic3

Hvala svima na pomoci, ako nekome treba neki link neka se javi.
Pozz

Ne vredi pričati, oni opet rade po svome...

NEMOJTE UPDATE-OVATI DASHBOARD!

Ja ne koristim net, a dashbord je instaliran sa flash-ke, zasto da ne uradim update(kad same igrice rade update zasto ne bi ja)?
ne znam da li moze da se uradi downgrade ali gore sam dao link ka starim verzijama dashboard-a.

btw activation disk mi i dalje ne funkcionise

i ja bi uradio update sa flaske,a online ne idem nikako niti planiram!i zasto da ne uradim-pitanje za @prenex-a!tekken 6 sam prebacio sa wave 4 na 3 i kad ucita cd krene update(naravno pita) i kaze da ce mozda trebati reset konzole,zavrsi update resetuje se konzola pri ucitavanju diska on opet krene sa updatom opet restart i sve tako-u cemu je problem!?ako pritisnem NO vrati me u meni!!!

tekken 6 sam prebacio sa wave 4 na 3 i kad ucita cd krene update(naravno pita) i kaze da ce mozda trebati reset konzole,zavrsi update resetuje se konzola pri ucitavanju diska on opet krene sa updatom opet restart i sve tako-u cemu je problem!?ako pritisnem NO vrati me u meni!!!

to je to, resava se update-tom sa flash-ke

Poslednja izmena:
i ja bi uradio update sa flaske,a online ne idem nikako niti planiram!i zasto da ne uradim-pitanje za @prenex-a!tekken 6 sam prebacio sa wave 4 na 3 i kad ucita cd krene update(naravno pita) i kaze da ce mozda trebati reset konzole,zavrsi update resetuje se konzola pri ucitavanju diska on opet krene sa updatom opet restart i sve tako-u cemu je problem!?ako pritisnem NO vrati me u meni!!!
Prvi put čujem za tako-nešto... možda ti *.iso ne valja, posle konvertovanja...

@nikola pg

imao sam isti problem ko ti.Resio sam ga tako sto sam instalirao novi dashboard

E da, prenex onaj tvoj activation disk ne radi sa wave 4 igrama, ne znam da li se i taj activation disk razlikuje po verzijama ili postoji samo jedna jedina. Ja sam skinuo sa neta activation iso, narezao na jedan lejer u imgburnu i sve radi sa tim diskom. COD MW2, GTA epizode, Tekken nisam probao jer me ne zanima igra.

Poslednja izmena:
Ima li negde na netu da se skinu ove nove wave 4 igre već prebačene u wave 3 ?

Imas da skines program 360_Waves_Patcher koji za par sekundi prebaci u wave koji želiš. Ja zbog starog firmvera prebacujem iz wave 3 i 4 u wave 2 bez problema i sve radi.

Assasins Creed 2 is in the house... :D

Extra, sto volim ovu nebanovanu kutiju, bruka! :banana:
Samo da je vremena da se sve ovo odigra!
Prvi deo mi je bio fenomenalan, od ovog ocekuje stvarno mnogo. Daleko veca raznovrsnost kao najbitnija novina.

Imas da skines program 360_Waves_Patcher koji za par sekundi prebaci u wave koji želiš. Ja zbog starog firmvera prebacujem iz wave 3 i 4 u wave 2 bez problema i sve radi.

ali pretpostavljam da tako pecovana igra ne bi radila na konzoli kad npr. dobije iExtreme 1.7?

Ja sam probao sat vremena ...
Prosli igre deo sam igrao dva sata i nisam nastavio jer mi je bilo dosadno, jednostavno igra je imala potencijal, ali slicni zadaci pa sam batalio s ciljem da se vratim ali nisam.
Ovde su to popravili, igra prelepo izgleda, prica se poklapa sa istorijskim detaljima, cak izgleda i Firenca verno kopirana i o vecini znacajnijih objekata moze da se procita sazet opis, likovi u prici se poklapaju sa stvanim licnostima i zadaci su raznovrsniji i zanimljiviji, uveli su i ljubav u pricu :)
Dodali su novac ne secam se da je to bilo u proslom delu i sve mi deluje nekako tecnije kao istorijska prica/ film...
Kontrole su i dalje po meni ostale komplikovane i deluje mi kao da nemam potpunu kontolu nad skakanjem i kretanjem ali nije ni toliko bitno jer sve tece tecno i grad je prelepo modelovan i oni tornjevi i pogled sa njih je odlican. Igra me jako podseca na Princa samo u drugacijem istorijskom kontekstu ....
Ja bih ovo igrao ali problem je sto sam na trecini igranja Demos Souls, COD MW2 mi stoji pored PS3 cekam da burazer kupi... na godisnjem sam do 24 tog eto, drugih zamerki nemam.

Poslednja izmena:
Ima li nekakvih nagoveštaja za iExtreme 1.7? Ne bi se igrao sad sa ovim patchevima i zezalicama, jer verujem da se mogućnost bana znatno povećava.

najavljen 1.7, prvo za Lite-On pa i za ostale... kada - ne zna se...

koliko i sve drugo...

mislim oce li zaustaviti malo ovaj ban wave bar na neko vreme, oce li biti sigurno barem kao 1,51 il 1,6 pre ovog ban wave.

evo:
Kod:
[c4eva] new fw in dev/test – ixtreme LT (Lite Touch) – more efficient , minimal patching , all aspects of fw indistinguishable from orig, no more bans, No ETA!

Milion Xbox 360 banovano do sada!!!

Milion i jedan - evo ja sam danas upravo popio "Baneta" :D Ljudi oće mi neko reći kratkim crtama laički šta to znači? Nisam se preterano igrao preko Live-a tako da mi je svejedno nego da mi se ne obrišu neki saveovi i tako to? Za sada mi sve ok radi...
I da li može da se kreira drugi profil i loguje ponovo na Live? Mislim jel to važi samo za jedna profil ili za celu konzolu?

Aj bacite neki utisak kakva je igra.
P.S. Molim byMaxa da se uzdrzi od komentara tipa: "Ja se igram a vi ne, buhuhu!" :)

Evo ja igram i po meni definitivno bolji od prvog dela jer igram vec 3 sata a prvi sam batalio kompletno posle sat vremena i nikad zavrsio. Ima stvarno mnogo toga da se uradi, podseca na srednjevekovni GTA ali sa dosta lepsom i boljom grafikom. Po meni jedna od jacih open world igara graficki mada i ne tako wow kad gledas cutscene jer su likovi nekako bezveze ali sta je tu je.
Jedina zamerka dosad je sto te igra non stop bombarduje sa mnogim informacijama i prakticno ni posle nekoliko sati igranja nisi izasao iz tutorial faze sto ume da bude konfuzno i smarajuce. Takodje secam se da mi se svidjao taj parkour element u prvom delu ali mi je sad pentranje i skakanje posle igranja infamous-a malo sporo i iako vise realisticno nekako sad manje zabavno. Videcemo kakva ce da bude malo kasnije kako misije budu tekle i da li ce se repetativnost iz prosle igre i ovde desiti mada sumnjam. Igra zasad obecava.

Milion i jedan - evo ja sam danas upravo popio "Baneta" :D Ljudi oće mi neko reći kratkim crtama laički šta to znači? Nisam se preterano igrao preko Live-a tako da mi je svejedno nego da mi se ne obrišu neki saveovi i tako to? Za sada mi sve ok radi...
I da li može da se kreira drugi profil i loguje ponovo na Live? Mislim jel to važi samo za jedna profil ili za celu konzolu?

sumirano, nikad vise sa te konzole neces koristiti Live, HDD ti vise nikada nece raditi na toj konzoli, neki tvrde da je onemoguceno i gledanje video materijala na njoj.

sve sto je bilo na HDD mocices da odigras do kraja, ali ti se vise nece moci instalirati igre na njega. HDD mozes da prebacis na drugu konzolu.

Koju si igru igrao pa si banovan?

Vrh Dno